- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- قم
- سال فارغ التحصیلی
- 97
پاسخ : تاپيك انتقاد از مديران انجمن ها
ببینید این کاملا پذیرفته شده ست گاهی وقتا تشخیص ما اشتباهه،همونطور که گاهی وقتاهم ما باید برای شما توضیح بدیم پستتون اشکالی داره. برای همین وقتی شما اعتراض می کنین،اول خودمون و بعد داخلیا مجددا پستتون رو بررسی می کنن و اگر تشخیصمون اشتباه بود،پستتون بازیابی میشه.
وقتی پستتون رو دیدیم،یه قسمتی ـش دقیقا پست قبلی بود،برای همه واضح و بدیهی. برای همین پستتون ویرایش شد.
اگر خودتون همون زمان به ما اطلاع می دادین که این اتفاقی بوده و شما پستی رو کپی نکردین،مسلما ما برمی گردوندیم.
نمیشه یه روند بی خطا رو انتظار داشت،ولی اگر این اعتراضاتتون رو خیلی زودتر و یکم آروم تر بگین،مسلما هم رفع میشه،هم دیگه تکرار نمیشه.
من دیدم جوابی داده نشد،گفتم در نهایت خودم یه توضیحی بدم. هر چند مسئولیت این پست با من نیست.به نقل از قاف :اگر دقت کنی من دارم میگم این تشخیص اشتباهه! فرقی نداره تشخیص مدیر مربوطهس یا هرکس دیگه! مگه اینکه تو قوانینتون حق اعتراض رو در نظر نگرفته باشید که در اونصورت باید بشینیم درمورد نظامهای حاکمیتی بحث کنیم!
نقلقول مستقیم ازش تو قوانین مثال هم زده شده، این پست من با هیچکدوم از اینها یکی نیست! تعریف دقیق نشده، اما فرمودین استفاده از سیستم نقلقول و کپی، که هیچکدوم از اینها هم نبوده
پس میشه بپرسم، که دقیقا چرا تشخیص میدید نقلقول مستقیمه؟ طبق کدوم معیار؟ (جز "تشخیص مدیر مربوطه"! چون اونم باید بر اساس یه چیز مشخص که همه میدوننش تشخیص بده)
ببینید این کاملا پذیرفته شده ست گاهی وقتا تشخیص ما اشتباهه،همونطور که گاهی وقتاهم ما باید برای شما توضیح بدیم پستتون اشکالی داره. برای همین وقتی شما اعتراض می کنین،اول خودمون و بعد داخلیا مجددا پستتون رو بررسی می کنن و اگر تشخیصمون اشتباه بود،پستتون بازیابی میشه.
وقتی پستتون رو دیدیم،یه قسمتی ـش دقیقا پست قبلی بود،برای همه واضح و بدیهی. برای همین پستتون ویرایش شد.
اگر خودتون همون زمان به ما اطلاع می دادین که این اتفاقی بوده و شما پستی رو کپی نکردین،مسلما ما برمی گردوندیم.
نمیشه یه روند بی خطا رو انتظار داشت،ولی اگر این اعتراضاتتون رو خیلی زودتر و یکم آروم تر بگین،مسلما هم رفع میشه،هم دیگه تکرار نمیشه.