میتونین از اقای مطهری بگین (تیم مدیریت دیه)به نقل از nimafo :این سایت به اندازه ی انگشتای دست مدیر داره.کد.مشون رو بگیم؟
كمي تا قسمتي ابري اهميت ميدنبه نقل از ALirEZa.R :خوب از اینجا بگیم که ایا مدیران به نظر کاربران اهمیت میدن؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من احساست کاملا اشتباهه! یعنی احساس من کاملا نقطه مقابل توئه . در این مورد که خودشونو مثل بقیه کاربرا و میدونن و باهاشون صحبت میکنن و تا جایی که بتونن به نظراتشون فکر میکنن ، شک ندارمبه نقل از saye3000 :زیاد نه.
من احساس مسکنم خودشونو با بقیه کاربرا قاطی نمیکنن.یه جورایی از بالا به همه چی نگاه میکنن.اصلا مثل یه کاربر عادی رفتار نمیکنن.نمیدونم منظورمو چه جوری برسونم.
من که ندیدم همچین چیزی رو.به نقل از فاطمـــــــــه :به نظر من احساست کاملا اشتباهه! یعنی احساس من کاملا نقطه مقابل توئه . در این مورد که خودشونو مثل بقیه کاربرا و میدونن و باهاشون صحبت میکنن و تا جایی که بتونن به نظراتشون فکر میکنن ، شک ندارم
مدیر کل هابه نقل از nimafo :این سایت به اندازه ی انگشتای دست مدیر داره.کد.مشون رو بگیم؟
نه مسئله این نیست ، البته اینم تاثیر داره اما نه اونقدر.به نقل از saye3000 :من که ندیدم همچین چیزی رو.
شاید شما چون مدیر انجمنید و بیشتر با مدیرا درارتباطید نظرتون اینه.
مدیر کل ها