• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بارسلونا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Legend
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بارسلونا

فكر كنم بازم مسي بهترين بازيكن جهان بشه.

مسی: «اين ركورد عالی است، اما موفقیت تیمی مهمتر است». :x :x :x

بعععله! مسی هم رکوردی رو شکست که ونگر میگه هیچ وخ فک نمیکردم شکسته بشه
البته من با این کلمه "شکستن" مشکل دارم! بازسازی کرد بهتره! رکورد مولر رو بازسازی کرد
238043hp2.jpg

کلا بازی خوبی بود،بتیس تیم عاااالیه! واقعا عالی بودن! البته بارسا نیمه اول بازی رو تموم کرد و بعدشم شل گرف وگرنه میتونستیم پر گل تر ببریم و اینکه هنوز مشکل فجیع دفاعی داریم که درست میشه به مرور انشاا...

دوتا مورد بود که لازم بود بگم :
اول از همه اینکه تو سالی که مسی بیشترن گل رو زد من و حتی طرفدارای بارسا به لطف تلوزیون ایران هیچ بازی ای از این آدم ندیدیم ! بجز چند بازی کم اهمیت البته.
دوم اینکه انصافا تا قبل از این اسم مولر و رکوردش به گوشتون خورده بود ؟ ;D من که به شخصه نه !

بعد از اینکه مسی رکورد مولر رو زد،فدراسیون فوتبال زامیبیا مدعی شده که که یک چیتالو، مهاحم زامبیایی در فصل 1972، صد و هفت تا گل زده و دارن تلاش میکنن رکوردش رو
ثبت کنن!
به نقل از NEO :
اول از همه اینکه تو سالی که مسی بیشترن گل رو زد من و حتی طرفدارای بارسا به لطف تلوزیون ایران هیچ بازی ای از این آدم ندیدیم ! بجز چند بازی کم اهمیت البته.
دوم اینکه انصافا تا قبل از این اسم مولر و رکوردش به گوشتون خورده بود ؟ ;D من که به شخصه نه !
من رکوردش رو نمی دونستم اما گرد مولر که خیلی مشهوره!

بابا این زامبیایی هم چیکار کرده مگه؟!مگه زامبیا چیه که فوتبال و لیگش چی باشه؟!اصلا معلومه کجا ها گل زده؟!ب تیم محلات گل زده؟!

درمورد حرفای بالا اول بگم که شبکه ی ورزش خیلی از بازیا رو میداد ولی من به شخصه بیشتر بازیا رو آنلاین می دیدم اینم مشکل صداُ سیماس نه ما.
ثانیا بحث رکورد مولر پیش نیومده بود چون کسی حتی به نزدیکیا ی این رکوردم نرسیده بود اما بحث رکورد پله رو زیاد شنیده بودیم.
در مورد این فوتبالیست زامبیایی احتمالا ادعاشون رد شه چون این گل ها هیچ جا ثبت نشده و اثباتش هم خیلی سخته.

2 تا سید میشن!

سید 1 تیم های اول سید دوم تیم های دوم و بهم میخورن! ولی تیم هایی که در 1 لیگ هستن توی دوره اول به هم نمیخورن!

آقا مسی شد 88 گله! 1من تبریک شکسته شدن! باید اتلتیک و مادرید رو بترکونیم! و مسی هم باید گل بزنه!

همینجور داره مدعی برای رکورد مسی پیدا میشه :-"
این رو حتما بخونید !

عجب بازی ای کرد بارسا 30 دقیقه اول خیلی خوب نبود اما بعد از گل فالکاو بارسا به خودش اومد آدریانو یک زیر تاق قشنگ زد بعدشم بوسکتس از اشتباه مدافعا استفاده کرد و گل دوم رو زد.نیمه ی دوم هم که مسی یک گل با بغل پا زد. گل چهارم هم ندیم خوابم برد ولی فالکاو از مسی بهتر بازی کرد حقش بود حداقل دو گل بزنه.

Back
بالا