• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل المپیاد شیمی

پاسخ : بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل المپیاد شیمی

skeptical
من با تمامی نظرات شما موافقم و منظورتون رو از خوندن انتگرال فهمیدم >:D< >:D< >:D<از داشتن هم استانی عزیزی مثل تو احساس غرور میکنم /// <:-P <:-P
اما شما نگفتی سال چندمی ^-^

به نقل از happiestchemist :
اولا که من سومم.. از چیزایی که من گفتم کجاش این بود که دوم ؟ دو
مدومن مدرسه ما هم قبو لی نداد اما اگه میرفتی میدیدی چرا اینو نمیگفتی..بچه های ما با اختلاف 2 نمره قبول نشدن..کف قبولی 8 نمره بود..میدونی یعنی چی 8 نمره؟یعنی به ادمش ربط نداره..هرکسی تو 217 نمره میتونه 8 نمره غلط داشته باشه و سوتی بده..و به سطح سواد ادم ربطی نداره..قبول دارم برنده کسیه مه دقتش بالا باشه اما این بازم چیزی از اونا کم نمیکنه..در ضمن تو یه هفته میشه یه کتاب خوند ولی چه کتابی ساختار اتم یا موریسون؟
دوست عزیز من از مرحله دوم دوره نوزدهم چیزی نگفتم.منظور من مرحله اول بیستمین دوره بود که خیلی آسون بود و یه کنکوری هم می تونست قبول بشه. اونی که شما می گید میشه سال قبل.

دیگه تموم شد .
به همه ی بچه های مرحله دوم تبریک میگم تا اینجا خوندن و امیدوارم کسایی که حقشونه انتخاب بشن :) :) ;) ;) >:D< >:D< >:D< =D> =D>
نوبتی هم باشه نوبت ما سال دومای بدون معلم و بدون راهنما ست؟؟؟ :(( :((

وای خدایی فک نمی کردم اینقدر مرحله 2 اسون باشه....اصلا....ولی من قبول نمی شم ....یه سوال رو نصفه نوشتم...فک کنم تست ها رو هم دوروبر 80 زدم...اصلا شانس قبولی من صفر ه

ان شاا... که قبولی عزیزم
امیدوارم همه بچه های سمپادیا قبول شن

من تستی 97.3(یه غلط)تشریحی یه سوالی رو غلط نوشتم که بارم نداشت

فک کنم تو قبول شی من که گند زدم رفت...

دوستان اگه می خواید در المپیاد موفق باشید بگردید دنبال کانال!نه کلاس و معلم!

دو تا از بچه های ما تستاشون رو 100 زدن تشریحی هاشونم مطمئنن که درسته ....خوشا بحالشان

به نقل از The Skeptical :
دوستان عزیز تا وقتی مطمئن نشدید که آماده هستید سوالات مرحله ی اول یا دوم را حل نکنید چون بهترین کار اینه که این سوالات را سر وقت بزنید تا مطمئن باشید بیشتر از یک غلط ندارید. در ضمن سوالات دوره های 1 تا 15 را هم بهتره کامل بزنید و نگید اینا در مباحث ما نیستن. باور کنید حل این سوالات خیلی می تونه به شما کمک کنه.

سلام
یه سوال داشتم مگه شما نمیگین بهتره سوالات مرحله های 1تا15 رو کامل بزنید . ولی یه نفر مثل من که اصلا شیمی پیشدانشگاهی رو نخونده چطورمیتونه سوالات اسید باز تعادل و.. دوره های اول رو بزنه ایا منظورتون اینه که من باید شیمی پیش رو هم بخونم.

وتا اون جایی که من حل کردم تا مرحله 8 یا بیشتر این مباحث هست که من اصلا نخونده ام

Kspواسید بازو تعادل و سینتیکو الکترو شیمی و ... لطفا راهنمایی کنید :-s :-< :-< :-s :(

Back
بالا