پاسخ : علي،پرديس،بهداد
این بچه بازیا چیه دیگه ؟
من نمی فهمم چرا احساس مالکیت دست داده به افراد lD
ببینید من فقط جریان رو از جانب خودم و از چیزایی که خودم میدونم شرح میدم ! میخوام بقیه هم همین کار رو بکنن تا قضیه روشن شه چون واقعا واسه من خیلی چیزا مبهومه !
اول از همه من این شورا رو مقصر میدونم ! وقتی یک شورای 4-5 نفره مشینن دوره هم مشورت میکنن و تصمیم میگیرن که یه مدیر به بخش گفت و شنود اضافه شه !
خوب تا اینجاش مشکلی نیست ! گرچه من هنوزم میگم هیچ نیازی به مدیر اضافی نبود چون به جرات میگم بخش گفت و شنود یکی از مرتب ترین و سامان یافته ترین بخش های این تالار گفتمان بود و نسبت به خیلی از انجمن های دیگه از نظارت و مراقبت کافی برخوردار بود ! در مورد تاپیک " حرف بزن " هم طی یه سری صحبت ها قرار شد که اصلا بنده کاری به کار اون تاپیک نداشته باشم ! چون من اصاصا با وجود همچین تاپیکی مخالف بودم و هستم ! اما بر میگردیم سر بحثمون ! گفتم علی رغم عدم نیاز به مدیر جدید ! شورا تصمیم میگیره یه مدیر به این بخش اضافه کنه ! اگه بخوایم از مسئله عدم نیازش هم بگذریم ! می رسیم به شخص انتخاب شده ! شخص انتخاب شده از هر لحاظ مورد تایید شورا بوده و کاملا قابل احترام ! اما سوال اینجاست ! آیا نباید روابط این شخص با سایر مدیران بخش مورد بررسی قرار بگیره ؟ آیا نباید با بنده حقیر در اینباره صحبت و مشورت میشد ؟ آیا نظر من نباید پرسیده میشد ؟ درسته من در انتخاب مدیر وظیفه ای ندارم ! اما همه می دونیم مهم ترین اصل یک تیم مدیریتی همکاری و هماهنگی هست ! که لازمه این کار داشتن روابط خوب بین تیم هست !
اگه از من سوال میشد و مشورت گرفته میشد و من میگفتم " بنده توانایی سازش و همکاری با این حضرت آقا رو ندارم و این انتخاب ممکنه دردسر ساز بشه " بازم همه این اتفاق ها میوفتاد ؟ نمی دونم این موضوع به این سادگی به دهن اعضای شورا نرسیده ؟ یا حداقل مدیریت که این شورا ها رو به وجود آوردن این مسئله به این سادگی رو در دستور کارشون قرار ندادن ؟
خوب حالا از مرحله مشورت هم میگذریم ! تا اینجا که بررسی کردیم این شد :
علی رغم عدم نیاز به یک مدیر جدید ، یک شخص که از قضا با بنده رابطه خوبی هم نداشته به تیم مدیریتی گفت و شنود اضافه میشه :)
حالا میرسیم به پیگیری و اعتراض ! بنده چندین بار اعتراض خودم رو نسبت به این موضوع اعلام کردن و خواستار تعویض اوشون
![Big Grin ;D ;D](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
شدم ! دلیلم هم فقط و فقط ناسازگاری بینمون بود !
اما به این موضوع هم متاسفانه رسیدگی نشد !
کار به جایی رسید اختلاف بالا کشید ! آقا هر جا میرسیدن از ما یه نقل قول میگیرفتن و ابراز وجود میکردن ! :) در یک مورد هم بنده یه کامنت ازشون پاک کردم که توش به من توهین شده بود ! و بعد هم اوشون در تاپیک انتقاد از مدیران انجمن اینگونه سخن گفتند :
" اقای بهداد با مدیریت من تو این بخش مشکل داره و انگار من جاشون رو تنگ کردم و ..... "
از این حرفا ! اولندش واقعا این خاله زنک بازیا ارزش بیان و عمومی کردن داره ؟
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
دومندش شروع کردن به متهم کردن ما در مدیریت انجمن ! من میخوام بدونم چرا باید با اومدن یه همکار جای من تنگ بشه ؟
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
واقعا حرف مسخره ایه ! مگه بین مدیرا پول یا سوبسید یا کوپن تقسیم میکنن که با اومندش من چیزی ازم کم بشه ؟ برعکس با اضافه شدن یه همکار بار دوش من سبک تر میشه و منم راحت ترم ! اما یه همکار که منم قبولش داشته باشم ! نه یکی که باهاش اختلاف نظر داشته باشم
خلاصه من از کامنتش نقل قول گرفتم و جوابش رو دادم ! تو کامنتم هم هیچ گونه توهین و فحشی به کار نبردم ! فقط و فقط رک و مستقیم حرف زدم ! که البته این خاصیت منه که رک و رو در رو صحبت کنم و افتخار هم میکنم :) حالا از این رک گویی من بد برداشت شده یا مفهوم دیگه ای گرفته شده یا هرچی بنده اطلاع ندارم چون بلافاصله بعد از زدن دکمه ارسال کامپیوترم رو خاموش کردم و راهی سفر شدم ! تا الان که برگشتم و این اوضاع رو دیدم !
نمی دونم شاید باید یه تاپیک جداگانه میزدم یا این حرفا رو تو یه تاپیک دیگه میزدم ! به هر حال هرچی ! من حرفامو گفتم و الانم منتظرم جواب بقیه رو بشنوم ! به خصوص شورا و مدیران کل ! این خودسرانه عمل کردن هاشون بار ها و بارها کار دستشون داده ! کی می خواین یاد بگیرین ؟ :)