به نقل از Sir ISO9018 :خب آره. اعتبار بین المللی دانشگاه تهران بهتره حتی. اگه یه وقتی خواستیم پامونو از اینجا بذاریم بیرون شاید بیشتر آدم حساب بکنن. ولی یه مشکلی هم داره اینه که کلا هرچی نماز جمعه و تظاهرات و مراسم ختم و کفن و دفن و کلا عموم مراسمای ملت توی این دانشگاهه.
فکر کنم هرچی میشه اولین دانشگاهی که کلاساش میره رو هوا همین دانشگاه تهرانه. خوابگاهاشم که امنیت نداره نصف شبا![]()
فک کنم هوافضا شریف بتونی بری!!!905 منطه 2 شدی؟به نقل از silence :عصری که به من گفتی 5 6 هزار!![]()
به نقل از Samaneh.Z :بچه ها با رتبه 3400 معماری کجا قبول میشن ؟؟
بابوووووووووووووو!!!به نقل از یلدا :ما تو مدرسه رتبه 43 تجربی رو داشتیم با 400 و 619
به نقل از Samaneh.Z :بچه ها با رتبه 3400 معماری کجا قبول میشن ؟؟
به نقل از AMIR7.2 :با رتبه 600 منطقه 2 تجربی... کجا میشه زد؟
لطفا راهنمایی کنید
به نقل از soha h :
قبل از اومدن نظرت اینه بعدها می فهمی دانشگاه یعنی چی ...
اولن که خیالت راحت دیگه به جدیدالورود ها تو کوی خوابگاه نمی دن .کلاسا گاهی می ره رو هوا اما این قدا هم که فک می کنی تو دانشگاه کلاس مهم نیس
اعتبار داخلی.خارجی دانشگاه تهران خیلی بیشتر از امیرکبیره .نتایج ارشد رو یه نگاهی بنداز خوبه .بچه های ما با شرایط 100 برابر سخت تر از بقیه دانشجوها چه رتبه هایی میارن کلن فنی تهران 1 چیز دیگه ست تو رشته هایی مث برق وعمران که کاملن ثابت شده
به نقل از AMIR7.2 :هوا فضا شریف یا امیر کبیر زیر چند میخواد؟
هلپ می!
این بومی خیلی تاثیر داره!!!!!!!!!به نقل از soha h :650 منطقه2 بومی پارسال شریف رو اورد
به نقل از Shadow! :یکی از رفیقای من 67306 شدهنامردا حقشو خوردن ! به خاطر 13 هزار تا غیر مجازش کردن ! فقط به خاطر 13 هزار تا
![]()
نه تیز هوشانی نیستبه نقل از marlik :تو تیزهوشان این رتبه اورده ؟!
پس همون!!؟ از بچه های ما این رتبه ها بعید است!!!!!!به نقل از Shadow! :نه تیز هوشانی نیست![]()