كي؟؟به نقل از **mahtab** :یکی 8 کشوری شده!
تبريز بيابونه؟؟به نقل از TnT :من که فکر نمی کنم بتونم 40 بیارم واسه چی خودمو به بیوتکنولوژی امیدوارم کنم ؟!![]()
همون پزشکی رو بچسب
پزشکی اصفهان میگن بده (؟!) . ارومیه و تبریز هم که عمراًحتی بهترین دانشگاه بود هم بازم نمی موندم اینجا ؛ تنوع لازمه بالاخره . تبریز هم ( دوستان تبریزی چشم ها تون رو ببندین :-s ) بیابونه ؛ آدم میره توش افسرده میشه .
پزشکی شیراز چه رتبه ای می خواد ؟؟
در ضمن دوستان به همتون تبریک میگمشیرینی ما فراموش نشه
![]()
ببين پزشكي مشهد كه خيلي خوبه چرا نمياي ؟؟؟؟؟؟به نقل از TnT :من که فکر نمی کنم بتونم 40 بیارم واسه چی خودمو به بیوتکنولوژی امیدوارم کنم ؟!![]()
همون پزشکی رو بچسب
پزشکی اصفهان میگن بده (؟!) . ارومیه و تبریز هم که عمراًحتی بهترین دانشگاه بود هم بازم نمی موندم اینجا ؛ تنوع لازمه بالاخره . تبریز هم ( دوستان تبریزی چشم ها تون رو ببندین :-s ) بیابونه ؛ آدم میره توش افسرده میشه .
پزشکی شیراز چه رتبه ای می خواد ؟؟
در ضمن دوستان به همتون تبریک میگمشیرینی ما فراموش نشه
![]()
خب یکیم 1 کشوری شده.به نقل از **mahtab** :یکی 8 کشوری شده!
به نقل از Ali pasha :طبق اخبار رسمی و غیر رسمی شنیده شونده از دبیرستان شهید رجایی! ضعیف ترین نتیجه ی تاریخ رقم خورده است!!
به گزارش دوستان و بروبچ تنها دو رتبه ی 82 و 92 زیر 100 بوده اند و حدود 5 نفر هم زیر 1000 هستند و سرنوشت دیگر داوطلبان بدلیل رتبه های بسیار پایین در هاله ای از ابهام قرار دارد!! به گونه ای که از جواب دادن هرگونه تلفن و پیامک خودداری کرده و رو به خودکشی هستند!!
این هم وضعیت بچه های ما!! البته از قبل هم دبیران حدس اینگونه نتایج را می زدند.
امیدواریم ما به سرنوشت این دوستان دچار نشویم.
پایان اطلاع رسانی!!!
به نقل از legend :از الآن نگرانش نباش!!؟
خیلی مونده!!؟ ولی زمین شناسی رو خیلی بد دادی silence !!!!
به نقل از saf.sade :خب یکیم 1 کشوری شده.
یکیم 2 کشوری شده.
میدونی این چیزی که میگی مثل چی میمونه.مثل اینه که بگی بچه ها امسال اصلا تو کل کشور رتبه 4نداشتیم تو کنکور.
به نقل از **mahtab** :منظورم اینه که یه پسر سمپادی 8 کشوری شده ؟ گرفتی؟
به نقل از peg0a2h1 :من بازم نگرفتم! خب یه پسر سمپادی هم 1 کشور شده!
خب راس ميگه منم نفهميدمبه نقل از **mahtab** :ای بابا .................. ولش کنید ...................
به نقل از **mahtab** :منظورم اینه که یه پسر سمپادی 8 کشوری شده ؟ گرفتی؟
به نقل از the ROCK :خب منم نگرفتم!اگه اون باشه منظورت که پارسال مدرسه ما 4 و 7 کشوری تجربی داشت!الانم که ریاضیای حلی گل کاشتن
به نقل از آبجي مرضيه :خب راس ميگه منم نفهميدم