اكانت هاي خاك خورده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
  • شروع کننده موضوع

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
پاسخ : اكانت هاي خاك خورده.

به نقل از پارسا :
قابل توجه شما کاربر گرامی :
1-کاملا حق با توئه ! سایت ما خیلی کیلوییه ! چون اسپمرها خیلی راحت 960 تا ارسال می دن و می شن کاربر فوق حرفه ای ! پس در کیلویی بودن سایت ما شکی نیست
2- شما می دونی اون سایت هایی که بعد از 6 ماه غیرفعال می کنند دلیلشون چیه ؟ نه ! جون من می دونی ؟ حالا هدف شما چیه؟
3- پیشنهاد شمارش تعداد اعضا به صورت جداگانه عالیه ! چون اونجوری دیگه اسپمر ها هم شمرده نمی شن !
4-هیچ دلیلی نداره توی این سایت ما کاربرها رو غیرفعال کنیم ! چون هدف ما ، جمع کردن یکسری سمپادی دور هم و توی یه محیط مناسبه ! نه ساختن یه فروم به قول شما "قوی"
1-ببين آقا محسن اگه سايت اسپمر داره برا كربرا نيس هر سايتي تعداد زيادي كاربر داره.نميتوني بگي اونا فرهنگشون بالاتره.نه اونا مديراي قوي تري داشتن.اصلا كل ارسالاي من اسپم.مطمئني اونايي كه 1314 تا ارسال داشتن و الان معاونن همه ارسالاشون مفيد و اسپم نبوده؟
2-اون سايتا برا دلايل زير ممكنه غير فعال كنن.
گرفتن حجم اضافي توسط كاربرايي كه هيچ فايده اي برا سايت ندارن.
آمار غلط از تعداد كاربرا.
اينكه براشون اينكه بگن ما 5000 تا كاربر داريم مهم نيس.
3-اسپمر ها شمرده نميشن؟چه ربطي داره؟
4-جمع كردن اينا افراد سمپادي چه فايده اي داره؟؟؟؟ جمع كردن 5000 تا آدم كه 3000 تاشون كلا يه بار آن شده و الانم رمزشون يادشون رفته واصلا يادشون نيس يه زماني تو سمپاديا بودن مهمه يا اينكه يه فروم قوي داشته باشيم؟

• شروع کننده موضوع

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از King Dain II :
ممکنه کنکور داشته باشه نتونه یه سال بیاد اون چی پس؟!
شما بحث داغ بين مارو ول كردي اومدي جواب اين خانوم كه از هيچي تو اين تاپيك خبر نداره رو ميديد؟

goooogooooli

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان تهران!
شهر
تهران
مدال المپیاد
زیست.........................دوستان می گن برو شیمی ولی من از شیمی بدم میاد!
رشته دانشگاه
دندان پزشكي

به نقل از پارسا :
قابل توجه شما کاربر گرامی :

1-کاملا حق با توئه ! سایت ما خیلی کیلوییه ! چون اسپمرها خیلی راحت 960 تا ارسال می دن و می شن کاربر فوق حرفه ای ! پس در کیلویی بودن سایت ما شکی نیست
2- شما می دونی اون سایت هایی که بعد از 6 ماه غیرفعال می کنند دلیلشون چیه ؟ نه ! جون من می دونی ؟ حالا هدف شما چیه؟
3- پیشنهاد شمارش تعداد اعضا به صورت جداگانه عالیه ! چون اونجوری دیگه اسپمر ها هم شمرده نمی شن !
4-هیچ دلیلی نداره توی این سایت ما کاربرها رو غیرفعال کنیم ! چون هدف ما ، جمع کردن یکسری سمپادی دور هم و توی یه محیط مناسبه ! نه ساختن یه فروم به قول شما "قوی"
به نقل از mamareza :
1-ببين آقا محسن اگه سايت اسپمر داره برا كربرا نيس هر سايتي تعداد زيادي كاربر داره.نميتوني بگي اونا فرهنگشون بالاتره.نه اونا مديراي قوي تري داشتن.اصلا كل ارسالاي من اسپم.مطمئني اونايي كه 1314 تا ارسال داشتن و الان معاونن همه ارسالاشون مفيد و اسپم نبوده؟
4-جمع كردن اينا افراد سمپادي چه فايده اي داره؟؟؟؟ جمع كردن 5000 تا آدم كه 3000 تاشون كلا يه بار آن شده و الانم رمزشون يادشون رفته واصلا يادشون نيس يه زماني تو سمپاديا بودن مهمه يا اينكه يه فروم قوي داشته باشيم؟
اول یه چیزی :D ایشون اسمش پارساست نه محسن :D
اصلا شما فک کن این یک نوع تبلیغات!من وخیلی های دیگه وقتی ببینیم سایتی داغون یا تعداد اعضاش کم یه فکر دیگه در مورد سایت می کنیم یا اصلا ممکنه توش عضو نشیم!ولی وقتی ببینیم تعداد اعضا زیاد حتما !توش عضو می شیم حالا این بستگی به خودمون داره چقدر توش فعالیت کنیم!
ببین همینها ممکنه چندسال بعد بازم بیان توسایت!اون موقع فعالتر از من وتو هم بشن!
در ضمن خیلی ها که اینجا عضون دقیقا می دونن چه اعضایی فعال هستن در واقع شناخته شده هستن!حالا چرا وقتی همه ی ما می دونیم خیلی ها فعلا فعال نیستن یا آن نمی شن اما عضو هستن رو حذف کنیم!همه می دونیم این موضوع رو دیگه!!!!

• شروع کننده موضوع

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از !Baran! :
اول یه چیزی :D ایشون اسمش پارساست نه محسن :D
اصلا شما فک کن این یک نوع تبلیغات!من وخیلی های دیگه وقتی ببینیم سایتی داغون یا تعداد اعضاش کم یه فکر دیگه در مورد سایت می کنیم یا اصلا ممکنه توش عضو نشیم!ولی وقتی ببینیم تعداد اعضا زیاد حتما !توش عضو می شیم حالا این بستگی به خودمون داره چقدر توش فعالیت کنیم!
ببین همینها ممکنه چندسال بعد بازم بیان توسایت!اون موقع فعالتر از من وتو هم بشن!
در ضمن خیلی ها که اینجا عضون دقیقا می دونن چه اعضایی فعال هستن در واقع شناخته شده هستن!حالا چرا وقتی همه ی ما می دونیم خیلی ها فعلا فعال نیستن یا آن نمی شن اما عضو هستن رو حذف کنیم!همه می دونیم این موضوع رو دیگه!!!!
واقعا ببخشيد آقا پارسا حواسم نبود.
اگه شما به خاطر تعداد كاربر تو يه سايت عضو ميشي؟همون بهتر كه نشي.در ضمن لازم نيس كه حتما اون تعداد باشن همه مديرا تو هر سايت خيلي تبليغاتشون الكيه اينم روش.
همينا چند سال بعد عمرا يادشون باشه رمزشون چي بوده.با كدوم ايميل عضو سايت شدن و مسلما يه اكانت جديد ميسازن.
من دليل زيادي برا اينكه اين افراد بايد پاك شن ندارم.ولي دليلي برا موندنشون هم نمي بينم.
حداقل اون حالت غير فعال كردنو كه ميشه گذاشت.يا اينكه يه كاربر خودش بتونه اكنتشو حذف كنه.

parsa_spy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
مدال طلای المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از mamareza :
1- حداقل اونایی که 1315 تا ارسال دارن ، ادعای الکی در مورد آمار صحیح و کاربر فعال و ... نمی کنند
2- الف ) اونها هیچ حجم اضافه ای رو اشغال نمی کنند
ب) تمام سایت ها ، این افراد رو توی اعضا حساب می کنند ! پس ما هم می کنیم !
ج)برای تمام سایت ها مهمه
3- من گفتم اگه بخوایم اون کار رو بکنیم ، اسپمر ها رو هم نباید شمرد
4- مهم اینه که سمپادی ها جمع بشن ! طرف اگه یعد از 2 سال برگرده ، ببینه اکانتش نیست ، از سایت زده می شه

• شروع کننده موضوع

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
پاسخ : پاسخ : اكانت هاي خاك خورده.

به نقل از پارسا :
1- حداقل اونایی که 1315 تا ارسال دارن ، ادعای الکی در مورد آمار صحیح و کاربر فعال و ... نمی کنند
2- الف ) اونها هیچ حجم اضافه ای رو اشغال نمی کنند
ب) تمام سایت ها ، این افراد رو توی اعضا حساب می کنند ! پس ما هم می کنیم !
ج)برای تمام سایت ها مهمه
3- من گفتم اگه بخوایم اون کار رو بکنیم ، اسپمر ها رو هم نباید شمرد
4- مهم اینه که سمپادی ها جمع بشن ! طرف اگه یعد از 2 سال برگرده ، ببینه اکانتش نیست ، از سایت زده می شه
خوب پس كيا بايد ادعا كنن اونايي كه 20 تا ارسال دارن؟؟؟نه همون معاونين و افراد پست بالا و فعال.
شما چه معياري داري بر ا ينكه يه كسي اسپمر هست يا نه؟
ميخواي از فردا برم مدرسه به همه بچه ها بگم بيان يه اكانت بسازن انجا بهد برن؟؟؟؟؟اينجوري آمارتون بالا ميره ديگه خوبه يه سري سمپادي غير فعال بريزن تو سايت.

parsa_spy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
مدال طلای المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از mamareza :
خوب پس كيا بايد ادعا كنن اونايي كه 20 تا ارسال دارن؟؟؟نه همون معاونين و افراد پست بالا و فعال.
شما چه معياري داري بر ا ينكه يه كسي اسپمر هست يا نه؟
ميخواي از فردا برم مدرسه به همه بچه ها بگم بيان يه اكانت بسازن انجا بهد برن؟؟؟؟؟اينجوري آمارتون بالا ميره ديگه خوبه يه سري سمپادي غير فعال بريزن تو سايت.

الان اینایی که گفتی جواب من بود ؟؟ :D

ما نمی خوایم سمپادی غیرفعال جذب کنیم ! ولی از اون طرف هم نمی خواییم سمپادی جذب شده ی غیرفعال رو بیرون کنیم !

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

شرمنده به خاطر اين اسپم، اما واقعا پكونده روش پاسخگويي مسئولان!!!

admin

کاربر فوق‌حرفه‌ای
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
89

اکانت های قدیمی حذف نمیشوند. من نمیدونم چرا همه انتظار دارن همه بحث ها به نتیجه برسه؟ این بحث هم به نتیجه نمیرسه.

این اکانت ها هم از لحاظ سابقه فعالیت (ایمیل ، ارسال ، پ.ام) و هم از لحاظ تبلیغاتی برای ما ارزش داره. حالا شما اسمش رو میگذاری آمار کاذب ، بگذار. به هرحال چیزیه که برای ما استفاده داره.

آمار دقیق به چه درد میخوره؟ من که نمیخوام برای اینها مدرسه بسازم که حساب کنم چندتا مدرسه لازمه.

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

بايد باشه چون سابقه سايتن و پاك شدن يا موندنشون هيچ تاثيري نداره
فكر كنم ديگه بحثي نمونده باشه
پس بهتره تاپيك قفل بشه ديگه !!!