پاسخ : تحريم لطيفه هاي قوميتي
به نقل از مدیریت :
آیا ترک ها خر هستند؟ من به شخصه عبارت خر رو به کار نمیبرم اما میتونم بگم اون ترک ها ساده هستند و بی فرهنگ ! اون ترک ها چه کسانی هستند؟ اون ترک ها کسانی هستند که به دلیل نداشتن کار ، از روستای محرومشون پاشدن اومدن تهران تا کار کنند. این افراد فرهنگ پایینی دارن و به اون مدرنیته تهران هنوز نرسیدن ! برای همین رفتارهاشون بد است. اون ترک ها روحیه خاصی دارند و تا حدودی زیادی اهل مسخره بازی هستند و وقتی فارسی حرف میزنند CPU usage هاشون میره روی 100 درصد ودیگه کاری نمیتونند انجام بدن. چون فارسی حرف زدن ، حجم بالایی از RAM رو اشغال می کنه. در نتیجه رفتار درستی نشون نمیدن. اما قسمت دیگری از ترک ها هستند که خیلی بافرهنگ و باسواد هستند که چون لهجه کمی دارند خیلی ترک بودنشون نمود نداره و شما ذهنیت ترک بودن پیدا نمی کنید نسبت بهشون.
بهترین کار تحریم است. خودتون جک قومیتی نگین. به کسی هم اجازه ندین جک قومیتی تعریف بکنه.
شما كه ادعاي فرهنگ و ادب و علم و...خلاصه مدرنيته ميكني برو اون شعر استاد شهريار مارو بخون.
ببين ، ما افتخار ميكنيم كه ترك هستيم ، كه لهجه داريم ، كه
فضولي و شهريار و شمس تبريزي ، نظامي گنجوي و باقر خان و ستار خان ...از مردمش بودن..
آقا ، ما احترام ميذاريم به همه ، به هر قوميت و هر ملتي كه هست ، به فارس ها ، رشتي ها ، لرها ، كردها ،اما از تفرقه خوشمون نمي آد..ما زير سقفي هستيم كه اسمش ايرانه.
اونهايي كه مردم رو متفرق ميكنن ، مشكل از اوناست...
اينم بگم كه ما از زبون مادريمون دفاع ميكنيم ( ياشاسين آنام آذربايجان )
اما شما كه
مدعي فرهنگ و تمدني بگو ببينم تمدن آريايي ها چند ساله و براي تركها چقدره؟
من دده قورقود رو كه از افسانه هاي سرزمين آذربايجانه رو نخوندم ، اما يه دونه همون كتاب نشون ميده كه فرهنگ به چي ميگن.
در ضمن شما بيا 2 كلمه تركي حرف زدن ياد بگير.اون وقت هاردت ميسوزه ..چرا فكر ميكنيد كه تركي حرف زدن خيلي آسونه.؟؟؟اتفاقا تركي يكي از پيچيده ترين دستور زبان ها و غني ترين واژگان رو داره.
يه دفعه گفتم بياييد به اين شعر استاد شهريار با تامل دقت كنيم ،
استاد شهريار يه شاعر بين المللي بود و هيچ وقت هم قصد توهين به قوميتي رو نداشته و فرزندانش هم نخواهند داشت ، حالا اين شعر رو بخونيد.
دوستان فارسي زبان منو ببخشن ،
البته تيكه هايي از اين شعر رو براتون مينويسم.
تو ای بیمار نادانی چه هذیان و هدر گفتی
به رشتی کلّه ماهی خور، به طوسی کلّه خر گفتی
قمی را بد شمردی، اصفهانی را بَتَر گفتی
جوانمردان آذربایجان را ترک خر گفتی
تو را آتش زدند و خود بر آن آتش زدی دامن
الا تهرانیا انصاف میکن: .. تویی یا من؟!
•••
تو را تا ترک آذربایجان بود و خراسان بود
کجا بارت بدین سنگینی و کارَت بدینسان بود
چه شد کرد و لر یاغی کزو هر مشکل آسان بود
کجا شد ایل قشقایی کزو دشمن هراسان بود
کنون ای پهلوان چونی؟! نه تیری ماند و نی جوشن!
الا تهرانیا انصاف میکن: .. تویی یا من؟!
اگه ميخوايد كل شعر رو براتون مينويسم.
ما همه مردم ايرانيم ، بياييد عاقلانه رفتار كنيم.
درود بر روح استاد شهريار