- شروع کننده موضوع
alemzadeh
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد ۱
- شهر
- مشهد - تبریز
- دانشگاه
- دانشگاه هنر تبریز
- رشته دانشگاه
- طراحی صنعتی
خوب همون جور كه ميدونيد الان بين سيتي و سمپاديا تفرقه ي زيادي وجود داره و اين واقعا باعث تاسفه......
من مطهري مهراب علي بذركار و..... همه سمپادي هستيم ما افرادي هستيم تمام بچه هاي مدرسه ي ديگه حسرت مي خورن كه چرا جاي ما نيستن...
به خدا زشته اين كارا....
من تا جايي كه خبر دارم و از بچه هاي قديمي پرسيدم جريان اين بوده كه مديران به كاربرا بي توجهي مي كردن (اين كه عاديه باو ) و اين كه به علي و بعضي هاي ديگه در تاپيك هاي عمومي توهين شده(اينا رو من از ديگران پرسيدم حرف خودم نيس) از اينجاست كه سيتي شكل مي گيره و كا خودش رو به عنوان يه رغيب برا سمپاديا شروع مي كنه.....
من تا حالا توي سيتي نگشتم ولي بچه ها ميگن آزادي اونجا بيشتره......
حالا مسئله اصلي ما اتحاده و فك نكنم كسي بدش بياد كه باز ما با هم متحد باشيم و يه سايت واحد رو داشته باشيم.......
به نظر من اين دو دستگي جز اختلاف بين بچه ها هيچ چيز رو نداره......
نمونه اش رو داريم تو مملكتمون ميبينيم.........
ميدونم سخته زير پا گذاشتن غرور براي جفتتون ولي به خدا به نفع همه است......
كسايي بودن كه دوست خيلي صميمي بود ن با هم ولي اين اتفاقات داغون كرده دوستيشون رو........
نميشه تمام اتفاقات رو درست كرد ولي ميشه اوضاع رو خوب كرد...
لطفا كمك كنيد كه ما با هم باشيم ........
ما با هم دوستيم......
ما همه سمپادي هستيم.........
من مطهري مهراب علي بذركار و..... همه سمپادي هستيم ما افرادي هستيم تمام بچه هاي مدرسه ي ديگه حسرت مي خورن كه چرا جاي ما نيستن...
به خدا زشته اين كارا....
من تا جايي كه خبر دارم و از بچه هاي قديمي پرسيدم جريان اين بوده كه مديران به كاربرا بي توجهي مي كردن (اين كه عاديه باو ) و اين كه به علي و بعضي هاي ديگه در تاپيك هاي عمومي توهين شده(اينا رو من از ديگران پرسيدم حرف خودم نيس) از اينجاست كه سيتي شكل مي گيره و كا خودش رو به عنوان يه رغيب برا سمپاديا شروع مي كنه.....
من تا حالا توي سيتي نگشتم ولي بچه ها ميگن آزادي اونجا بيشتره......
حالا مسئله اصلي ما اتحاده و فك نكنم كسي بدش بياد كه باز ما با هم متحد باشيم و يه سايت واحد رو داشته باشيم.......
به نظر من اين دو دستگي جز اختلاف بين بچه ها هيچ چيز رو نداره......
نمونه اش رو داريم تو مملكتمون ميبينيم.........
ميدونم سخته زير پا گذاشتن غرور براي جفتتون ولي به خدا به نفع همه است......
كسايي بودن كه دوست خيلي صميمي بود ن با هم ولي اين اتفاقات داغون كرده دوستيشون رو........
نميشه تمام اتفاقات رو درست كرد ولي ميشه اوضاع رو خوب كرد...
لطفا كمك كنيد كه ما با هم باشيم ........
ما با هم دوستيم......
ما همه سمپادي هستيم.........
به اميد سايتي واحد به زودي زود..... :)