کدام برند لپ تاپ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shayan-emperor
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کدوم برند لپ تاپ از بقیه بهتره؟؟؟

• Dell

رای‌ها: 19 12.9%
  • Vaio - SONY

رای‌ها: 20 13.6%
  • Apple

رای‌ها: 33 22.4%
  • Acer

رای‌ها: 5 3.4%
  • HP

رای‌ها: 12 8.2%
  • TOSHIBA

رای‌ها: 1 0.7%
  • Asus

رای‌ها: 29 19.7%
  • msi

رای‌ها: 6 4.1%
  • راستی iPad چطوره؟؟؟

رای‌ها: 2 1.4%
  • Gateway

رای‌ها: 0 0.0%
  • IBM

رای‌ها: 2 1.4%
  • Lenova

رای‌ها: 14 9.5%
  • غیره...

رای‌ها: 4 2.7%

• رای‌دهندگان
    147
نوت‌بوک مدل G550 کمپانی Lenovo

نوت‌بوک مدل G550 کمپانی Lenovo با امکاناتی متفاوت و البته با قیمت باور نکردنی 499 هزار تومان عرضه شد.

این محصول که دارای امکانات جانبی همچون بلوتوث و وب کم نیز است، از پردازنده مرکزی اینتل با فرکانس 2.2 به همراه 2 گیگابایت رم DDR3 1066 و فضای 250 گیگابایتی که برای ذخیره بیش از 62000 آهنگ یا 96 ساعت فیلم مناسب است، برخوردار است.

صفحه نمایش LED 15.6 اینچی این دستگاه ، امکان تماشای فیلم‌های HD را نیز برای کاربران فراهم می‌کند. گفتنی است لپ‌تاپ Lenovo G550 به همراه کیف و ماوس رایگان با گارانتی سازگار به بازار عرضه شده است تا تعداد بیشتری از مصرف‌کنندگان باتخصص Lenovo، شریک کمپانی امریکایی IBM آشنا شوند.

متعلقات درون جعبه این نوت‌بوک شامل باتری وشارژر می‌شود. لازم به ذکر است این نوت‌بوک در روزهای اخیر در بازار به دلیل امکانات مناسب و قیمت رقابتی، به انتخاب هشت پا معروف شده است.

شما هم چند تا مطلب بزارین بد نیست!

پاسخ : کدوم برند لپ تاپ؟؟؟

اخیرا msi در زمینه ی لپ تاپ خیلی پیشرفت کرده اونم لپ تاپ ها تخصصی مثلا یک لپ تلپ برای بازی داره که خیلی قویه

یکی بره خارج! برا ما لپتاپ دل اصل آمریکایی بیاره!
تا همین عراق هم بره حسابه!

این که قدیمیه ؟؟
mc700 i5
mc 723 i7

جفتشون هم ۱۳

من كه از همون اول هم با دل كار كردم و خيلي از دل راضيم
ولي وقتي با وايو كار جردم ازش خوشم اومد
البته ارزش اينا كه به مارك نيستش و بيشتر به سيستمشون بستگي داره
البته دوست دارم مك بوك رو تجربه كنم خيلي دوست دارم

پس سامسونگ چی؟
سامسونگ 5.6 ماهه که لبتاب های توپی رو وارد بازار کرده.

فقط sony ولی حیف که گرونه

• لایک
امتیازات: XoXo

به نقل از .گلنوش. :
یکی بره خارج! برا ما لپتاپ دل اصل آمریکایی بیاره!
تا همین عراق هم بره حسابه!
رفیق ما از کانادا دل خریده روش نوشته made in China!

پاسخ : کدوم برند لپ تاپ؟

میش توضیح بدید دلایلو؟

الان من یه دل وسترو دارم.3500فکرکنم!!!
اثر انگشتشو دوست دارم سیستم عامل اورجینال کوچیک و جمع و جور ولی صداش ضعیفه

یه ASUSهم هس با باند اسپکر قوی و محکم
با اینج بالاتر البته

کدومو بردارم بهتره؟
از نظر ظاهر DELLرو بیشتر میپسندم اما میگن از نظر قطعات و سلامت فنی!!!! ASUSو بردار

پاسخ : کدام برند لپ تاپ؟

ام اس ای یهه لپ تاپ داده مختص قیمت اگه به ایران برسه دوروبر 9 یا 8 میلیون قیمت می خوره فوق ال عادس 8-^

http://digikala.com/?Products=Notebook&Product=Notebook-MSI-GT70-B#Tab

کسی می خواد بخره ;D

وزنشم 3.9 تقریبا 4 کیلو می تونید به جای وزنه ازش استفاده کنید ;D

اسوز و ام اس آی عالین بعدشم اپل و فوجیتسو و ...

بهترین ASUS و IBM LENOVO اول از همس بعد اون اپل و ایسر .بدترین هم دله .واقعا دل آشغاله!

من 1 سال و نیمه Fujitsu دارم و ازش فوق العاده راضی هستم . قطعاتش فوق العاده با هم مچ هستند و خیلی عالی کار میکنه
البته فوجیتسو چند جا میزنن، واسه من آلمانی هست. نمی دونم اون چینی و ژاپنیش هم همینطوره یا نه؟ ولی در کل فوجیتسو حرف نداره

ولی آخ آخ آخ
VAIO رو بگو ... :| :-\

منم فوجیتسو دارم قدیمیه ولی آلمانی هم هست عالیه یعنی به معنای واقعی کلمه میخوام لپ تاپ بخرم یا فوجیتسو میخرم یا اسوس فوجیتسو عاله

من به شخصه از برند غیره خیلی استفاده دارم ازشم راضیم ;D :))

1.تو نظر سنجی بالا اون lenovo هست نه lenova ! که توصیه میکنم پاکش کنید انقدر محصولات این شرکت بده که حد نداره اومدم رو یکی از لپتاپاش ویندوز عوض کنم وقتی ویندوز جدید نصب شد نه cd میخوند نه فلش وای فای هم کار نمیکرد کابل لن هم وصل کردم نمیشناخت ! یعنی بد بخت شدم تا درست شد !
2.گزینه های اون بالا رو اصلاح کنید مارک gigabyte رو هم قرار بدید لپتاپ های خوبی داره

به نظر من اگه با توجه به برند بخوایم لپ تاپ هارو به خوب و بد تقسیم کنیم از رو تعصب بوده و درست نیست.

هر برندی مدل های خوب و بد داره ، از رو مدل میشه فهمید چه برندی خوبه چه برندی بد.

بهترین انتخاب و خرید در صورتی انجام میشه که با مبلغ پرداخت شده بتونیم اون چیزی که میخوایم رو به دست بیاریم !

برند های معتبری مثل ایسوس و سونی و ایسر و ... هرکدوم لپ تاپ های خوب و ضعیف دارن ! بعضیام اگه خیلی خوبه قیمتشون خیلی بالاست

و میشه از یه برند دیگه مدل مشابه رو تهیه کرد پس بهتره پول برند ندیم !

مثلا مدل X شرکت Asus در مقابل مدل Z شرکت Lenovo به نظر من یه سر و گردن بالاتره ! ممکنه Lenovo رو کاغذ اطلاعات خوبی

داشته باشه اما موقع بازی کردن یه گیم مجبور میشید لپ تاپ رو به برق وصل کنید تا بازی گیر نکنه :)

در مقابل سری K و سری N ایسوس از X بهترن هرچند ممکنه اطلاعات مشابهی داشته باشن اما سری X هیچوقت نمیتونه به پای Nبرسه.

پس بهتره با توجه به بودجه ای که داریم ببینیم کدوم برند چه مدلی داره که هم کیفیت داشته باشه هم از مدل دیگر برند های هم قیمت بهتر باشه.

به نقل از نیرمـا)΄ :
به نظر من اگه با توجه به برند بخوایم لپ تاپ هارو به خوب و بد تقسیم کنیم از رو تعصب بوده و درست نیست.

هر برندی مدل های خوب و بد داره ، از رو مدل میشه فهمید چه برندی خوبه چه برندی بد.

بهترین انتخاب و خرید در صورتی انجام میشه که با مبلغ پرداخت شده بتونیم اون چیزی که میخوایم رو به دست بیاریم !

برند های معتبری مثل ایسوس و سونی و ایسر و ... هرکدوم لپ تاپ های خوب و ضعیف دارن ! بعضیام اگه خیلی خوبه قیمتشون خیلی بالاست

و میشه از یه برند دیگه مدل مشابه رو تهیه کرد پس بهتره پول برند ندیم !

مثلا مدل X شرکت Asus در مقابل مدل Z شرکت Lenovo به نظر من یه سر و گردن بالاتره ! ممکنه Lenovo رو کاغذ اطلاعات خوبی

داشته باشه اما موقع بازی کردن یه گیم مجبور میشید لپ تاپ رو به برق وصل کنید تا بازی گیر نکنه :)

در مقابل سری K و سری N ایسوس از X بهترن هرچند ممکنه اطلاعات مشابهی داشته باشن اما سری X هیچوقت نمیتونه به پای Nبرسه.

پس بهتره با توجه به بودجه ای که داریم ببینیم کدوم برند چه مدلی داره که هم کیفیت داشته باشه هم از مدل دیگر برند های هم قیمت بهتر باشه.
سری NازسریKخیلی بهتره :)

من و دوستم هردومون مدل K43S ایسوس رو داریم .به وقتش یعنی ۳سال پیش خب خیلی لپ‌تاپ خفنی بود این. corei7 هم بود. اون موقع این لپ‌تاپ رو تهیه کردیم. ولی خیلی هردومون ازش بدی دیدیم و مشکلات زیادی داشتیم و داریم باهاش. من اگر بخوام دوباره لپ‌تاپ بخرم قطعا ایسوس رو انتخاب نمی‌کنم. یا vio می‌خرم یا سری thinkpad از lenovo...

من X550 ایسوس رو دارم و اصلا از کیفیت تصویرش راضی نیستم.
به هیچ وجه نمیشه تصویرش رو تحمل کرد. میشه گفت آشغالترین صفحه نمایش TFT ایه که وجود داشته روی این مدل گذاشتن.
اگرچه سری X ایسوس ضعیفترین سری این برنده ولی انتظار من ازش خیلی بیشتر از اینا بود.

Back
بالا