پاسخ : جنس روح انسان!!!
به نقل از ندا مکرم :
بله، قبول داريم كه همه ي ما از خدا به وجود اومديم، ولي به نظر من اون بعد روحاني مون. نه بعد جسمي مون! خدا ميگه من شما رو از گل آفريدم. اين يعني خدا هم از گل درست شده؟ (قصد مغالطه ندارم)
بر چه اساسي مي گين خدا يه جرم بي نهايت داره؟ ويژگي ظاهري واسه ش قائل مي شين؟ چه طور اثبات كردين اين ها رو؟
من دوران ماترياليستي رو پشت سر گذاشتم
اونو با مهبانگ رد كردم
هرچي با خودم ور رفتم كه اين چيز ، كه مهبانگو پديد آورد چه ماهيتي داره كه هم انرژيه هم ابعادي كه الان داريم بعد از اون درست شدن و ...
هرچي با خودم فكر كردم ديدم تو ذهن هيچ آدمي نميگنجه كه جسمي به جرم بينهايت و حجم صفر وجود داشته باشه حالا اونكه اصلا جسم نيست ،
پس يكي از ويژگي هاي خدا توش معلوم شد (كه در ذهن نميگنجه )
من اونو خدا فرض كردم و ساير ويژگي هاشو هم تحقيق كردم و بهشون رسيدم (بزرگ بودن ،زيبا بودن و آفريننده بودن و ..)
نظر من درباره دين هاي كنوني مشخصه
گفتم كه خدا درون ماست (درواقع ما جزوي از خداييم و درون اون )
پس براي شناخت خدامون بايد خودمونو بشناسيم
وقتي دنبال شناخت وجودت بري به خدات نزديك ميشي و اونو درك ميكني تا اينكه صداشو ميشنوي
پيامبران هم اون صداي خداي درونشونو شنيدن و به مردم ابلاغ كردن
مثلا بودا اونو شنيد ولي نميدونست اون خداست پس هيچ اسمي از پيامبري خودش و وجود خدا نبرد
دليل اشتراكات اديان همين اشتراك خداست
اما دليل فرقهاشون دليل تفاوت پيامبرانشه
چون انسانها متفاوتند پس خداي درونشون و شيوه شناختن اون هم متفاوته
پس هر ديني خداشو يه جور معرفي كرده كه معمولا طبق نظر ايجاد كننده اون دين بوده
از نظر من اگه آدم خودشو صد در صد منطبق با يكي از اين پيامبران ميدونه ميتونه اونو پيشواش قرار بده ، اما اگه تو خودش از پرستش خدا احساس رضايت نكرد بايد بره دنبال دين خودش و شنيدن صداي خداي درون خودش