ما واقعا 5000کاربره هستیم؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mamalmln
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ما واقعا 5000کاربره هستیم؟!

به نقل از legend :
آخه بعضی از کاربر ها 2 یا 3 تا دارن!؟! بعضی ها هم فقط به اصرار دوستانشون می نویسند و دیگه نمیان!؟!

خوب من یه نظری دارم!!؟ مث yahoo که اکانت هایی که بهش سر نزنند رو پاک می کنه شما هم اکانت هایی که نمیان تو سایت مثلا 3 ماهه نیومده رو پاک کنید!؟!
همین الان که کنکور 89 تمام شده شما میتونین خیلی از دوستانی که بیشتر از یک سال بوده به سایت به خاطر کنکور سر نزده بودن و حالا دوباره برگشتن رو ببینین ! این پیشنهاد شما کمی بی عدالتی در حق این دوستان هست !

به نقل از Dr.Eniac :
چرا پاك كنن ؟
شايد يكي كنكور داره و ميخواد يه سال نياد
مثلا يه بنده خدايي يه سال خونه بابا بزرگش نرفته براي كنكور اونوقت بياد توي سايت ؟؟؟؟

نميشه همچين كاري كرد و منم زياد موافق نيستم
می تونه!؟! 10 دقیقه سر بزنه که!؟!

این ها بهونست!!؟ توی روستا هم اینترنت هست!؟! نترس اگه 10 دقیقه از وقت عزیزش رو در ماه توی سمپادیا باشه هیچیش نمیشه!!؟

به نقل از legend :
می تونه!؟! 10 دقیقه سر بزنه که!؟!

این ها بهونست!!؟ توی روستا هم اینترنت هست!؟! نترس اگه 10 دقیقه از وقت عزیزش رو در ماه توی سمپادیا باشه هیچیش نمیشه!!؟
ميشه چون اتين سايت اعتياد آوره منو ببين عبرت بگير..........

به نقل از legend :
آخه بعضی از کاربر ها 2 یا 3 تا دارن!؟! بعضی ها هم فقط به اصرار دوستانشون می نویسند و دیگه نمیان!؟!

خوب من یه نظری دارم!!؟ مث yahoo که اکانت هایی که بهش سر نزنند رو پاک می کنه شما هم اکانت هایی که نمیان تو سایت مثلا 3 ماهه نیومده رو پاک کنید!؟!
ببین کل این بحث ها واسش یک تاپیک زدن همینجا تو نظر وپیشنهاد و این حرفا
برو بخون کلی دلیل هست که همینطوری نمیشه یک اکانتی رو حذف کنن

به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :
اون اکانت مدیریته ! همه ی مدیر ها می تونن ازش استفاده کنن.
یعنی چی؟یعنی الآن شما هم میتونید از اون اکانت "مدیریت" استفاده کنین؟
همون که دکتر گفت.مدیرا حق دارن قوانینو نقض کنن.

اگر بخوايم افرادو بگيم 1000 تام نيستن

من يه دوست دارم فقط 20 تا كاربري داره خودم 3 تا دارم
تو كله مدرسه ما هركس 3تارو داره خيلياشونم دارن كه بگن داريم سالي به 12 ماهم نميان 5000 -5000ميكنيد به قول دوستان مجازيه

چه فرقی می کنه حالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهم اینه که به کمک چندین ادم خیر(!) یه فرومی درست شده که سمپادیا(البته بیشتر سمپادیا) دور هم باشن...حالا چه یک نفر چه صد نفر...این همه بحث نداره که...
ما بی شماریم!!!!!!

به نقل از lily.hozak :
اگر بخوايم افرادو بگيم 1000 تام نيستن

من يه دوست دارم فقط 20 تا كاربري داره خودم 3 تا دارم
تو كله مدرسه ما هركس 3تارو داره خيلياشونم دارن كه بگن داريم سالي به 12 ماهم نميان 5000 -5000ميكنيد به قول دوستان مجازيه
خب این خلاف ِ قانونه!!! شما وظیفه دارید اکانتای تکراری رو گزارش کنید!! همین الانم باید بگید مدیرا اون دوتای دیگه رو بن کنن!!

من تازه اومدم 10 روز پیش 5000تا بودیم الانم 5000 تاااااااااامار دقیق نیستنظر من اینه

حالا چه فرقي مي كنه؟

مثلا ممكنه بهضي ها هم مثل من باشند
من وقتي با يه كامپيوتر ميرم يه نام و يه پس ميزنم اما تو اون يكي كامپيوترمون همون ها رو ميزنم يه اكانت جيديد ميادهر دو به اسم راضيه
اينو به مديريت هم گفتم گفت بخاطر عربي و فارسي بودنه حروفه كه تو كامپيوتر هي مختلف فرق داره

به نقل از فاطی :
من تازه اومدم 10 روز پیش 5000تا بودیم الانم 5000 تاااااااااامار دقیق نیستنظر من اینه

مجموع کاربران: 5051

تعداد کاربران رو باید از توی آمار ببینین اونی که به عنوان لوگو بالای صفحه است حدود رو میگه.

Back
بالا