نه اتفاقا خیلی قشنگه!یعنی به نظر من جالبه که تاریخو با دید طنز نگاه می کنه!به نظر من حتما بخونش!به نقل از The Lich King :به نام خدا
من فقط آتش دزدش رو خوندم، که قبلا نظرم رو راجع بهش گفتم، ولی تاریخ ترسناکش رو نخوندم چون به نظرم بچه گانه اومد، کتابش چجوریه؟
پرونده های محرمانه ولی من نخوندمش!به نقل از N.M :مرسی!
راستی یه مجموعه ی دیگه ام داره فک کنم جنایی و...بود کسی خونده؟!
من تقریبا نشت اطلاعاتشو خوندم......یه جوریه هم جالبه هم خسته کننده....اما من به شخصه از قسمت آخر کتاباش که توضیحات ماجرای واقعیه خوشم میادبه نقل از سیاوش :بچه ها کسی پرونده ها محرمانه را خونده؟
بله آتش دزد هم یه رمانه فانتزی هستش که سبک نوشتش خیلی جالبه!به نقل از exception :من فط دو جلد از تاریخ ترسناکشو خوندم..و خیلی قشنگ بودن به نظرم.راستی این کتابای تاریخ ترسناک با علوم ترسناک نسبتی دارن؟
آتش دزد چجوریه؟رمانه؟(چقدر دلم لک زده برا رمان خوندن!)
درسته همینه !!!به نقل از exception :احیانا همین نیست که شبیهه هری پاتره؟یکم چیزایی راجع به یونان توشه؟
ببخشید..قصد توهین نداشتم..!!!!!!!!به نقل از سیاوش :درسته همینه !!!
اما اصلا به هری پاتر ربط نداره ومثله اونم نسیت! !!!!!!![]()
بهتره بگیم فانتزیبه نقل از exception :ببخشید..قصد توهین نداشتم..!!!!!!!!
منظورم این بود که اینم تخیلیه..!![]()
نه تاریخ ترسناک هیچ ربطی نداره به علوم ترسناک، تاریخ ترسناک نویسندش تری دیریه ولی علوم ترسناک نیک آرنولد ، انتشاراتی و هیچ چیشون هم یکی نیست ..!!!به نقل از Tik_Tak :من فط دو جلد از تاریخ ترسناکشو خوندم..و خیلی قشنگ بودن به نظرم.راستی این کتابای تاریخ ترسناک با علوم ترسناک نسبتی دارن؟
آتش دزد چجوریه؟رمانه؟(چقدر دلم لک زده برا رمان خوندن!)