به نقل از astronomer_girl :معلومه که باید بازی کرد. ما که با مردمشون مشکلی نداریم، با سیاستشون مشکل داریم(یعنی دارن من خودمو قاطی سیاست نمی کنم)
اگرم کسی مشکل داره باید با تواناییش اثبات کنه ازشون بیزاره نه اینطوری...
موافقمبه نقل از pofila :بچه ها احمق نباشید لطفا اگه کسی از اسرلییل داره به اسلام صدمه می زنه دولت اسراییل ه نه ملتش تورو خدا اینارو از هم جدا کنید مثلا فکر کنید خراب کاری های احمدی نژاد رو از چشم همه ی ایرانی ببینن یه ذره فکر کنید
اون بچه ها هم مثل شمان زحمت کشیدن به این جا رسیدن علم یاد گرفتن وقت گذاشتن حالا می خوان خودشونو ببسنجن این درست نیس که شما این حقو ازشون بگیرین همون طوری که دوس ندارین بقیه این حق رو از شما بگیرن خواهش می کنم نادون نباشید
به نقل از newthink :ما نه اسرائیل و نه مردمشونو به رسمیت نمیشناسیم..حکومت اونا برپایه ی غارت و غصب کردن سرزمین فلسیطینیا ست..ومردمشون راضی ان از کشتار فلسطینیا و خودشونو قوم برتر و اینکارو حقشون میدونن..پس چون ما اونا رو اصلا حساب نمیکنیم بازی با اونام معنا نداره و درواقع نوعی اعتراض و روی گردانی از اوناست
با نظرت موافقم اونا به رسمت شناختن یا نشناختن ما کاری ندارن.به نقل از nresi :یعنی اونا منتظر به رسمیت شناختن ماان!؟؟!؟!؟ مسخرست...
به نقل از mahdiesrafili :چرا.ما با مردمش هم مشکل داریم اونم بدجور.اونا حق ما که در نظرشون ادم درجه ی سه هستیم یه متر زیر زمین میدونن و خودشون رو برتر از همه میدونن.اونا میگن که اگه ما رو یعنی من و شما که مسلمونیم و برتری یهود رو قبول نداریم، بشه با سنگ کشت نباید شمشیر کشید چون موجب کندی شمشیرشون میشه.
حالا چی مشکل داریم یا نه؟
اره یادمه همه می پیچوندش من که ازش متنفر بودم.به نقل از emy :تو سنگاپور فرستاده ی آموزش پرورش می گشت ببینه کی قصد بازی با اسراییل داره که بره گزارش بده و ترفیع درجه بگیره