قوانین رو نوشتم.اول قوانین رو مطالعه کنید و بعد کارتون رو شروع کنید.
فصول مد نظر هم فصل های مربوط به مباحث مکانیک،ترمودینامیک،الکتریسیته و مغناطیس و نور هستند..اگر به نظرتون لازمه فصل های دیگه ای هم اضافه بشه به من پ.خ بزنید تا اصلاح کنم.
در ضمن پیشنهاد من اینه که بیشتر روی مکانیم و الکترومغناطیس وقت بزارید.
ببین.من خودم خیلی با تجربه نیستم.ولی تا اون جایی که سوال ها رو دیدم,70-80 درصد سوالای الکترومغناتیس مرحله دوم از مدار پدار بوده.پس مدارا رو باید خیلی مسلط باشی.
جریان های متناوب چیز زیادی ندارن و با چنتا انتگرال گیری و فوقش یکی دو تا معادله دیفرانسیلی ساده حل میشن ولی بقیه ی الکترو وقت می خواد.مخصوصا مسائل مربوط به القا. چون دوره ی آخر هم القا داده بودن.البته نظر خاصی فعلا در مورد آینده نمیشه داد.
پاسخ : بررسی مطالب و مسائل و نکات کتاب مبانی ف
به نقل از ErfanDK :
جریان های متناوب چیز زیادی ندارن و با چنتا انتگرال گیری و فوقش یکی دو تا معادله دیفرانسیلی ساده حل میشن ولی بقیه ی الکترو وقت می خواد.مخصوصا مسائل مربوط به القا. چون دوره ی آخر هم القا داده بودن.البته نظر خاصی فعلا در مورد آینده نمیشه داد.
با تشکر از اقای نوری و آقای گل بهار ، محض اطلا عتون .... من از یکی از اساتید المپیاد پرسیدم ایشون گفتن فعلا تا الغاییدگی و الغایش کافیه.
بهتره با خوندن مطالب بدرد نخور ذهن رو درگیر نکنیم.
بازم ممنون.
به نظر شما علتش چیه که من زیاد از هالیدی خوشم نمیاد ؟ مخصوصا بخش مربوط به دستگاه ذرات و مکانیک اجسام صلب.
ضمنا" فکر میکنم صحیح نباشه بگیم خوندن هالیدی 1 تا 3 بهتره بگیم از آغاز مکانیک تا پایان الکترومغناطیس. چون کتاب مهم نیست. مثلا من هالیدی رو رها کردم. هالیدی بیشتر به درد نجومی ها میخوره. البته جلد 3 بد نیست.
هالیدی بعضی جاها بحثارو نصفه کاره ول کرده ولی در کل کتابیه که خیلی مفهومی و عمیق رو مطالب بحث کرده و تو حل و تشریح مسائل همه جانبه به موضوع نگاه کرده! شما قبل از اینکه هالیدی 1 رو بخونین.........(البته شما که نه! بقیه!) شاید نتونن مطالب کلپنر و کتابای دیگه رو هضم کنن....... قدم به قدم و آروم آروم جلو رفتن بهتره!
به نقل از saray :
هالیدی بعضی جاها بحثارو نصفه کاره ول کرده ولی در کل کتابیه که خیلی مفهومی و عمیق رو مطالب بحث کرده و تو حل و تشریح مسائل همه جانبه به موضوع نگاه کرده! شما قبل از اینکه هالیدی 1 رو بخونین.........(البته شما که نه! بقیه!) شاید نتونن مطالب کلپنر و کتابای دیگه رو هضم کنن....... قدم به قدم و آروم آروم جلو رفتن بهتره!
برای هیچ فردی خوب نیست! من هم با بقیه فرقی ندارم. برای هیچ کس جالب نیست که برای شروع با هالیدی رو به رو بشه ولی خب اون فرد فکر میکنه چاره ای جز این نیست یعنی ساده ترین منبع کامل ! هالیدی تنها یک بخش خیلی خوب داره و اون هم بخش سوالات اونه (نه بخش مسائل و تمارین)
به نقل از H O S E I N :
برای هیچ فردی خوب نیست! من هم با بقیه فرقی ندارم. برای هیچ کس جالب نیست که برای شروع با هالیدی رو به رو بشه ولی خب اون فرد فکر میکنه چاره ای جز این نیست یعنی ساده ترین منبع کامل ! هالیدی تنها یک بخش خیلی خوب داره و اون هم بخش سوالات اونه (نه بخش مسائل و تمارین)
راس میگه حسین.من پشیمونم که چرا عمرم رو پای هالیدی گذاشتم....به جاش ریاضیتو قوی کن یه کتاب بهتر بخون.
هالیدی 3 هم حتی خیلی قوی نیست.ولی خدایی بخش مدار ها رو خیلی عالی توضیح داده....ولی لازمه کنارش یه کتاب قئی تر مث گرفیتس یا نایفه هم بخونی.البته ریتس بههترین کتابه ولی مطمئنا اولش هیچی نمی فهمی چون اصا مثال نداره!
به نقل از گل بهار :
راس میگه حسین.من پشیمونم که چرا عمرم رو پای هالیدی گذاشتم....به جاش ریاضیتو قوی کن یه کتاب بهتر بخون.
هالیدی 3 هم حتی خیلی قوی نیست.ولی خدایی بخش مدار ها رو خیلی عالی توضیح داده....ولی لازمه کنارش یه کتاب قئی تر مث گرفیتس یا نایفه هم بخونی.البته ریتس بههترین کتابه ولی مطمئنا اولش هیچی نمی فهمی چون اصا مثال نداره!
آخه اگه شماها هالیدی هارو نمیخوندین میتونستین مستقیم برین گریفیث و نایفه و کلپنر و مریام و......... بخونین؟! مثل اینه که بچه ای که بلد نیس راه بره بخواد برقصه!!!!!!!!!! نمیشه که! شما اگه بخاین بجای هالیدی یه کتاب دیگه رو در سطح هالیدی بخونین چی می خونین؟؟؟؟؟؟
معتبر ترین کتاب تو اون سطح فقط هالیدیه!