دکترای پیوسته ی فیزیک

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ErfanDK
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ErfanDK

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
یک سوالی داشتم در مورد دکترای پیوسته ی فیزیک. آیا این رشته توی دانشگاه ها هست؟ کدوم دانشگاه؟
شرایط قبولی چیه؟(رتبه و شرایط خاص در صورت وجود)
خلاصه هر نوع اطلاعاتی داشتید، اگر در میان بزارید ممنون خواهم شد.

پاسخ : دکترای پیوسته ی فیزیک

تا جایی که من شنیدم فقط دانشگاه زنجان داره

فقط؟ پس بد شد. ممنونم

به نقل از ErfanDK :
فقط؟ پس بد شد. ممنونم

نخیر من پرسیدم. دانشگاه شریف هم داره و خیلی هم خوب کار میکنن.

به نقل از H O S E I N :
مطمئنید؟! این طوری باشه که خیلی خوبه.

به نقل از ErfanDK :
مطمئنید؟! این طوری باشه که خیلی خوبه.

البته توی کنکور رتبه های فضایی میخواد !! اونقدر که شاید بهتر باشه منصرف بشی. اگر طلا المپیاد داشته باشی میتونی !

به نقل از H O S E I N :
اتفاقا من هم پرس و جو کردم گفتن که نداره. بازهم می پرسم. اگر منبعت درست باشه مثلا چقدر رتبه می خواد؟

شریف دکترا پیوسته داره
اما رتبش!
راسش ظرفیتشو نمیدونم از ظرفیت میشه یه جورایی رتبه رو تشخیص داد

من باز هم سوال کردم از یک دانشجوی فیزیک شریف.گفت که شریف دکترای پیوسته نداره 8-|

من دفترچه انتخاب رشته رو چک کردم. رشته دکترای پیوسته فیزیک وجود نداره اصلا. فقط دکترای پیوسته ریاضی و بیوتکنولوژی داریم.

احتمال داره سال های بعد این رشته رو بگذارن ، اما در حال حاضر وجود نداره.

دکترای پیوسته ریاضی تو دانشگاه باهنر کرمان بود. 5 نفر ظرفیت داره و فقط رتبه های زیر 1000 قبول می کنه !

دکترای پیوسته بیوتکنولوژی هم توی دانشگاه تهران هست و فقط 8 نفر قبول می کنه. محدودیت رتبه ننوشته براش.

به نقل از مدیریت :
من دفترچه انتخاب رشته رو چک کردم. رشته دکترای پیوسته فیزیک وجود نداره اصلا. فقط دکترای پیوسته ریاضی و بیوتکنولوژی داریم.

احتمال داره سال های بعد این رشته رو بگذارن ، اما در حال حاضر وجود نداره.

دکترای پیوسته ریاضی تو دانشگاه باهنر کرمان بود. 5 نفر ظرفیت داره و فقط رتبه های زیر 1000 قبول می کنه !

دکترای پیوسته بیوتکنولوژی هم توی دانشگاه تهران هست و فقط 8 نفر قبول می کنه. محدودیت رتبه ننوشته براش.

آخه من از یه منبع موثق که دانشجوی این رشته در شریفه پرسیدم و گفت هست و گفت رتبه زیر 200.

دانشجوی دکترای پیوسته فیزیک؟ یا دانشجوی فیزیکه؟ شاید در سال های قبل بوده و الان نیست.
در هر صورت ، با توجه به دفترچه انتخاب رشته ، چنین رشته ای وجود نداره که شما بخوای انتخابش بکنی یا نه. موقع انتخاب باید کدرشته بزنی. وقتی کدرشته وجود نداره چطوری میخوای بری تو اون رشته؟ برای انتخاب یک رشته ، باید اون رشته توی دفترچه باشه.

من تو وبلاگ منجوق از خانم فرزان هم پرسیدم ایشون گفتن که چند دوره تو زنجان تشکیل شد ولی چون موفقیت آمیز نبود دیگه طرحش ادامه پیدا نکرد. پس بطور کلی منتفی شد. کارشناسی فیزیک شریف هم که تقریبا با زیر 700-800 میشه قبول شد فکر کنم.

با 700-800 ؟ نه بابا. با 3500 هم میشه فیزیک شریف قبول شد.

برای فیزیک شریف باید زیر حدود 1500 بیاری. برای تهران هم تا 2500 یا 3000 امکان قبولی هست.

به نقل از مدیریت :
با 700-800 ؟ نه بابا. با 3500 هم میشه فیزیک شریف قبول شد.
امسال یکی از بچه های ما با 2125 فیزیک شریف قبول نشد!

امسال حسابی ظرفیت رو کم کردن پس. عجب آدم هایی هستند ها !

به نقل از مدیریت :
امسال حسابی ظرفیت رو کم کردن پس. عجب آدم هایی هستند ها !
نه آخه بومی سازی رو هم به حساب بیارید همون حدودا میشه.

من دنبالش بودم

تصمیم گرفتم مهندسی خودم رو در مکانیک سیالات بگیرم(یک درسه مهندسی سرشار از واحد های فیزیکی تنها رشته ای که دینامیکش 4 واحدیه) بعد می تونید تو مقطع لیسانس

به فیزیک برید البته بهتره تو ارشد برید تبدیلات انرژی و گرایشتون رو فیزیک هسته ای انتخاب کنید و حالش رو ببرید

توی دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان هست که باید رتبه کشوری زیر 1000 باشه تا بتونی اونجا درس بخونی. ;)) رشته ی فوق العاده ایه. <:-P

Back
بالا