• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بارسلونا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Legend
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بارسلونا

به نقل از ...M30... :
درسته پپ میره منچستر؟ =((
رونالدوهم میخادبره منچستر :|

حس حسادت :-"
امكان اينكه رونالدو حاضر بشه با پپ تو يه تيم كار كنه در حد صفره!! كمتر حتا!

به نقل از Fateme.RMA :
امكان اينكه رونالدو حاضر بشه با پپ تو يه تيم كار كنه در حد صفره!! كمتر حتا!
اگه منچستر واقعا پپ رو بخواد،قطعا دیگه رونالدو رو نمیاره،چون منچستر تیمیه که مربی رو از هر کسی بالاتر میدونه و قطعا پپ هم حاضر نیست با رونالدو تو یه تیم کار کنه
ولی من میگم اصولا رسانه ها حرف زیاد میزنن،اگه بایرن بخواد واقعا پپ رو،قطعا پپ میره بایرن،و منچستر توفیق چندانی به دس نمیاره

به نظر منم احتمال رفتن پپ خیلی کمه و کلا رفتنش به انگلیس به نظر من محاله.و بعید می دونم رونالدو با این نارضایتیاش تو مادرید بمونه. :-??

تیتو امروز رفته سر تمرینات بارسا
از صمیم قلب خوشحالم براش

به نقل از amir h :
تیتو امروز رفته سر تمرینات بارسا
از صمیم قلب خوشحالم براش
بله بله امروز تو تمرینا بوده =D> خدا رو شکر
میخواسم از همه رئالیا که از تیتو حمایت کردن (و میکنن،چون هنوز رادیو تراپی و شیمی درمانی مونده) تشکر کنم

به نقل از آیدا-ق :
اگه منچستر واقعا پپ رو بخواد،قطعا دیگه رونالدو رو نمیاره،چون منچستر تیمیه که مربی رو از هر کسی بالاتر میدونه و قطعا پپ هم حاضر نیست با رونالدو تو یه تیم کار کنه
ولی من میگم اصولا رسانه ها حرف زیاد میزنن،اگه بایرن بخواد واقعا پپ رو،قطعا پپ میره بایرن،و منچستر توفیق چندانی به دس نمیاره

اولا که پپ قبلا هم از علاقه ی رفتن به انگلیس حرف زده و همین طور علاقه برای حضور در منچستر ولی به نظرم اگه بیاد منچستر باید موندگار باشه نه اینکه 4 سال باشه بعد نباشه!
رونالدو هم طبق گزارش هایی که شده تو سال 2009 فرگوسن از رونالدو قول گرفته که اگه از رئال بیاد بیرون برگرده به منچستر! در مورد رونالدو مطمئنم که بر میگرده ولی با حضور پپ! مطمئن نیستم!

به نقل از no one :
اولا که پپ قبلا هم از علاقه ی رفتن به انگلیس حرف زده و همین طور علاقه برای حضور در منچستر ولی به نظرم اگه بیاد منچستر باید موندگار باشه نه اینکه 4 سال باشه بعد نباشه!
رونالدو هم طبق گزارش هایی که شده تو سال 2009 فرگوسن از رونالدو قول گرفته که اگه از رئال بیاد بیرون برگرده به منچستر! در مورد رونالدو مطمئنم که بر میگرده ولی با حضور پپ! مطمئن نیستم!
کاری به علاقه ی پپ ندارم،به نظرم اگه بایرن بخوادش شانس بایرن بیشتره :-?
رونالدو احتمالش بیشتره بره ولی کلا فک نمیکنم این دو در یک اقلیم بگنجند ینی نهایتا یکیشون میره،شایدم هیچ کودومشون نرفتن :-?? از کجا معلوم؟!

مراسم اهداي جوايز بهترين هاي فوتبال و معرفي برنده توپ طلاي فيفا گالا هفتم ژانويه ( 18 دي ماه) امسال برگزار می گردد.

منبع : Varzesh3

به امید موفقیت لیونل مسی :x

تیتو در تمرین . >:D<

2013-01-02_ENTRENAMENT_FC_BARCELONA_-_004-Optimized.v1357151281.JPG

بین 2 تا کاندیدای توپ طلا از بارسا من دوست دارم اینیستا بشه ، آخه مسی تاحالا این جایزه رو برده و تلاش های اینیستا واسه موقعیت

سازی برای مسی رو هم نمیشه نادیده گرفت​

Back
بالا