- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
پاسخ : دبیرستان علامه حلی تهران
هیچ جا نرو !
بنده علامهحلی ای نیستم ! امسال اینجا اومدم. (پس خودم رو تحویل نمیگیرم و بیطرف هستم) من کمی ایرانو گشتم اینور اون ور به خاطر همین دیدم جاهای دیگه رو. ضریب هوشی هم بالاست. ببینید توی 1 شهر معمولی بچه هایی که از آزمون انتخاب میشن درسته تاپ هستند نسبت به شهر خودشون ، اما توی علامه حلی بچه ها از بین بچه های تاپ تاپ انتخاب میشن. چون جمعیت بیشتره و افراد تیزهوش هم به همون نسبت بیشتر و رقابت ها سنگین تر. توی برخی شهرستان ها با به گفته خود آقای اژه ای ، دانش آموزان گاها درصد های صفر هم داشتند ! اما توی تهران درصد های بالا راه پیدا می کنن به مدرسه.
توی شهرستان ها شما سومی رو نمی تونید پیدا کنید که نشسته باشه توی کتاب خونه کتاب تخصصی انگلیسی انتگرال گرفته باشه دستش بخونه ! شما نمی تونید کسی رو پیدا کنید که 80 درصد کلاس های درس رو نیاد سرکلاس اما بشه شاگرد دوم ! اما تو تهران میتونید !
بازم میگم من کاملا بی طرف هستم در این قضاوت.
لطفا کسی در مورد علامه حلی چیزی نگه ، این جا تاپیک عکس هاست. تا این جاش هم خلاف قوانین بوده. بعد این مجبور میشم حذف کنم.
چندان هم دبیران خفنی هم نداریم ! توی راهنمایی اکثرا معلم های جدید و فارغ التحصیل هستند توی دبیرستان هم کمی رقیق تر.به نقل از lale :به نظر من که این دبیرای خوب هست که حلی رو می سازه واگرنه دانش آموزاش باید مثل بقیه ی سمپادیا باشن چه فرقی دارن مگه؟
به نقل از علی.ا :جای این بحث ها کجاس برم اونجا؟
هیچ جا نرو !
به نقل از baroon :مثل اينكه علامه حليا خيلي خودشونو تحويل گرفتن بيشتر كار مي كنن اما ضريب هوشي بالا و اينا نه همچين خبرايي نيست
فکر می کنی آلودگی چقدر تاثیر داره در ضریب هوشی؟نمی دونم رو چه حسابی این طور صحبت می کنین ولی اگه این طوریه من می گم هواشون آلوده تره ضریب هوشیشون پایین تر هم می آد!
حلی تو پایین شهر تهرانه.مدرسه ی ما روی کوهه . مدرسه ی اینا چی؟
ساختمان حلی 30 سالست. تازه امسال 1 سالن ورزشی زدن براش ! اونم فقط میز پینگ پونگ و چند تا دمبل و هالتر داره. زمین بازیش خیلی کوچیکه. زمین بسکتبال و والیبالش هم یکیه یعنی جدا نیستند.سالن ورزشی ما به یه تکون کوچولو دهن باز کرد. ولی اینا چی؟
بنده علامهحلی ای نیستم ! امسال اینجا اومدم. (پس خودم رو تحویل نمیگیرم و بیطرف هستم) من کمی ایرانو گشتم اینور اون ور به خاطر همین دیدم جاهای دیگه رو. ضریب هوشی هم بالاست. ببینید توی 1 شهر معمولی بچه هایی که از آزمون انتخاب میشن درسته تاپ هستند نسبت به شهر خودشون ، اما توی علامه حلی بچه ها از بین بچه های تاپ تاپ انتخاب میشن. چون جمعیت بیشتره و افراد تیزهوش هم به همون نسبت بیشتر و رقابت ها سنگین تر. توی برخی شهرستان ها با به گفته خود آقای اژه ای ، دانش آموزان گاها درصد های صفر هم داشتند ! اما توی تهران درصد های بالا راه پیدا می کنن به مدرسه.
توی شهرستان ها شما سومی رو نمی تونید پیدا کنید که نشسته باشه توی کتاب خونه کتاب تخصصی انگلیسی انتگرال گرفته باشه دستش بخونه ! شما نمی تونید کسی رو پیدا کنید که 80 درصد کلاس های درس رو نیاد سرکلاس اما بشه شاگرد دوم ! اما تو تهران میتونید !
بازم میگم من کاملا بی طرف هستم در این قضاوت.
لطفا کسی در مورد علامه حلی چیزی نگه ، این جا تاپیک عکس هاست. تا این جاش هم خلاف قوانین بوده. بعد این مجبور میشم حذف کنم.