• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

غیرت و تعصب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : غیرت و تعصب

متاسفانه تو کشور ما تعصب و غیرت فقط یعنی اینکه کسی به ناموس من اعم از مادر و خواهر و همسر کاری نداشته باشه!در حالیکه این نوع غیرت اصلا جهالت مطلقه که فقط به ناموس من هیچی نشه بقیه به درک!!غیرت شامل تمام دادخواهی های انسان در جامعه هست و ناموس پرستیش فقط به ما رسیده.تو خیلی چیزا از جمله گرفتن حقمون بی غیرت ترین هستیم اما در بحث ناموس کباده ی غیرت میکنیم تا آسمان هشتم.

به نقل از John-Cena :
متاسفانه تو کشور ما تعصب و غیرت فقط یعنی اینکه کسی به ناموس من اعم از مادر و خواهر و همسر کاری نداشته باشه!در حالیکه این نوع غیرت اصلا جهالت مطلقه که فقط به ناموس من هیچی نشه بقیه به درک!!غیرت شامل تمام دادخواهی های انسان در جامعه هست و ناموس پرستیش فقط به ما رسیده.تو خیلی چیزا از جمله گرفتن حقمون بی غیرت ترین هستیم اما در بحث ناموس کباده ی غیرت میکنیم تا آسمان هشتم.
هم اینکه شما میگی توکشورما غیرت روی خانوم هاهستش ..غیرت میتونه برای کشور خودت هم باشه...واینم به نظرم غیرت بیش ازحد ناخوشاینده :)

غیرت یه چیز طبیعیه بایدم باشه اما باید درست و به جا باشه و همین طور کنترل شده.

غیرت خیلی مهمه اونم تو دورو زمونه ما....اینم که میگین به اندازش خب درسته کلن هر چیزی نباید از حد اعتدالش بگذره....
مخصوصن که الان مد شده به جای غیرت تیریپ روشن فکری بر میدارن...یکی از سخنرانا فامیلشو یادم نمیاد.....اها رائفی پور اگه اشتباه نکنم...یه مثال جالب زد گف همه جا این روشن فکری و اینا به درد نمیخوره .مثلن اگه داری تو خیابون میری یکی میاد ب ناموست فحش میده تو میری تو چشاش نگا میکنی بش میگی نه عزیز من اگر این چیزی که شما میگویید درست باشد ناچار باید پرونده ای در منکرات موجود باشد شما تشریف بیار بریم منکرات بررسی کنیم؟
نه دیگه نمیگی..خیلی خودتو کنترل کنی یکی میزنی تو گوشش...

غیرت هم میتونه در موارد مختلف باشه ناموس گشور و ...مثلن ما ایرانی ها اول از همه رو ناموسمون و دوم روی کشورمون حساس هستیم و من توی یه کتاب به اسمه flagخوندم که همون غیرتی رو که ایرانی ها روی ناموسشون دارن آمریکایی ها روی پرچمشون دارن(اندر احوالات همون اتیش زدن پرچم)

متاسفانه تو کشور ما تعصب و غیرت فقط یعنی اینکه کسی به ناموس من اعم از مادر و خواهر و همسر کاری نداشته باشه

فقط؟فقط این معنی رو میده؟
قبول دارم که اینی که میگی کار درستی نیس اما این که تو جامعه ما غیرت فقط به این معناس مسلمن غلط و اشتباهه.خیلی با دید منفی نگاه میکنی.هرجایی هیتن ادمایی که هنجار شکنن و نمیشه رفتار اونها رو به جمع تعمیم داد.

دوست عزیز من گفتم کسی برای ناموسش غیرت نداشته باشه؟؟؟؟اون آقایی که اینو به کارشناسان خرده میگیرن برن سوابق و پژوهش های اونارو مطالعه کنن بعد بفهمن چرا این بزرگان با غیرت تعصبانه مخالفن.تا حالا دیدی یه استاد طرفو بگیره به زیر کتک تو خیابون....با این کار طرف فقط شخصیت خودشو داره میبره زیر سوال؟؟؟؟؟.یکی از جامعه شناسان میگفت اونایی که به هر دلیل تو خیابون و کوچه به بهانه غیرت کتک کاری میکنن اول برن بفهمن غیرت چه معنی میده بعد میفهمن در چه مسائل دیگه ی زندگی و جامعه بی غیرت اند. اون وقت اگه عرضه دارن برن غیرتشون رو به بعضیا نشون بدن که عمرا نمیتونن از ترسشون پس نعره کشی تو خیابون غیرت معنا نمیده....از نظر کارشناسان و اساتید این غیرت باید درست بکار گرفته بشه نه فقط با کتک کاری ته خیابون. اونم برای همه مسائل جامعه...نمیخام خودمو مبرا کنم.اتفاقا منم فقط اینجور بودم که کلید این مسائل رو تو کتک کاری میدونستم .اما وقتی بدون تعصب به حرفای بزرگترها گوش میکنم میفهمم این کار فقط جهله نه غیرت......

آقا پسرای محترم شما اگه خیلی مردید رو کشورتون غیرت داشته باشید :| اینکه وقتی یکی به کشورتون توهین کرد صوف شما هم توهین رو ادامه ندید ، غیرت رو هموطنتون داشته باشید کلا غیرت واسه هر انسانی لازمه نه این ک فقط ویژگی جنس مذکر باشه ، همین غیرت بی جای شما باعث شده این همه تبعیض جنسیتی به وجود بیاد این همه زنا از پیشرفت عقب بمونند و...

اونارو مطالعه کنن بعد بفهمن چرا این بزرگان با غیرت تعصبانه مخالفن.

پیاده شو با هم بریم بابا...
کجای پستم من از غیرت متعصبانه طرفداری کردم؟نقل قولش کن خودمم بفهمم.
نفهمیدی مثه اینکه.
کجای پست من حرفی از کتک کاری ته خیابون زده شد؟؟
اگه قراره بحث مفید باشه توهین نباشه.همه بلدن توهین کنن اما شخصیتشون بهشون این اجازه رو نمیده..
کسی از نعره کشی کتک کاری و این مسایل حرف نزد.بخون پستمو اول.
وقتی میگی منم اینطوری بودم که به کتک کاری فکر میکردم ینی طرف مقابلت رو به اون فرضی که کردی نسبت میدی.این یکی از قواعد بحث کردنه.میدونی ک؟پس ادب رو رعایت کن لدفن.خواهش کردم.

تو اگه اول بش اعتقاد داشتی من از همون اول هم اعتقادی نداشتم.اما مساله ای ک ما دو نفر داریم بحث میکنیم متفاوته.
من نمیدونم اسمشو چی میخای بذاری...اما من اگه تو خیابون و در ملا عام بفهمم کسی برای مثال به مادرم از روی عرضتوهین کنه و بدونم این کارش از روی مرضه ساکت نمیشینم و سرمو بندازم پایین برم سرکار خودم.حالا اگه کس دیگه ای اینطوره به خودش مربوطه.
کسی هم نگفت اگه یکی نگاش به ناموس ما افتاد بریم به قول تو کتک کاریو عربده کشی راه بندازیم.

آقای عزیز چرا داری بی احترامی میکنی؟؟؟.اگه میخای نظر بدی لازم نیست با بی احترامی نظر خودتو اثبات کنی...من هم نگفتم تو تو خیابون عربده میکشی .منظورم با اونایی بود که این کار رو میکنن.با بی احترامی کردن کاری درست نمیشه.من هم نگفتم برو خیابون کتک کاری بکنید به خودت مربوطه این مسائل.شما اومدی حرف منو نقد کردی منم محترمانه و بدون هیچ توهینی به تو نظرمو گفتم. ولی این تو هستی که داری بی احترامی میکنی.درسته شاید من نفهمم چی بگی و به قول خودت نفهم باشم و با این ادبیات توهین کنم ولی هیچ وقت بی احترامی نمیکنم برای این که نظرمو اثبات کنم.تو عقیده خودتو داری منم فکر خودمو برای عقیده ات هم احترام میزارم ولی تو اومدی نقد کردی منم جوابتو دادم. اگه قراره با بی احترامی نظرا اثبات بشن بحث به جایی نمیرسه....اول ببین من با تو بود منظورم یانه.من درباره اونایی که این کارا رو میکنن حرف میزدم و با تو و بقیه هم کاری نداشتم تو اومدی نقد کردی منم جوابتو دادم..وقتی بی احترامی همراه نقد باشه ادامه دادن بحث اساسا بیخوده.....

سلام
ناموس 250 تا معنی داره و ما باید به این 250 ناموس مان غیرت بورزیم. کشور و ملت و همسر سر جای خود، بالاتر از آن باید اندیشید.
این که بعضی ها می گن ولم کن ولش کن به من چه به تو چه این حرفها در قاموس ایرانی و مسلمون نبوده و نیست. این حرف اومانیست هاست.
اومانیسم تفکر غالب بر جهان مدرنه که لیبرالیسم و فاشیسم و نازیسم و کمونیسم زیر مجموعه های آن هستند.
در این تفکر خدا مطرح نیست. بلکه زندگی در مدار و پرگار نفس انسان، خود انسان می گردد و در نهایت به satanism می رسد.
تبلور این اندیشه را در امریکا می توانید ببینید.

شما تسیح را در نظر بگیرید. اگر تسبیح هزار مهره مروارید و جواهر هم داشته باشد، وجودش به نخ تسبیح بسته است. نخ تسبیح امریکا laissez faire است.
تفکر laissez faire یا ولش کن در اقتصاد می شود بازار آزاد در سیاست و فرهنگ می شود سکولاریزم و لیبرالیزم و....اباحه گری تمام معنا نه حلالی نه حرامی. هرکس هر کاری می کنه خودش می دونه خوبه یا بده. همان laissez faire نقطه مقابل امر به معروف و نهی از منکر
نخ تسبیح ایرانی هم حیا است. همان چیزی که از زمان کوروش تا الان به آن افتخار می کنیم و آن را ویژگی ممتار ایران و ایرانی می دانیم. اگر حیا از ایران رخت ببندد نخ تسبیح ما پاره می شود. دیگر چیزی برایمان نمی ماند.
غیرت وسیله حفاظت از همین نخ تسبیح است.

از حیا

به نقل از اخوی! :
سلام
ناموس 250 تا معنی داره و ما باید به این 250 ناموس مان غیرت بورزیم. کشور و ملت و همسر سر جای خود، بالاتر از آن باید اندیشید.
این که بعضی ها می گن ولم کن ولش کن به من چه به تو چه این حرفها در قاموس ایرانی و مسلمون نبوده و نیست. این حرف اومانیست هاست.
اومانیسم تفکر غالب بر جهان مدرنه که لیبرالیسم و فاشیسم و نازیسم و کمونیسم زیر مجموعه های آن هستند.
در این تفکر خدا مطرح نیست. بلکه زندگی در مدار و پرگار نفس انسان، خود انسان می گردد و در نهایت به satanism می رسد.
تبلور این اندیشه را در امریکا می توانید ببینید.

شما تسیح را در نظر بگیرید. اگر تسبیح هزار مهره مروارید و جواهر هم داشته باشد، وجودش به نخ تسبیح بسته است. نخ تسبیح امریکا laissez faire است.
تفکر laissez faire یا ولش کن در اقتصاد می شود بازار آزاد در سیاست و فرهنگ می شود سکولاریزم و لیبرالیزم و....اباحه گری تمام معنا نه حلالی نه حرامی. هرکس هر کاری می کنه خودش می دونه خوبه یا بده. همان laissez faire نقطه مقابل امر به معروف و نهی از منکر
نخ تسبیح ایرانی هم حیا است. همان چیزی که از زمان کوروش تا الان به آن افتخار می کنیم و آن را ویژگی ممتار ایران و ایرانی می دانیم. اگر حیا از ایران رخت ببندد نخ تسبیح ما پاره می شود. دیگر چیزی برایمان نمی ماند.
غیرت وسیله حفاظت از همین نخ تسبیح است.

از حیا

عزیزم از این 250 تا معنی 50 تاشو نام ببر ما هم یاد بگیریم :-? بعدشم ! از دید جامعه شناسی به موضوع نگاه کن چرا بحث رو دینی میکنی یا باز همون قضیه قدیمی توطئه صهیونیست و غرب و اینا ؟!

• لایک
امتیازات: usboy
Back
بالا