- نام مرکز سمپاد
- سمپااااد
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- علوم پزشکی شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- پزشکی..تخصص رادیولوژی .فوق تخصص رادیولوژی مداخله ای
پاسخ : غیرت و تعصب
متاسفانه تو کشور ما تعصب و غیرت فقط یعنی اینکه کسی به ناموس من اعم از مادر و خواهر و همسر کاری نداشته باشه!در حالیکه این نوع غیرت اصلا جهالت مطلقه که فقط به ناموس من هیچی نشه بقیه به درک!!غیرت شامل تمام دادخواهی های انسان در جامعه هست و ناموس پرستیش فقط به ما رسیده.تو خیلی چیزا از جمله گرفتن حقمون بی غیرت ترین هستیم اما در بحث ناموس کباده ی غیرت میکنیم تا آسمان هشتم.
متاسفانه تو کشور ما تعصب و غیرت فقط یعنی اینکه کسی به ناموس من اعم از مادر و خواهر و همسر کاری نداشته باشه!در حالیکه این نوع غیرت اصلا جهالت مطلقه که فقط به ناموس من هیچی نشه بقیه به درک!!غیرت شامل تمام دادخواهی های انسان در جامعه هست و ناموس پرستیش فقط به ما رسیده.تو خیلی چیزا از جمله گرفتن حقمون بی غیرت ترین هستیم اما در بحث ناموس کباده ی غیرت میکنیم تا آسمان هشتم.

اینکه وقتی یکی به کشورتون توهین کرد صوف شما هم توهین رو ادامه ندید ، غیرت رو هموطنتون داشته باشید کلا غیرت واسه هر انسانی لازمه نه این ک فقط ویژگی جنس مذکر باشه ، همین غیرت بی جای شما باعث شده این همه تبعیض جنسیتی به وجود بیاد این همه زنا از پیشرفت عقب بمونند و...
بعدشم ! از دید جامعه شناسی به موضوع نگاه کن چرا بحث رو دینی میکنی یا باز همون قضیه قدیمی توطئه صهیونیست و غرب و اینا ؟!