s!na
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- حلی ۱
- شهر
- تهران
پاسخ : بازی با اسرائیل اری یا خیر؟
با قدرت تفکر (و استدلال) یک لنگه کفش هم میشه فهمید که تا یک سطح دسترسی خاص رو به سایت نداشته باشی نمیتونی پست کسی رو پاک کنی.
برات متاسفم و نمیدونم چی کار کردی که چشمات انقدر ضعیف شده که متوجه شی پست خودم هم پاک شده و دوباره با قدرت تفکر (و استدلال) یک لنگه کفش هم میشه فهمید که من پسته خودم رو پاک نمیکنم.
"در ضمن من اگه تو یه خانواده اسرائیلی بودم خودم پامو از فلسطین بیرون میزاشتم تا حداقل یه ارزشی به خودم بدم"-> این یعنی این که بر خلاف حرف پدرت ، خونه خودت رو ول میکردی و آواره میشدی؟
جونیور که کلا هیچی ، ولی اگه تو لیگ هایی که سرشون به می ارزه هم یکم دقت کنی(!) متوجه میشی که:
تو مسابقه ی روباتیک
نه کسی میاد که ۵ تا دانشمند از ما رو ترور کرده باشه. چون بهش ربطی نداره.
نه کسی میاد که تو جنگ ایران و عراق به اونا تجهیزات دادن. چون بهشون ربطی نداره.
فقط یه سری که کاره علمی کردن میان برای پیشرفت(میخوای این قسمتشو بیخیال شو)
در ضمن آقا کمال تو دنیای متمدن وقتی برای ادعا ت سندی نداری نمیتونی بر اون مدعّا برای کسی حکم ببری.(با قدرت تفکر (و استدلال) یک لنگه کفش هم میشه اینو فهمید )
پس اگه دیگه گفتی من پستاتو پاک کردم ، در حالی که نمیدونستی ، مجبور میشم واقعا پاک کنم ، جوری که مدرک جرم هم برات بمونه.
با این اوصاف توصیه میکنم سعی نکنی قدرت تفکر و استدلال خودت رو با یه لنگه کفش مقایسه کنی ، چون یه سری عقایدی تو سرت هست که نمیزاره این کار رو انجام بدی
مواظب حرف زدنت باش و احترام خودت رو نگه دار، این جا مدرسه هم نیست که به همه فحش بدی کسی زورش بهت نرسه.به نقل از m.kamali :شرمنده من نوشته بودم که شوخی کردم اما یه آدم بیشعوری نوشته های منو پاک کرد.(s!na)
در ضمن من اگه تو یه خانواده اسرائیلی بودم خودم پامو از فلسطین بیرون میزاشتم تا حداقل یه ارزشی به خودم بدم.
حالا نمی دونم چرا بعضی از ما اینقدر از اسراییل طرفداری میکنیم.همینا بودن که 5 تا دانشمند مارو ترور کردن.
همینا بودن که تو جنگ ما با عراق کلی تجهیزات به اونا دادن.
در ضمن آقا سینا کم میاری نوشته های منو پاک نکن تا سوء تفاهم پیش نیاد.
با قدرت تفکر (و استدلال) یک لنگه کفش هم میشه فهمید که تا یک سطح دسترسی خاص رو به سایت نداشته باشی نمیتونی پست کسی رو پاک کنی.
برات متاسفم و نمیدونم چی کار کردی که چشمات انقدر ضعیف شده که متوجه شی پست خودم هم پاک شده و دوباره با قدرت تفکر (و استدلال) یک لنگه کفش هم میشه فهمید که من پسته خودم رو پاک نمیکنم.
"در ضمن من اگه تو یه خانواده اسرائیلی بودم خودم پامو از فلسطین بیرون میزاشتم تا حداقل یه ارزشی به خودم بدم"-> این یعنی این که بر خلاف حرف پدرت ، خونه خودت رو ول میکردی و آواره میشدی؟
جونیور که کلا هیچی ، ولی اگه تو لیگ هایی که سرشون به می ارزه هم یکم دقت کنی(!) متوجه میشی که:
تو مسابقه ی روباتیک
نه کسی میاد که ۵ تا دانشمند از ما رو ترور کرده باشه. چون بهش ربطی نداره.
نه کسی میاد که تو جنگ ایران و عراق به اونا تجهیزات دادن. چون بهشون ربطی نداره.
فقط یه سری که کاره علمی کردن میان برای پیشرفت(میخوای این قسمتشو بیخیال شو)
در ضمن آقا کمال تو دنیای متمدن وقتی برای ادعا ت سندی نداری نمیتونی بر اون مدعّا برای کسی حکم ببری.(با قدرت تفکر (و استدلال) یک لنگه کفش هم میشه اینو فهمید )
پس اگه دیگه گفتی من پستاتو پاک کردم ، در حالی که نمیدونستی ، مجبور میشم واقعا پاک کنم ، جوری که مدرک جرم هم برات بمونه.
با این اوصاف توصیه میکنم سعی نکنی قدرت تفکر و استدلال خودت رو با یه لنگه کفش مقایسه کنی ، چون یه سری عقایدی تو سرت هست که نمیزاره این کار رو انجام بدی