m.h.amini مهندس ارسالها 389 امتیاز 900 نام مرکز سمپاد علامه حلی1! شهر تهران سال فارغ التحصیلی 92 مدال المپیاد . دانشگاه . رشته دانشگاه . 2015/9/22 #61 پاسخ : سرویس دهنده وبلاگ یه سوال دارم زر بلاگ پس کو؟ قدیما من رز دلشتم بد نبود!
azam کاربر فوقفعال ارسالها 86 امتیاز 535 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بیرجند سال فارغ التحصیلی 1397 مدال المپیاد پارسال زیست شرکت کردم(فقط شرکت) اینستاگرام 2015/9/22 #62 پاسخ : سرویس دهنده وبلاگ من که بعد اون خرابی حذف شدن همه وبلاگ ها تو میهن بلاگ درست کردم
Sep کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 1,085 امتیاز 15,616 نام مرکز سمپاد - شهر - سال فارغ التحصیلی 1397 2016/9/20 #63 پاسخ : سرویس دهنده وبلاگ به نقل از saraziba : به نظر من رزبلاگ از همه بهتره، هم همیشه به روزه و هم وبلاگ هاش از سئو بسیار قوی ای برخوردارند. در واقع نمی دونم چجوری اما سئو سایت خیلی قوی ای داره کلیک کنید تا باز شود... بله.... انجمن هم داره آپلود سنتر خیلی خوبی هم داره.... فقط حیف که خیلی از امکاناتش پولیه
پاسخ : سرویس دهنده وبلاگ به نقل از saraziba : به نظر من رزبلاگ از همه بهتره، هم همیشه به روزه و هم وبلاگ هاش از سئو بسیار قوی ای برخوردارند. در واقع نمی دونم چجوری اما سئو سایت خیلی قوی ای داره کلیک کنید تا باز شود... بله.... انجمن هم داره آپلود سنتر خیلی خوبی هم داره.... فقط حیف که خیلی از امکاناتش پولیه
Leo لنگر انداخته ارسالها 2,579 امتیاز 21,917 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر - سال فارغ التحصیلی 1399 2017/10/18 #65 خب من هنوزم از دست بلاگفا به خاطر خرابی دو سه سال پیشش و از بین بردن تلاش های چند ماهه من روی وبلاگم ناراحتم
خب من هنوزم از دست بلاگفا به خاطر خرابی دو سه سال پیشش و از بین بردن تلاش های چند ماهه من روی وبلاگم ناراحتم
Amirshafa کاربر جدید ارسالها 1 امتیاز 1 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 92 2021/3/3 #66 من از بلاگفا استفاده میکردم ولی محدودیتها و خرابی آن باعث شد به بلاگ بیان کوچ کنم. بلاگ درسته محدودیت ارسال روزانه مطلب داره ولی خیلی حرفه ای است. میهن بلاگ هم که به تازگی داره میبنده و حیف میشه.
من از بلاگفا استفاده میکردم ولی محدودیتها و خرابی آن باعث شد به بلاگ بیان کوچ کنم. بلاگ درسته محدودیت ارسال روزانه مطلب داره ولی خیلی حرفه ای است. میهن بلاگ هم که به تازگی داره میبنده و حیف میشه.