ببین کسی علامه رو زیر سوال نبردهبه نقل از farzad** :بچه هایی که میان موفقیت های حلی رو توجیه کنن با یک سری بهونه ی الکی واسشون متاسفم.
من فکر کنم اگه از 1 تا 100 هم همش واسه حلی باشه ..باز بک سری میان این جا بهونه میارن
ما اکثر معلمامون از فارغ التحصیل های خودمونن! پس این بهونه که معلم های ما عجیب هستند و ... رد میشه. چون همه از یک دبیرستانیم و اون دبیرستان علامه حلی هست!
فرزانگانی ها نمیخواد از امکانات ما بگن ! فقط یک مثال کوچک و اون این که منطقه مدرستون رو ببینید و منطقه مدرسه ما رو هم ببینید .!
حلی دفعه اولش نیست که داره مقام میاره ! اگه دفعه اولش بود اونوقت میتونستید بهونه بیارید . تالار افتخارات حلی این قدر بزرگ هست که نشه واسشون بهونه آورد . حلی فقط به دانش آموزاش افتخار میکنه . نه به امکاناتی که نداره ، نه به هیچ چیزه دیگه ای!
دیگه هم این بحث رو ادامه ندید .
به نقل از آرمان حقیقی :ببین کسی علامه رو زیر سوال نبرده
ولی اینجا یه چیز مشکوک دیگه ای هست
هرساله از شهر های مشهد یا شیراز یا اصفهان کلی زیر 100 داشتن
ولی امسال اینطوری نبود
تازه یکی از آشناهامون تو تهران هم که هیچی بارش نبود شد 600
کلا امسال همه چیش مشکوک بود
و اینم قبول کن که امکان نداره یهو یک سال اینقدر طلایی باشه!!اگر خبری بود سال های پیش حداقل باید نصف این قبولیا رو میداشتید
یک سال هم شاید کمتر از 10 نفر زیر 100 داشتن!به نقل از GABRIELE :فک کنم یه سال علامه حلی 67 تا زیر 100 داشته!
من که دلیل نیاوردم!به نقل از آرمان حقیقی :یک سال هم شاید کمتر از 10 نفر زیر 100 داشتن!
پس این دلیلی نمیتونه باشه
بچه جون کم میاری منفی نده!؟!به نقل از دختر خدا :فکر کنم منظورتون اینه حلی باهوشتر از بقیه هستند که این کاملا مسخره است..
مثلا مدرسه ی خود ما که گفتم واقعا گند شده دلیلشم اینه که فرزانگا ن اصفهان خییلی وقته سیاسی شده ادماییی که توش میانو میرن همه سیاسی اند.
ما گندترین مدرسه ی شهرو داریم.
همین کنکور امسال به خاطر مسائل سیاسی در ماه بهمن 88 مدرسه رو تعطیل کردند.یعنی درشو بستند و فکر کنم امسال مدرسه گند زده
در حالی که سال پیش ما 17-18 تا دورقمی داشتیم و فکر کنم دو تا یا سه تا تک رقمی .در ضمن المپیادی هم داشتیم
حالا مدرسه ی ما د مقایسه با مدرسه ی پسرونه ی شهرمون خیلی افتضاحه
بهترین معلم های اصفهان برای شهید اژها ی هست درحالی که ما هیچ کدوم از اونا رو نداریم
مدرسه ی ما امکانات ازمایش گاهی میخره با پول بچه های خودمون ولی قبل از اینکه ما دستمون به اونا برسه مدیر مدرسه پسرونه میاد همه شو میبره مدرسه ی خودشون..یادمه یه بار مدرسه ما یه تلسکوپ خریده بود که طبق معمول برده شده بود به مدرسه پسرونه ..چند نفر از بچه های ما رفتند اعتراض کردند به مدیر اژه ای اونم دراومده بود گفته بود که اخه شما دخترا تلسکوپ می خواین چیکار..شماها اخرش باید بشینین پای گازززززز.. وقتی عقیده یه مدیر اینجوری باشه انتظار این تبعیض ها هم هست..
بازم ولی ما از اونا کم نمی اریم.مثلا تیم روببوکاپ مدرسه مامقام اول جهانو اورد.
این از مدارس دخترونه پسرونه که تبعیض بینشون برای افراد واقع بین کاملا واضح و مبرهن است...
درمورد مدارس تهرانم که دیگه همه میدونن بهترین معلم های کشور.بهترنی مشاور ها....
این قضیه ی دیوا نعدالت اداری هم قابل بحثه
ما یه سال بود که چند ت ااز معلم های تیزهوشان تهران میومدن شهر ما.یادمه که سوالایی که میدادن بهمون و حتی بخش هایی از دروس که میگفتن اینجا مهمه واونجا مهمه دقیقا تو کنکور می اومد...خب اینا از کجا بلد بود؟؟؟؟ بالاخره یا خودشون طراح هستند یا با طراح های سوال رفیق هستند دیگه
ولی خواستم بگم شما فرقی با ما ندارینا..تنها فرقتون اینه که تهرانی هستید و بهتون میرسن به خیلی دلایل... وگرنه ما همه ایرانی هستیم و همه امتحان تیزهوشانو قبول شدیم..پس متوسط ضریب هوشیمون نباید فرقی داشته باشه
پارسا جون این دومیه رو خوب گفتی!؟!؟به نقل از پارسا :1- به بچه های مدرسه خودمون : حالا اونها رتبشون خوب شده ! چه ربطی به شما داره ؟ مگه رتبه تو خوب شده که داری پز می دی باهاش ؟
از قدیم همیشه این جوری بوده که یه سال نتیجه خوب می گرفته مدرسه ، بعد امثال شما مغرور می شدن و دیگه خودشون خراب می کردن !بهتره که به جای این حرفا و کری خوندن ها ، خودتون هم تلاش کنید تا نتیجه خوب بگیرید
2-به بقیه :
از قدیم گفتن : مرغ همسایه غازه !![]()
مسلما پولي كه من سالانه ميدم از تو بيشترهبه نقل از BAX :خب این پول رو از کجا میاره؟
از ما دانش اموزا میگیره
شما هم باید پول بیشتری بدید
میدونم که خیلی ظلمه اما باید ... یه واقعیته، قبولش کنید
ما مغرور نیستیم . ما واقعیت ها رو میگیم . انشاالله که خدا هم کمکمون کنه و بتونیم هر سال بهتر از پارسال بشیم . رتبه ما هم خوب میشه به امید خدا!!!به نقل از پارسا :1- به بچه های مدرسه خودمون : حالا اونها رتبشون خوب شده ! چه ربطی به شما داره ؟ مگه رتبه تو خوب شده که داری پز می دی باهاش ؟
از قدیم همیشه این جوری بوده که یه سال نتیجه خوب می گرفته مدرسه ، بعد امثال شما مغرور می شدن و دیگه خودشون خراب می کردن !بهتره که به جای این حرفا و کری خوندن ها ، خودتون هم تلاش کنید تا نتیجه خوب بگیرید
2-به بقیه :
از قدیم گفتن : مرغ همسایه غازه !![]()