• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل المپیاد شیمی

پاسخ : بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل المپیاد شیمی

نمیدونم خودمم چرا..معذرت میخوام..شاید به خاطر اینه که که قبل این جا رفته بودم المپیاد ایران..اونجا همه باهم زیر پوستی دعوا دارن..کلا جو سایتشو دوست ندارم.همه هی میخوان به ادم بگن که تو اشتباه میکنی و بگن که خودشون خیلی باحالن..میخوان حال همه رو بگیرن..

مثل اینکه باز همه خوابشون برده، نه؟ (:|
خوب بخوابین سمپادیای شیمیدان المپیادی! :-w

راست میگی..من که نباشم نصفه ارسال ها نیست!

درسته، البته نصف کلکلا هم نیست! ;D (شوخی ;) )

پس کلا نمیام که مردم به کارشون برسن..ما رفتیم! راحت باش....

به نقل از Happiest chemist :
پس کلا نمیام که مردم به کارشون برسن..ما رفتیم! راحت باش....
چه قدر شما حساسی آبجی بی خیال

من وقت شیمی خوندن پیدا نمیکنم :((
شما بگید چیکار کنم :(( :((
میخوام بخونم نمیشه! :(( :(( :((
میشه راهنمایی کنین!!!

سللللللام. من هم بازی. من هم اومدم یکم سر و صدا کنم که اینجا ساکت نباشه. با یه خاطره شروع می کنم: بعد از دیدن نمره ها(فاینال و میان ترم) که اومدیم تو حیاط باشگاه من به خانوم happiest chemist گفتم: شما امیدوارین؟ ادامه دادم: می خوام ببینم اگه شما امیدوارین منم امیدوار به طلا باشم. (چون نمره هامون خیلی نزدیک بود.) قرار شد من امیدوار باشم که ایشونم امیدار باشه. بعد از اعلام نتایج من واقعا شوکه شدم که خودم طلا شدم و happiest chemist نه.(طلا 7 شدم. یعنی اختلافش با طلاها خیلی کم بود.) پس احتمالا happiest chemist نقره یک شده و واقعا حقش طلا بود. به خاطر همین پیشنهاد می کنم زیاد جریان اون واقعه رو تکرار نکنیم که دوباره یادش نیفته. با آقای منصور هم که صحبت می کردم خیلی نمرش بالا بود ولی اگه از من بپرسین میگم happiest chemist نقره1 شده. ولی بازم میگم سعی کنیم دیگه خیلی قضیه رو مرور نکنیم...
به vesal: منظورت اینه که درسای دبیرستان وقتتو پر کرده؟

منم ریز جریان رو از اونطرف (!) شنیدم... نقره یک نه، "نقره داغ"

به نقل از koosh-ey :
سللللللام. من هم بازی. من هم اومدم یکم سر و صدا کنم که اینجا ساکت نباشه. با یه خاطره شروع می کنم: بعد از دیدن نمره ها(فاینال و میان ترم) که اومدیم تو حیاط باشگاه من به خانوم happiest chemist گفتم: شما امیدوارین؟ ادامه دادم: می خوام ببینم اگه شما امیدوارین منم امیدوار به طلا باشم. (چون نمره هامون خیلی نزدیک بود.) قرار شد من امیدوار باشم که ایشونم امیدار باشه. بعد از اعلام نتایج من واقعا شوکه شدم که خودم طلا شدم و happiest chemist نه.(طلا 7 شدم. یعنی اختلافش با طلاها خیلی کم بود.) پس احتمالا happiest chemist نقره یک شده و واقعا حقش طلا بود. به خاطر همین پیشنهاد می کنم زیاد جریان اون واقعه رو تکرار نکنیم که دوباره یادش نیفته. با آقای منصور هم که صحبت می کردم خیلی نمرش بالا بود ولی اگه از من بپرسین میگم happiest chemist نقره1 شده. ولی بازم میگم سعی کنیم دیگه خیلی قضیه رو مرور نکنیم...
به vesal: منظورت اینه که درسای دبیرستان وقتتو پر کرده؟

درسته
آقای منصور هم به من گفت که اختلاف فوق العاده کم بود و واقعا نفس گیر بود

به وسل : باید یکیشو بچسبی.یا مدرسه ، یا المپیاد.

Back
بالا