تری دیری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع N.M
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تری دیری

به نقل از maedeh.m :
فکر کنم کتاب جغرافیای ترسناکم داره.فکر کنم اسم ریاضی ترسناک هم شنیده باشم.
یا چندتا چیز دیگه تو مایه اینها!
به گمونم اگه باشن هنوز ترجمه نشدن.
جغرافیای ترسناک تا جایی که یادم میاد واسه آنیتا گانری بود :-?

من نثرشُ دوس دارم اما ;D جـَلـَبه :-" اما درباره ی این "خود شاخ پنداری " موافقم باهات 8-| مخصوصاً تو آتش دزد ...
اما به نظرم کارش ارزشمنده . چه تو تاریخ ترسناکا که اومدده تاریخُ جذابتر بگه ، چه تو آتش دزد که اساطیر و خدایان یونانی و اینا رو ... من بعد از خوندن آتش دزد بود که به این چیزا علاقمند شدم . قبلش فرق پرومتئوس با اورانوسُ نمیدونسم ;D

به نقل از نرگس² :
جغرافیای ترسناک تا جایی که یادم میاد واسه آنیتا گانری بود :-?
میشه یه مقدار بیشتر اطلاعات بدید؟

از جغرافیای ترسناک ؟ آنیتا گانری / نشر افق

من سبکشو خیلی دوس دارم خلاقانس! دیوونه کتاب آتش دزدم از بین اونا هم جلد دومش از همه بهتره!

من همه کتابای تاریخ ترسناکش رو خوندم
اتش دزد رو هم فقط جلد1
از نثرش خوشم میاد ادمو جذب می کنه

من مجموعه های تاریخ ترسناک و آتش دزد و پرونده های محرمانه رو خوندم وباید بگم این نویسنده فوق العادس
من واقعیت هولناک هم خوندم اونا خیلی قشنگه به نظرم کوسه ها و شلیک از همشون بهترن :))

من عاشق تاریخ ترسناک و آتش دزدشم.

تاریخ ترسناک کلا چند جلده؟

من همه ی کتاب های آتش دزد، تاریخ ترسناک، پرونده های محرمانه و واقعیت هولناک رو خوندم. به نظرم تری دیری خیلی نویسنده ی خوبیه... همه ی کتاباش هم یا واقعیه یا از واقعیت میاد که باعث میشه آدم خیلی از خوندنش خوشش بیاد.

من سری تاریخ ترسناک رو خوندم و به نظرم جالب بود هر چند بعضی چیزاش با تاریخ واقعی( عصا قورت داده!) فرق می کنه.
به نظر من کارش جالب و خلاقانه بود.

اتش دزدش قشنگه

به نظرم کارهای ارزشمندی رو ارائه میده
و کاملا به کیفیت اثر مسلط است

من جلد یک تا هشت تاریخ ترسناک رو خوندم و خیلی خیلی به نظرم مفید بود، البته خیلی وقت پیش خوندم. ولی الان هم به نظرم بچگانه نیست. حتا مادر و پدرم هم خوندنشون.
یکی رو میشناسم که کتابای زبان اصلیش رو داره. چقدر بهش حسودیم میشه!!

پرونده های محرمانه هم هر چهار جلد رو خوندم. جلد دومش «ناوی که نامرئی شد» به شدت جذابه و من رو به فیزیک خیلی علاقه‌مند کرد. خیلی خیلی دوستش دارم. بقیه‌ش هم به نظرم در‌حد داستان خیلی جالب بود.
آتش دزد رو نخوندم هنوز، ولی به نظرم باید خوب باشه.
یک سری کتاب دیگه هم داره که اسمشون رو یادم نیست ولی عنوان بعضی جلد هاش اینا بودن: جنایت، فاجعه، کوسه ها، ارواح و ...
اینا هم باید جالب باشن! :-؟

تری دیری تو نوشتن به سبک طنز مهارت خیلی زیادی داره ولی این مورد فقط تو نوشتن کتابایی مث علوم ترسناک کمکش میکنه.رمان اتش دزدم خیلی خوب بود ولی اخراش واقعا خسته کننده شده بود

کتاب های علوم ترسناک تیری دیری برای آشنایی با علوم کتاب خوبیه.مخصوصا برای جذب کردن بچه ها به علم.درباره کتاب آتش دزد هم باید بگم که در کل رمان قوی ای نیست.ولی در ژانر خودش کتاب قابل تاملیه.ارزش یک بار خوندن در کودکی رو داره.

Back
بالا