چرا تفرقه؟

با اتحاد سيتي و سمپاديا موافقيد؟

• بلي

رای‌ها: 23 40.4%
  • خير

رای‌ها: 29 50.9%
  • ممتنع

رای‌ها: 5 8.8%

• رای‌دهندگان
    57

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج
پاسخ : چرا تفرقه؟

دقیقا اون مشکلات رو که تو ذهنم بود به طور کامل گفتی المیرا
وگرنه کی از اتحاد بدش میاد؟

فاطی

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران _امل

واقعا چرا تفرقه ماباهم متحد نباشیم کی باشه :-? من سخت از این نظر دفاع میکنم :-w

چرا تفرقه ما باید باهم متحد باشیم

× نیما : دو پست شما یکی شد . از ارسال پست های متوالی خودداری کنید . ممنون ×

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

مشکلات رو گفتن دوستان و بقیه ی مدیران. اتحاد این دو سایت، ضررش بسیار بیشتر از منفعتش هست.
از نظر فنی که مطهری توضیح داد.
کاربران رو هم گفتن که اونجا تو قانونش هست که غیر سمپادی ها هم می تونن عضو شن، ولی این جا ممنوعه. همین خودش تفاوت بزرگی رو تو اهداف نشون میده.
نوع تاپیک ها و بحث ها هم تا حد زیادی فرق داره. دوستانی که اون جا عضو هستن، حتماً متوجه می شن منظورم چیه.
اهداف و نظرات و عقاید مدیران دو سایت هم فرق داره. اختلافات گذشته هم در حدی کم نبوده که بخوایم تو چند روز حلش کنیم و کلاً دو سایت رو ادغام کنیم!

بهتره قبل از ادامه ی این بحث، هدف رو از اتحاد معلوم کنیم. الان مشکلی وجود داره که نشه بدون اتحاد حلش کرد؟ مگه نمی شه دو تا سایت مجزا کار کنن و تفرقه وجود نداشته باشه بینشون؟ فکر نمی کنم مدیران اینجا دامن به تفرقه انداختن زده باشن که حالا برای بهتر کردن اوضاع، بخوان به دنبال اتحاد باشن...

یه حرفی هم زده شده که هر دو سایت ذو به نابودی هستن: اصلاً موافق نیستم. لااقل راجع به سمپادیا، مطمئنم که این طور نیست. نمی گم مشکل نداریم اصلاً، ولی چیزی نیست که بخوایم با اتحاد حلش کنیم...
و این که گفتین از منافعتون بگذرین: این جا منفعتی داره واسه ما جز هدفی که تو ذهنمون داریم، واسه متحد کردن سمپادی ها که بخوایم ازش بگذریم؟

بالا