• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

The Sims 3

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع neda.m
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کدوم بسته گسترش (expansion pack) بازی سیمز رو بیشتر پسندیدید؟

• رای‌دهندگان
    20
پاسخ : The Sims 3

سیمز3 محشره اما معتاد کننده است! من از ترس این که معتاد بشم رو لپ تاپم نصب نکردم، کلا رو لپ تاپم تا حالا یه دونه بازی هم نصب نکردم چون فقط وقت آدمو می گیره و فایده ای هم نداره. ترجیح میدم تو اوقات بیکاری به جای بازی کردن فیلم زبان اصلی نگاه کنم که علاوه بر سرگرمی یه فایده ای هم داشته باشه

به نقل از پریِ ناز :
تو Options برو Lessons رو فعال کن!
خودش هر پدیده ی جدیدی ببینی درباره ش توضیح میده
(قسمتای اصلی بازی رو مثلا اینکه چجوری شغل پیدا میکنن :-")
این در حالت عادی وقتی نصبش می کنیم میاد دیگه
کم کم شروع کن یاد میگیری همینجوری الکی این ور اون ور کلیک کن
یادش به خیر چه قدر طول کشید سیمز 1 رو یاد گرفتیم

دوستان جدی کسی این جا کالکشن عکاسی رو تموم نکرده؟

یادش به خیر من ۵ سالم بود، Sims 1 بود فقط، نه پکی داشت نه هیچی! بعد من کلی افتخار میکردم که یه خانواده داشتم که درآمد داشتن و پولشون کم نمیشد 8-^

من قبلا بازی می کردم سیمز 3 رو!
بلد نبودم اون موقع ول در بیارم می رفتم زن می گرفتم بعد مینداختم تو استخر و بعد پله استخر رو بر میداشتم می مرد بدبخت ;D تمام پوولش به من می رسید!
با چند با میلیونر شدم! ;D

به نقل از علی سینا؏ :
من قبلا بازی می کردم سیمز 3 رو!
بلد نبودم اون موقع ول در بیارم می رفتم زن می گرفتم بعد مینداختم تو استخر و بعد پله استخر رو بر میداشتم می مرد بدبخت ;D تمام پوولش به من می رسید!
با چند با میلیونر شدم! ;D

اون مال سیمز دوئه! سیمز سه بدون پله هم اگر باشه میتونه بیاد بیرون! از لبه استخر! ( به جاش تو سیمز سه قابلیت سهام خریدن رو گذاشتن که میلیونر درست میکنه!)

به نقل از نسترنّگار :
اون مال سیمز دوئه! سیمز سه بدون پله هم اگر باشه میتونه بیاد بیرون! از لبه استخر! ( به جاش تو سیمز سه قابلیت سهام خریدن رو گذاشتن که میلیونر درست میکنه!)
یه راهکار هست 100 در صد یه اتاق می زنی یه گاز و یه یخچال میازاری با یه کابینت اطرافشم پر خر تو پرت می کنی بعد میگی یه قضایی بزاره توش بعد یخپال رو هم ور میداری ;D
بعد بنده خدا رو از رفتن سر غذا منصرف می کنی که تو اون تاق نیم متریه بدون در بسوزه ;;) که یادمه تو دو وقتی این کار رو می کردیم بعد از اینکه جونشونو ازرائیل می گرفت اتش خاموش می شد نمی شد رو چند نفر انجام داد :-w اگه نمردنم ولشون کنین همون تو تا از گشنه گی بمیرن تازه یه اجاقم ذخیره کردین ;D
یه ترکیبی از این دو راه یعنی سهام گرفت با پولی که از این کار به دست میاد پول دارت میکنه فقط خو لازم نیست که هی زن بگیری یه بدبختی میسازی میاری تو خونه سر به نیستش می کنی :-"

چه جالب من شوهرارو سر به نیست میکنم ;D
البته اکثر خونواده های بازیم پایدارن تا وقتی پیر شن بمیرن ولی بعضی وقتا حوصلم سر میره یکی رو میکشم یا دعوا میندازم طلاق میگیرن ;D

بابا به جا ادم کشتن رمز بزنید

نمایش کد تقلب بازی
help
1,000 اضافه کردن دلار
Kaching
50,000 اضافه کردن دلار Motherlode
نمایش حرفه ای لباس و یونیفورم خدمات [توجه] unlockOutfits [on or off]
بدون محدودیت برای قرار دادن / حرکت اجسام moveObjects [on or off]
سیمز بازگشت به حالت امن و nuetral در خانه resetSim [first name] [last name]
اجازه می دهد تا تنظیمات زمین constrainFloorElevation [true or false]
Ojects نخواهد ضربه محکم و ناگهانی به شکاف در حالی که برگزاری [دگرساز] disableSnappingToSlotsOnAlt [on or off]
اشیاء وقتی دوربین محو میشود و نزدیک به آنها را fadeObjects [on or off]
بحث نمایش / فکر بالن های فوق سر سیم hideHeadlineEffects [on or off]
نسخه قابل چاپ جوک تصادفی به کنسول jokePlease
تصاویری آهسته حرکت ؛ 0 طبیعی است ، 8 slowest است slowMotionViz [0-8]
تست بازی testingCheatsenabled [true or false]
صفحه نمایش کامل fullscreen [on or off]
خروج از بازی quit
ناشناخته enablellamas [on or off]

.......

در هنگام باز ی کلیدهای Ctrl + Shift + C را فشار دهید و کد های زیر رو وارد کنید تا نتیجه رو ببینید.
منبع http://ramzebazi4all.persianblog.ir/post/8
فقط نرید اونجا بازدیدش زیاد میشه پرو میشه ;D
اگه مشکل بود برید برزید بکشینش
من خودم امتحان نکردم :-"

همه ی رمزای بازی با خودش نصب میشه (word) ولی من نمیدونم چی شد چند وقته ندارمش :-??

بابا چرا تقلب میکنین؟ اون motherlode رو بلدم ولی معمولا استفاده نمیکنم.اصلش اینه که بازی به صورت طبیعی باشه. :-"مثلا شما یه رمز میگی جیبت پر پول میشه؟ :-"
اگه کار کنن زود میلیاردر میشن :> باغبونی و ماهی گیری هم که دیگه عالیه ;D

به نقل از پریِ ناز :
همه ی رمزای بازی با خودش نصب میشه (word) ولی من نمیدونم چی شد چند وقته ندارمش :-??

بابا چرا تقلب میکنین؟ اون motherlode رو بلدم ولی معمولا استفاده نمیکنم.اصلش اینه که بازی به صورت طبیعی باشه. :-"مثلا شما یه رمز میگی جیبت پر پول میشه؟ :-"
اگه کار کنن زود میلیاردر میشن :> باغبونی و ماهی گیری هم که دیگه عالیه ;D
به هر حال رمز زدن بهتر از ادم کشیه ;D

Back
بالا