تهدید ، بترسیم یا نه؟

• شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع

mn13

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
ش . خ
شهر
Mind ! . ! . ! .
مدال المپیاد
علمپیاد?!!!
دانشگاه
خدا داند و بس.
رشته دانشگاه
خدا داند و بس.
پاسخ : تهدید ، بترسیم یا نه؟

هرکس توی کاری زور میگه یا تهدید میکنه مطمئنا ناشی از عقده های درونیشه و نه چیز دیگه.این افراد مطمئنا یه روزی کسی باهاشون اینطوری برخورد کرده که تو دلش مونده.هر کس اعتماد به نفسشو قوی کنه و یه راس بره توی اون موضوع که میترسونتش خیلی بهتره تا ازش فرار کنه.مثلا کسی که از اب میترسه بهتره مستقیما یهویی! بره تو اب و میبینه که هیچی نیست.هر چند خیلی از چیزا برخورد باهاشون به نظر من نشونه کمبود اعتماد به نفسه مثلا اگه شما داری از یه خیابون رد میشی دیدی چند تا بچه که چند سال ازت کوچکترن دارن نگاهت میکنن و میخندن خیلی بهتره از کنارش رد بشی و محل نذاری انگار که کسی اصن اونجا وجود نداره!تا این که بری با حاشون برخورد کنی.چون اینو خودم به عینه تو زندگیم چندین بار تجربه کردم! مرحوم تختی هم وقتی توی که اتوبوسی بود چند تا ازین بچه پرروها میان مسخرش میکنن از اول تا اخر .بعدیکی میفهمه میگه میدونید این که طرف کی بود میگه این قهرمان کشتیه جهانه غلامرضا تختی! حالا این رفتار و چنین چیزی برام الگو شده.و(البته هدف از گفتن این چیزا این بود که فک کنم صورت سوال جوری بود که اینجوری برداشت کردم!)

Leo

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1399
"به هیچ وجه" نباید بترسی! اگه بترسیم مطمئنا خراب کاری میشه.بهترین کار اینه که راه حل ها رو بررسی کنیم.مثلا اگه یه لاتی میخواد آدم بیاره واسه دعوا باهاش خیلی آروم حرف بزنیم و قضیه رو ختم به خیر کنیم.اگه هم که داره حقمونو میخوره بازم خیلی آروم باهاش حرف بزنیم.شاید قانع نشه ولی مطمئنا آروم میشه.اگر هم که دیگه زیادی قیصر بود 110 حاضره :)
البته مقابله به مثل هم احمقانست :| اینکه بگی: آره آدم بیار.همتونو میخورم :|

• لایک
امتیازات: lys
بالا