فقط سوسانو! بانو آتوسا کیه؟!

• شروع کننده موضوع

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
پاسخ : فقط سوسانو! بانو آتوسا کیه؟!

اولا که تاریخ ما رو مردم خودمون ننوشتند. ثانیا اون کتابای تاریخی کره از هرودوت بدترن دیگه. یکی شون که میگه جومونگ می خواست از رودخونه رد بشه از روی لاک پشتا که اومده بودن روی آب رد شد!!!!!!!!

به نقل از Lorca :
همه دقیقا بر این مسئله تأکید میکنن که سوسانو بسیار باعرضه و با درایت بوده؛ تنها ابهام سر اینه که این داستان عاشقانه و احساسی با جومونگ واقعیت داشته یا نه!

نه دیگه. مشکل همینه که روایت چند تاست. که این دختر یون تابال اساسا کی بوده. زن جومانگ بوده؟ یه دختر تاجر بوده (که زمان دقیقش شاید به جومانگ نخوره) یا هم دختر تاجر بوده هم زن جومانگ بوده. خود همین شاهزاده یوری که در ادامه سریال بهش میرسیم الان فهمیدن که شاید اصلا پسر شاه جومانگ نبوده. اونوقت اینجا جای بچه ی خلف جومانگ گذاشتنش.
کلا این کره ای ها خیلی زرنگن. الان تو ی داستان اصلی کلی شخصیت هست ( که البته اکثر داستان هاشون مثل شاهنامه ما وجه تخیلی بالایی داره) که هیچ ربطی به هم ندارن. اون وقت اینا با یه داستان سازی همرو یک جا با هم آوردن تو زندگی این جومانگ و فیلم کردن.

Lorca

کاربر فوق‌حرفه‌ای
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
زیست‌شناسی سلولی و مولکولی

به نقل از ISO9002 :
اولا که تاریخ ما رو مردم خودمون ننوشتند. ثانیا اون کتابای تاریخی کره از هرودوت بدترن دیگه. یکی شون که میگه جومونگ می خواست از رودخونه رد بشه از روی لاک پشتا که اومده بودن روی آب رد شد!!!!!!!!

نه دیگه. مشکل همینه که روایت چند تاست. که این دختر یون تابال اساسا کی بوده. زن جومانگ بوده؟ یه دختر تاجر بوده (که زمان دقیقش شاید به جومانگ نخوره) یا هم دختر تاجر بوده هم زن جومانگ بوده. خود همین شاهزاده یوری که در ادامه سریال بهش میرسیم الان فهمیدن که شاید اصلا پسر شاه جومانگ نبوده. اونوقت اینجا جای بچه ی خلف جومانگ گذاشتنش.
کلا این کره ای ها خیلی زرنگن. الان تو ی داستان اصلی کلی شخصیت هست ( که البته اکثر داستان هاشون مثل شاهنامه ما وجه تخیلی بالایی داره) که هیچ ربطی به هم ندارن. اون وقت اینا با یه داستان سازی همرو یک جا با هم آوردن تو زندگی این جومانگ و فیلم کردن.

اینکه جومونگ میخواست از رودخونه رد بشه که جزئیات ماجراست و طبیعیه اگه روشن نباشه؛ مثلا در بعضی جاها، تولد جومونگ درست مثل افسانه های رستم و تولد خودش و پدر پدربزرگش، بیشتر از جنس اسطوره سازیه، به خصوص اون قسمت که میگه پدر جومونگ خدای رودخانه ها بوده و اینا... تاریخ ما رو هم اگر مردممون ننوشتن معمولا یه ایرانی نوشته!
بعلاوه، کل داستان جومونگ که افسانه نیست؛ Historical-Myth ژانر ماجرای جومونگه؛ و از اونجایی که مسلما نمیشد تو فیلم بانو یوها رو به عنوان خورشید خانوم نشون داد، مجبورشدن یه مقدار دستکاری کنن داستان رو تا واقعی تر جلوه کنه!

• شروع کننده موضوع

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

من بازم میگم متاسفانه اساس تاریخ ما رو ایرانی ها ننوشتند. برای بررسی بهتر این بحث باید کمی تخصصی تر صحبت کرد. معمولا اطلاعات پیرامون سلسله ها و افراد تاریخی از منابع خاصی به دست میاد. از جمله کتب تاریخی، اسطوره های داستانی، سنگ نبشته های شاهی، نامه ها و الواح گلی اگر باشه!
در این سریال جومانگ از دو منبع اسطوره های داستانی و کمی هم سنگ نبشته های شاهی استفاده شده. خب ببینید مثلا هرودوت هیچ وقت نمی گوید که کوروش پسر ماه و خورشیده. البته تخیل کمی هست. ولی نه در حد کتابی مثل شاهنامه. شاهنامه منبع مناسبی برای ساخت داستان تاریخ نیست. ما امروز اطمینان داریم که شخصیت رستم در تاریخ ایران بوده اما نه به این اسطوره ای که فردوسی نوشته. جومانگ فعلی وجه ساختگی بسیار بالایی داره. و به غیر از شخصیت ها و کشور های اصلی آن چیز تثبیت شده علمی دیگری در تاریخ کره ندارد و بر اساس حدسیات ساخته شده و اسطوره های ثبت شده در آینده.

مثلا همین سیستم جی پی اس خانوم یو می یول!! خب مثل سیمرغ و پر رستمه دیگه. اینکه تاریخ نمیشه. تاریخ یعنی اسناد گلی مستند تخت جمشید که حتی نام مقامات ور هم نوشته.

FAEZEH.KOOSHKI

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قم
شهر
قم.
سال فارغ التحصیلی
1389

من قبل از اين كه اينجه اين مطالب رو بخونم اطلاع كافي از بانو آتئسا داشتم.ولي من جومونگ هم مي بينم چون علاقه زيادي به افسانه ها و اسطوره هاي جهان دارم.به هر حال از اين كه يك نفر پيدا شد كه طرف اسطوره هاي واقعي و خاك خورده ي ايراني رو بگيره واقعا خوشحالم.

lgh95

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
93
مدال المپیاد
برنز نجوم 92
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
فیزیک
پاسخ : پاسخ : فقط سوسانو! بانو آتوسا کیه؟!

به نقل از chatton :
و باز هم مشکل بودجه!...ولی واقعا به نظر من خیلی مهمه ساخت چنین فیلمایی...حتی با هزینه ی گزاف هم می ارزه...البته نمیدونم...شاید ایران هنوز به پولداری کره نشده باشه
اگه پول نداریم پس از کجا میاریم که میلیاردی میریزیم پای یوسف و مختار؟!!!

FALCON

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک یونایتد
مدال المپیاد
خیلی دوس داشتم برم لوی تو راه بنزینم تموم شد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
طب

به نقل از lgh95 :
اگه پول نداریم پس از کجا میاریم که میلیاردی میریزیم پای یوسف و مختار؟!!!
خب عزیزم بعضی جاها باید این کار بشه
ما داریم توی یه کشور اسلامی با یه سری باور ها و اعتقادات خاص زندگی میکنیم
رای و نظر هم نظر جمعه
اون سوسانو و جومونگ رو من تا اونجا که با افراد در ارتباط بودم یه پیرزن و یه پیرمرد خوشش نمیومد یا یه نفر کلا دوست نداره فیلم خارجی ببینه که این افراد(سالمندان،افراد مذهبی،مخالفان اینگونه فیلم ها) جمعیت اعظم کشورو دارن + افرادی که دوست دارن فیلم هایی نظیر مختار و یوسف رو ببینن
پس اگه میخواد هزینه ای بشه باید واسه اکثریت باشه
توی انتخابات هم حتی یه سریا از یکی که انتخاب میشه خوششون نمیاد ولی نباید چیی بگن چون رای اکثریته

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

من میگم چرا اصلا" باید وقتمونو برای این چیزا تلف کنیم ؟ حالا حتما" لازمه مثلا" سوسانو بشه آتوسا و یا هر کس دیگه.
مثلا" چیکار کنیم؟
نمیدونم چرا علاقه داریم بگیم ما خفن ترین اجداد رو داشتیم و از این حرفا.
کار های مهم تری هست که میشه در موردش حرف زد.
ضمنا" به جای آوردن عباراتی مثل "چشم بادامی ها" که به صورت توهین آمیز نوشتی بهتره در مورد خریت مسئولینی که این فیلما رو میخرن صحبت کنی.

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از H O S E I N :
من میگم چرا اصلا" باید وقتمونو برای این چیزا تلف کنیم ؟ حالا حتما" لازمه مثلا" سوسانو بشه آتوسا و یا هر کس دیگه.
مثلا" چیکار کنیم؟
نمیدونم چرا علاقه داریم بگیم ما خفن ترین اجداد رو داشتیم و از این حرفا.
کار های مهم تری هست که میشه در موردش حرف زد.
ضمنا" به جای آوردن عباراتی مثل "چشم بادامی ها" که به صورت توهین آمیز نوشتی بهتره در مورد خریت مسئولینی که این فیلما رو میخرن صحبت کنی.

کسی شمارو مجبور به انجام کاری نمیکنه
هر انسانی یه سری چیزا واسش ارزش شدن و دوست داره طوری زندگی کنه که به ارزش های خودش پایبند باشه ،
وقتی الان هیچ چیز نمیبینن واسه افتخار کردن مجبورن بگن اجدادمون ، تاریخمون ، گذشتمون ، همسایمون و ازین حرفا !
هر کرای جایی داره ، کارای مهمتر و حرفای مهمتر رو هم میشه بیان کرد اما جای خودش!
چشم بادومی هم اصلا توهین نیست ! بیان ویژگی غالب یک ملت که همه دنیا اونارو به این صفت میشناسن توهین محسوب نمیشه
اما ظاهرا شما که ادعای توهین نکردن و ادب و این چیزات میشه خودت به حرف خودت پایبند نیستی و به این سادگی به هموطن خودت حالا هرچقدر هم بد ، هرچقدر منفور هرچقدر بیفکر داری توهین میکنی !
ایرانی جماعت همینه ، مطمئن باشین صفت واسه این کارمون پیدا نکردن وگرنه همه دنیا مارو به این صفت میشناختن !

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
2000
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از Dr.Eniac :
هر انسانی یه سری چیزا واسش ارزش شدن و دوست داره طوری زندگی کنه که به ارزش های خودش پایبند باشه ،
وقتی الان هیچ چیز نمیبینن واسه افتخار کردن مجبورن بگن اجدادمون ، تاریخمون ، گذشتمون ، همسایمون و ازین حرفا !
چشم بادومی هم اصلا توهین نیست ! بیان ویژگی غالب یک ملت که همه دنیا اونارو به این صفت میشناسن توهین محسوب نمیشه
اما ظاهرا شما که ادعای توهین نکردن و ادب و این چیزات میشه خودت به حرف خودت پایبند نیستی و به این سادگی به هموطن خودت حالا هرچقدر هم بد ، هرچقدر منفور هرچقدر بیفکر داری توهین میکنی !
ایرانی جماعت همینه ، مطمئن باشین صفت واسه این کارمون پیدا نکردن وگرنه همه دنیا مارو به این صفت میشناختن !

من با شما کاری ندارم. شما وطن پرستی چشمتو کور کرده بهتره در مورد همون هیتلر آدمکش صحبت کنی.

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از H O S E I N :
من با شما کاری ندارم. شما وطن پرستی چشمتو کور کرده بهتره در مورد همون هیتلر آدمکش صحبت کنی.

هِـه ! هرجور میلته ! ولی خوب شد این پستو دادی بازم با صفتای معروف ایرانی آشنا شیم .

نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
رتبه سوم المپیاد آزمایشی زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
فوق تخصص نفرولوژی اطفال
تلگرام
اینستاگرام

بچه ها من تنها اطلاعي كه ازجومونگ و اين سريال هاي كره دارم اينه كه اونا ميرن و تاريخ ملت هاي ديگه رو بررسي ميكنن و با يه كم تغيير ميان و يه قهرمان براي خودشون درست ميكنند مثلا شمشير جومونگ رو در حقيقت از شمشير حضرت علي گرفتن. چون هر كسي اونو داشته باشه در مقابل دشمنش شكست نميخوره البته اينو كره اي ها ميگن فقط هم توي سينما اين جوري نيست در يه دوره هم كه يه سري شانسي از كره اومده بود فقط رنگ هاي خاصي از اونا جايزه ي خوبي داشتن مثال هاي زيادي هست اميدوارم بتونم توي اين زمينه كمكتون كنم.

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از پسر مهربان :
بچه ها من تنها اطلاعي كه ازجومونگ و اين سريال هاي كره دارم اينه كه اونا ميرن و تاريخ ملت هاي ديگه رو بررسي ميكنن و با يه كم تغيير ميان و يه قهرمان براي خودشون درست ميكنند مثلا شمشير جومونگ رو در حقيقت از شمشير حضرت علي گرفتن. چون هر كسي اونو داشته باشه در مقابل دشمنش شكست نميخوره البته اينو كره اي ها ميگن فقط هم توي سينما اين جوري نيست در يه دوره هم كه يه سري شانسي از كره اومده بود فقط رنگ هاي خاصي از اونا جايزه ي خوبي داشتن مثال هاي زيادي هست اميدوارم بتونم توي اين زمينه كمكتون كنم.

مطمئنی ؟
آخه خود اون طرف که اسم بردی شکست خورد و خلافتو ازش گرفتن ها !!! :O

FALCON

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک یونایتد
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
طب

به نقل از Dr.Eniac :
خسته نباشی
تو یه چیزیو در نظ نداری
فکر کن کشور ما اینقدر بزرگه که چین هم جزئشه پس نباید توهین کنیم درسته؟
حالا من بر عکس فکر میکنم اینقدر کوچیکه که شما جزئش نیستی پس اگه بهت توهین کنم به هم وطنم توهین نکردم
بعدشم من توین نمیکنم ایشون هم همینطور
ایشون حرفی نزدن که شما اینجوری کردی
در ضمن توی خونه ی انسان هم اختلاف پیش میاد چه برسه به کشور

simin

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
دزفول
دانشگاه
شهید چمران
رشته دانشگاه
genetics

من فیلم جومونگو میددیدم خیلیم دوسش داشتم اما آخه مگه ایران میتونه اینجوری کار کنه..من قبول دارم که ما اسطوره های خیلی بیشتری داریم تمدنمون بیشتره اما کره ای ها واسه اسطوره هاشون ارزش قائل اند!!!!خوب ممکنه راجع به سوسانو یه مقدار اغراق شده باشه اما این به خاطر جذابیت فیلم بوده..اگه توجه کنید همه ی فیلمای کره ای حتی اگر هم راجع به جنگ و اینا باشن اما مسائل عاشقی و اینا و یه مقدار طنز توشون قاطیه!!

FALCON

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک یونایتد
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
طب

به نقل از simin :
من فیلم جومونگو میددیدم خیلیم دوسش داشتم اما آخه مگه ایران میتونه اینجوری کار کنه..من قبول دارم که ما اسطوره های خیلی بیشتری داریم تمدنمون بیشتره اما کره ای ها واسه اسطوره هاشون ارزش قائل اند!!!!خوب ممکنه راجع به سوسانو یه مقدار اغراق شده باشه اما این به خاطر جذابیت فیلم بوده..اگه توجه کنید همه ی فیلمای کره ای حتی اگر هم راجع به جنگ و اینا باشن اما مسائل عاشقی و اینا و یه مقدار طنز توشون قاطیه!!
درست بعضی از حرفاتون ولی به نظرتون زیاد تخیلی نیستن
بعدشم درسته ایران نمیتونه در این حد بسازه ولی فیلماش بد نبوده مثلا یوسف پیامبر واسه خودش عظمتی بود
مگه کم فیلمی بود
بدشم من نمیدونم دقیقا الن دنبال چی هستیم؟

simin

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
دزفول
دانشگاه
شهید چمران
رشته دانشگاه
genetics

به نقل از ANTI ZIONISM :
درست بعضی از حرفاتون ولی به نظرتون زیاد تخیلی نیستن
قبول دارم اما بعضی جاهاش تخیلی بودنش باعث جذابیتش شده..اما بعضی جاهاشم که واقعا اغراق بود که خودمم در حین دیدن فیلم میگفتم اینجاش دیگه واقعا الکی بود

FALCON

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک یونایتد
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
طب

به نقل از simin :
قبول دارم اما بعضی جاهاش تخیلی بودنش باعث جذابیتش شده..اما بعضی جاهاشم که واقعا اغراق بود که خودمم در حین دیدن فیلم میگفتم اینجاش دیگه واقعا الکی بود
جومونگ کل داستانش الکی بود
خودشون گفتن اسطوره ماست در حالیکه جومونگ فقط توی یه کتابشون اومده و ازش گفته شده که یه تیر انداز افسانه ایه
بعدشم یه جا توی جومنگ بود که نقشه گوسان قدیم رو پیدا کرد خب
الان برید تو گوگل سرچ کنید خاور میانه جدید
نقششو نگاه کنید همونه

simin

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
دزفول
دانشگاه
شهید چمران
رشته دانشگاه
genetics

به نقل از ANTI ZIONISM :
خودشون گفتن اسطوره ماست در حالیکه جومونگ فقط توی یه کتابشون اومده و ازش گفته شده که یه تیر انداز افسانه ایه
خوب ماهم رستم فقط توی کتابمون اومده چرا هیچکاری نمیکنن؟
تازه ما غیر از جومونگ هزار تا اسطوره دیگه هم داریم..شاهنامه رو باز کن...

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از ANTI ZIONISM :
خسته نباشی
تو یه چیزیو در نظ نداری
فکر کن کشور ما اینقدر بزرگه که چین هم جزئشه پس نباید توهین کنیم درسته؟
حالا من بر عکس فکر میکنم اینقدر کوچیکه که شما جزئش نیستی پس اگه بهت توهین کنم به هم وطنم توهین نکردم
خستم به خدا بسکه تو بحثا چیزایی شنیدم که هیچ ربطی به بحث نداره ! هرکس نمیتونه بحث کنه به افکار و عقاید طرف مقابلش حمله ور میشه و بعد بحثو تموم میکنه ! نمونش چندتا پست بالاتر از پستی که تو جواب من دادی !

الان مثالت یعنی چی ؟ چه ربطی دارن اینا به هم ؟ مگه جهان فاقع فرضیه که بر اساس تخیل رفتار کنیم ؟

به نقل از ANTI ZIONISM :
بعدشم من توین نمیکنم ایشون هم همینطور
ایشون حرفی نزدن که شما اینجوری کردی
در ضمن توی خونه ی انسان هم اختلاف پیش میاد چه برسه به کشور

شمارو نمیدونم ولی ایشون چرا !
ایشون که چشم بادومی رو توهین به مردم شرق میدونن خودشون نسبت دادن یک حیوون به یکی از اشخاص معروف مملکت رو توهین نمیدونن !! حالا گفتم میخواد هرچقدر که فکرشو بکنین منفور باشه پیش همه مردم
اما ایشون که اینقدر حساسن نباید تو همون پستی که به حرف سایر دوستان اعتراض کردن که چرا میگین چشم بادومی ، به یک شخص به این راحتی توهین کنن !
به نقل از H O S E I N :

چشم بادامی = توهین آمیز
خریت = ؟؟؟؟؟

خودت جواب علامت سوالارو بده ...

FALCON

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک یونایتد
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
طب

به نقل از Dr.Eniac :
هستم به خدا بسکه تو بحثا چیزایی شنیدم که هیچ ربطی به بحث نداره ! نمونش چندتا پست بالاتر !

الان مثالت یعنی چی ؟ چه ربطی دارن اینا به هم ؟ مگه جهان فاقع فرضیه که بر اساس تخیل رفتار کنیم ؟

شمارو نمیدونم ولی ایشون چرا !
ایشون که چشم بادومی رو توهین به مردم شرق میدونن خودشون نسبت دادن یک حیوون به یکی از اشخاص معروف مملکت رو توهین نمیدونن !! حالا گفتم میخواد هرچقدر که فکرشو بکنین منفور باشه پیش همه مردم
اما ایشون که اینقدر حساسن نباید تو همون پستی که به حرف سایر دوستان اعتراض کردن که چرا میگین چشم بادومی ، به یک شخص به این راحتی توهین کنن !
چشم بادامی = توهین آمیز
خریت = ؟؟؟؟؟

خودت جواب علامت سوالارو بده ...

نه عزیزم من بد گفتمش
مثلا میگم اگه من به یه فرد توهین کنم بعد هموطن نباشه مشکلی نیست از نطر شما دیگه درسته؟
حالا من میگم مگه هموطن بودنو چی تعیین میکنه فقط یه مرز که اونم مجازیه
پس در نتیجه فکر میکنم وطن پرستی تا این حد معنا نداره
بعدشم ایشون فقط یکم تند رفت ولی توهینی نمیبینم

بالا