- نام مرکز سمپاد
- میرزاکوچک خان
- شهر
- رشت
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- مدال المپیاد
- :-"
پاسخ : لطفا گوسفند نباشید!
من دست یکی از دوستام دیده بودمش ، ممنون!
من دست یکی از دوستام دیده بودمش ، ممنون!
به نقل از تـــــــــــــــــــارا :چه جالب.تو فیس بوکم همچین صفحه ای هست.منتها چرت و پرت و هجو می نویسه.مثه این که لازم شد این کتابو بخرم!
به نقل از nima_nv :اتفاقا تو FB یه صفحه با این اسم هست....
ببینید ضرر نمیکنید
خیلی توپه
داغ دلی نبود که بخواد تازه بشه چون من هنوز کنکور ندادم اگه به سنم نگاه کنی می فهمی فقط یه مثال زدم چون یه بنده خدایی این اتفاق واسش افتاد در ضمن شانسم با تقدیر ارتباط داره و دست ادم نیست!به نقل از saf.sade :خب شانسم همچین بی تاثیر نیست نمیخوام داغ دلتو تازه کنم ولی تو دیگه اخره شانسی.
نه به نظر من شانس با تغییر ربطی نداره!به نقل از nadi :داغ دلی نبود که بخواد تازه بشه چون من هنوز کنکور ندادم اگه به سنم نگاه کنی می فهمی فقط یه مثال زدم چون یه بنده خدایی این اتفاق واسش افتاد در ضمن شانسم با تقدیر ارتباط داره و دست ادم نیست!
وقتی یه اتفاق واسه ی ادم میفته به حاطر تقدیرشه و خواست خداکه این اتفاق ممکنه خوب یا بد باشه که در اون صورت به اون فرد میگن خوش شانس یا بد شانس.به نقل از سیاوش :نه به نظر من شانس با تغییر ربطی نداره!
نویسندش محمود نامينه؟به نقل از N.M :یه کتاب دیگه هم هس:لطفا مدیر موفقی باشید!
اما شنیدم اون چرته!
شرمنده این بحث رو اینجا ادامه اش میدم ولی فکر کنم همچینا به موضوع بخوره البته شاید.ببین دوست من این دیدگاهی که شما داری رو یک گروه دیگه از انسان ها هم دارند که میبینی هر بلایی که سرشون میاد هیچی نمیگن و همه چی رو از تقدیرشون میدونن و میگن هرچی خدا بخواد همون میشه در اینکه هرچی خدا بخواد همون میشه هیچ شکی نیست ولی خدا هم گفته از تو حرکت از من برکت اون چیزی که اینده ما رو رقم میزنه رفتار و اعمالیه که خود ما داریم به همراه درصد کمی عوامل خارجی که اینجا از بحث درمورد اونا پرهیز میکنم که شانس هم یکی از همون عوامل هستش.به نقل از nadi :وقتی یه اتفاق واسه ی ادم میفته به حاطر تقدیرشه و خواست خداکه این اتفاق ممکنه خوب یا بد باشه که در اون صورت به اون فرد میگن خوش شانس یا بد شانس.
بازم میگم شانس با تقدیر فرق نداره!به نقل از saf.sade :شرمنده این بحث رو اینجا ادامه اش میدم ولی فکر کنم همچینا به موضوع بخوره البته شاید.ببین دوست من این دیدگاهی که شما داری رو یک گروه دیگه از انسان ها هم دارند که میبینی هر بلایی که سرشون میاد هیچی نمیگن و همه چی رو از تقدیرشون میدونن و میگن هرچی خدا بخواد همون میشه در اینکه هرچی خدا بخواد همون میشه هیچ شکی نیست ولی خدا هم گفته از تو حرکت از من برکت اون چیزی که اینده ما رو رقم میزنه رفتار و اعمالیه که خود ما داریم به همراه درصد کمی عوامل خارجی که اینجا از بحث درمورد اونا پرهیز میکنم که شانس هم یکی از همون عوامل هستش.
فکر کنم بحث داره یکم فلسفی میشهبه نقل از سیاوش :بازم میگم شانس با تقدیر فرق نداره!
ولی درسته یکی از همون عوامله که تو میگی!
شاید ولی به نظرم تو زندگی چیزی به نام شانس وجود نداره!به نقل از saf.sade :فکر کنم بحث داره یکم فلسفی میشه
چرا دوست من تقدیر رو خود ما رقم میزنیم مثلا تو فوتبال یه بازیکنه که تا حالا 5بار از 45متری گل زده دفعه ششم که گل زد نمیگن شانسی بود میگن حرفه ای بود ولی همون بازیکن دفعه اولی که این گل رو زد به نظرت در موردش چی میگن؟
بستگی داره تو شانس رو چی بدونی.به نقل از سیاوش :شاید ولی به نظرم تو زندگی چیزی به نام شانس وجود نداره!
به نقل از saf.sade :شرمنده این بحث رو اینجا ادامه اش میدم ولی فکر کنم همچینا به موضوع بخوره البته شاید.ببین دوست من این دیدگاهی که شما داری رو یک گروه دیگه از انسان ها هم دارند که میبینی هر بلایی که سرشون میاد هیچی نمیگن و همه چی رو از تقدیرشون میدونن و میگن هرچی خدا بخواد همون میشه در اینکه هرچی خدا بخواد همون میشه هیچ شکی نیست ولی خدا هم گفته از تو حرکت از من برکت اون چیزی که اینده ما رو رقم میزنه رفتار و اعمالیه که خود ما داریم به همراه درصد کمی عوامل خارجی که اینجا از بحث درمورد اونا پرهیز میکنم که شانس هم یکی از همون عوامل هستش.
من نمیگم ادم نباید تلاش کنه من همیشه تلاشمو می کنم ولی بعضی اتفاقا دست من نیست مثلا اشتباه دادن سوالای کنکور به یه نفر دست خودشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این خدا بوده که خواسته از بین کلی دانش اموز مثلا به من سوال اشتباه بدن!به نقل از saf.sade :شرمنده این بحث رو اینجا ادامه اش میدم ولی فکر کنم همچینا به موضوع بخوره البته شاید.ببین دوست من این دیدگاهی که شما داری رو یک گروه دیگه از انسان ها هم دارند که میبینی هر بلایی که سرشون میاد هیچی نمیگن و همه چی رو از تقدیرشون میدونن و میگن هرچی خدا بخواد همون میشه در اینکه هرچی خدا بخواد همون میشه هیچ شکی نیست ولی خدا هم گفته از تو حرکت از من برکت اون چیزی که اینده ما رو رقم میزنه رفتار و اعمالیه که خود ما داریم به همراه درصد کمی عوامل خارجی که اینجا از بحث درمورد اونا پرهیز میکنم که شانس هم یکی از همون عوامل هستش.