به نقل از panther :ماهم قصد نداریم بدیم!!!!!!
پس چرا مال ما 650 تومن بود؟به نقل از پگاه :مال ما رو هم که موقع ثبت نام نگرفته بودن گفتن بیارین، پایه 550 تومن گفتن هر کس نیاره کارنامه ترم اولشو نمیدیم
به نقل از nimafo :پس چرا مال ما 650 تومن بود؟
شهرمون که یکیه
به نقل از خودمم! :ماله ما هم 460 بود ما که 465 دادیم 5 تومان هم برای کمک به مدرسه!
از شما چقدر کم میگیرن!!تهران هم که بچه ها میگن 1.5 1کم زیاد نیست؟!!به نقل از lof :370 تومن حتی با یکی از دوستام که گفته بود واسه این دیر میگیرن که شهریه رو ببرن بالا شرط بستم که باخت ولی نداد(قابل توجه استاد nima nv )
ولی من چون بابام استاد دانشگاهه نصف قیمت حساب کردن باهامون(انگار بقالیه )
كي ميگه 1.5 تهران از ما كه دبيرستانيم 4 تومن (استثنا هم البته برا افرادي ميزارن) از پسر خالم هم كه راهنماييه 3 تومن ( كه باز هم براي اونا هم افرادي رو استثناعا كم تر ميگرن).ديگه واقعا زيادهبه نقل از minasamiei :از شما چقدر کم میگیرن!!تهران هم که بچه ها میگن 1.5 1کم زیاد نیست؟!!
ما که راهنمایی هستیم و خوب راهنمایی خیلی کمتر از دبیرستان باید باشه قاعدتا 350 گرفتن!
نصف قیمت؟!!!چون اینجا برعکسه!بابای منم استاد دانشگاهه!(یعنی همون هیأت علمی)
جالبه!چون معاون ما به مامانم گفته بود شما که دیگه باید بیش از این حرفا بدین و خندیده بود !مامان منم 400 داده بود تازه با کلی خجالت
در کل خیلی عشقیه فکر کنم!مثلا خیلی شهرا از اصفهان بیشتر بود اینجور که بچه ها نوشته بودن!در صورتی که بعد از تهران اصفهان همه چی گرون تره!(کلا هزینه های زندگی!)اما تو این مورد انگار استثناست!!
در ضمن درباره ی ندادن کارنامه هم من شنیدم که تو دبیرستان فرزانگان امین پارسال یا پیارسال 1نفر شهریه نداده کارنامه ترم اول بهش ندادن!ترم دوم که رفته کارنامه ترم دوم رو بگیره 2تاشو با هم دادن شهریه رو هم گرفتن همون موقع(یعنی آخر سال!!) (حالا شاید پگاه که دبیرستانه بهتر بدونه!ولی امسال هم که اینو گفتن چون سابقه داشته ولی هیچ اتفاقی نمیوفته)
اصلا وزیر گفته معلما و استادای دانشگاه نباید پول بدن چه برسه به نصفه قیمتبه نقل از minasamiei :نصف قیمت؟!!!چون اینجا برعکسه!بابای منم استاد دانشگاهه!(یعنی همون هیأت علمی)
اه اين مسخره بازيا چيه ما 3 بوديم شديم 4 تازه سرويس ها هم جدا نفري 700 مگه ما تهران نيستيم شما هم تهران چرا اينجورينبه نقل از سـبا :پارسال 3 تومن امسال 2 !
البته شامل سرویس هم میشه ولی نفهمیدم چرا افت قیمت اونم 1 تومن !