علي،پرديس،بهداد

كدوم يكي از اين افراد رو براي مديريت گفت و شنود ترجيح ميدين؟(توانايي انتخاب بيش از يك گزينه وجود دار

• علي

رای‌ها: 35 53.0%
  • پرديس

رای‌ها: 32 48.5%
  • بهداد

رای‌ها: 18 27.3%
  • هيچكدام

رای‌ها: 16 24.2%

• رای‌دهندگان
    66

mgh-nano

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
کرمان
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
cs
پاسخ : علي،پرديس،بهداد

اين نظرسنجي فقط براي بررسي توانايي و كارايي مديران گفت و شنود مي باشد و هيچ ربطي به تصميمات شورا ندارد....
از قدیم بوده که نظر یه تعداد کاربر صلاحیت کسی رو مشخص نمیکنه البته ! :)

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد

خوب خوبه خودتون هم می دونین هیچ حرفی واسه گفتن ندارین و فقط و فقط بهونه الکی میارین ! مثل سایر اوقات !
به نقل از legend :
عزیزم الکی نیست که!؟! باید چند وقت با هم باشن!؟! بعدشم باید شیفتیش کنند چون مدیرا نمی تونند 24 ساعت آن باشند!؟!
دقیقا هم بحث سر همینه ! من و پردیس هم اوایل با هم مشکل داشتیم ولی رفته رفته Match شدیم :)
درضمن مدیر انجمن با ربات نظافت سایت فرق داره ! کی گفته مدیرا 24 ساعت باید آنلاین باشن که اینور و اونور تمیز کاری کنن ؟

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

درسته که اول تاپیک گفتین به شورا ربطی نداره این تاپیک و فقط می خواستین نظر کاربران رو بدونین، ولی نباید چنین تاپیکی می زدین! مقایسه کردن مدیران با هم، کار درستی نیستآ اونم تو چنین شرایطی...

آقای Shadow!، شورا از 5 نفر تشکیل شده و انتخاب مدیران انجمن گفت و شنود بر عهده ی اون هاست. این که تشخیص بدن انجمن به مدیر جدید نیاز داره یا نه. خوبه شما خودت هم داری میگی "من و پردیس هم اوایل با هم مشکل داشتیم ولی رفته رفته Match شدیم"، پس بحثی نمی مونه که باید نظرتون رو در مورد علی می پرسیدن یا نه. گفت و شنود هم درسته مدیریتش خوب بود، ولی جا داشت که بهتر بشه. انجمنیه که حجم بسیار بالایی داره و مسلماً 2 نفر به تنهایی نمی تونن به نحو احسن از عهده ی مدیریتش بر بیان.

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد

خوب این نکته رو باید خدمتتون عرض کنم که نیما همون اول به من گفت همکار من کیه و من هم موافقت کردم ! البته عملا شناخت چندانی رو پردیس نداشتم ! و مشکلات ما رفته رفته و ناشی از عدم هماهنگیمون تو مدیریت به وجود اومد !
اما بحث ایشون کاملا فرق داره !
اصلا اگه از تمام این قضایا بگذریم ! مشکلات من و پردیس حل شد و بعد از اون گفت و شنود رو با هم اداره میکردیم ! حالا شورا تصمیم میگیره یه مدیر اضافه شه ! خوب Match شدن زمان میبره دیگه ! ولی من فکر میکنم زمان لازمه رو خیلی کم در نظر گرفته بوده تیم مدیریتی :)) بالاخره یا باید موقتا به همون 2 نفر راضی می بودین یا بعد از اضافه کردن یه نفر جدید صبر میکردید تا اختلافات حل شه و رفته رفته هماهنگی به وجود بیاد ! اما معمولا تو این سایت همیشه آسون ترین و البته بی هدف ترین تصمیم گرفته میشه !
امیدوارم وضعیت فعلی انجمن گفت و شنود رضایت مدیریت و شورا رو جلب کنه :))

neda.m

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
شهید رجائی تهران
رشته دانشگاه
مهندسی عمران - ژئوتکنیک

آخه از شماهایی که این همه تو سایت بودین، انتظار بسیار بیشتری می رفت! واقعاً بعید بود که بخواین مشکلاتتون رو اون جوری حل کنین و اون جوری match بشین...!

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد

من یه بار گفتم ! من بعد از ارسال کامنتم رفتم و وقتی برگشتم که دیگه همه چی تموم شده بود .... :D
نمی دونم ایشون چیا گفتن پشت بند کامنت من ! اما حداقل تو کامنت من یکی هیچ توهین و حرف بدی نبوده !
دارم کم کم به یه موضوعی شک میکنم :-? !!!!

بالا