در مورد کتاب من برای ادبیات کتابی به جز میکروطبقه بندی گاج که تستای کنکورای سالای قبله نخوندم...
در مورد این که برای ادبیات چکار کنیم؟ به نظر من لغات و تاریخ ادبیات ها و درآمدها و اگر وقت دارید لغات املایی دشوار کتب منابع کنکور ( البته در مورد لغات املایی معلوم نیست خوندنش کمکتون کنه ) رو به صورت جامع در بیارید و اینا رو هر چند وقت یه بار مرور کنید...کتاب هایی هم در این موارد تو بازار هست ولی من به نظرم خودتون دربیارید بهتره. زبان فارسی رو هم از 5 تا سوالش 4 تاشو با یه مقدار وقت گذاشتن و تسلط پیدا کردن جواب می دید و اون سوال تکواژ رو هم با تمرین زیاد و تسلط کافی اگه تو عمومی وقت کم نیارید می شه جواب داد ... آرایه ها و بیاموزیم های کتب ادبیات و زبان فارسی رو هم مسلط باشید... بقیش که قرابت معنایی باشه بیشتر وابسته به شم ادبیه... البته اگر تو این بخش و بخش آرایه ضعف دارید تمرین با یه کتاب کمک درسی مناسب مثل خیلی سبز می تونه کمکتون کنه... با این توضیح که من این کتابو نخوندم ولی می دونم که معمولا تستای کتابای کمک درسی غیر استاندارد و گیج کنندست... درضمن در مورد بخش قرابت اصلا به آزمونایی مثل گزینه 2 یا قلمچی اعتماد نکنید... غالبا سوالاشون استاندارد نیست... توصیه من: فقط تستای کنکورای سال قبل...
در مورد دینی فقط کتاب درسی رو بخونید... فقط از روش بخونید ( متن و آیه و ترجمه و روایت و ... ) هیچی حفظ نکنید... اجازه بدید مطالب خودشون به آرامی تو ذهنتون جا بگیرن...خوندنتون مداوم و باتمرکز باشه... به هدف طرح درس و پیام های هر مبحث و پیام آیات ( خودتون پیامشو بفهمید... اصلا پیام از هیچ منبعی حفظ نکنید! ) و ارتباط تیتر و متن و آیات خوب توجه کنید...حداقل تا زمان کنکور باید 5 بار تمام کتب دینی منابع کنکور رو مرور کرده باشید... مطمئن باشید 80 زدن دینی اصلا کار سختی نیست... با این توضیح که اینا صرفا تجربه شخصیه و من با روشی که (پور) دستمالچی برای خوندن دینی آموزش می داد مخالفم...
(پور) دستمالچی دیشب می گفت در مورد رشته هایی مثل مکانیک بعدا باید گرایشتون رو انتخاب کنید...
من 22 کشورو گفتما 19 منطقه یک بود!