هر چنتا بخای میشه ولی باید به ترتیب بریزی!مثلن WA اولین پکیه که اومده اول باید اونو بریزی تا بتونی دومی و سومی رو بریزی!کسی اینجا نمی دونه چجوری میشه چند تا expansion pack روی همدیگه نصب کرد؟ من یه بار اومدم اینکارو بکنم گند خورد به کلش مجبور شدم کلا پاکش کنم.
مرسیبه نقل از جنا :هر چنتا بخای میشه ولی باید به ترتیب بریزی!مثلن WA اولین پکیه که اومده اول باید اونو بریزی تا بتونی دومی و سومی رو بریزی!
هر پکی که میخای بریزی کل پکایی که قبل ازون اومده باید نصب باشه وگرنه نمیشه
دوستان من الان یه مشکلی دارم!هر چی مدل مو و لباس و شهر و... که میخام بریزم تو بازی(فایلای package و sims3pack ) هیچکودوم نصب نمیشه!هر کاریم میکنم درس نمیشه!
هر کاریم که گفته بودن کردم (فولدر مودز و...) ولی نتیجه نداد
کسی نمیدونه باید چی کار کنم؟
generatiins هم آخرین بار که دیدم بود فک کنم الان باید petش هم اومده باشهبه نقل از z@hra :خب به جز WA و fastlane و ambition دیگه چیا هست مگه؟ من همون دوتا اولیا رو که گفتم داشتم اومدم ambition بریزم داغون شد #-o
رو جایی که می خوای سهامش رو بگیری کلیک کن گزینش میاد سهامم زیاد بخری فک کنم صاحبش بشیبه نقل از Zzz.s :اگه می شه بگید چیجوری می شه سهام خرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید برین روی اون جایی که میخواین سهامشو بخرین کلیک کنید(مثلا رستوران) بعد become partner ( یه چیزی با همین مضمون دقیقش یادم نیست ) رو بزنین. بعد شما سهام دار اونجا میشین هر چندوقت یه بارم می تونین برین سودتونو بگیرین.به نقل از Zzz.s :سلام دوستان، من تازه این قسمت رو پیدا کردم
اگه می شه بگید چیجوری می شه سهام خرید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟