• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بارسلونا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Legend
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بارسلونا

به نقل از #Alireza# :
رفتن تیاگو یکی از اشباهای تاریخی باشگاه بارسلونا خواهد شد ;D
بزرگترین حماقت راسل و دوستان :|
+قضیه رونی جدیه؟

به نقل از آیدا-ق :
بزرگترین حماقت راسل و دوستان :|
+قضیه رونی جدیه؟

من بالاترگفتم تیاگوبه منچسترنزدیکتره! تیاگو که قیمتش فک کنم 18 میلیون یوروئه به همراه 12 میلیون یورو دیگه رو بدیم به منچستر و رونی رو بگیریم. فک کنم قیمتش 30 تاباشه

به نقل از ..MahSa.. :
من بالاترگفتم تیاگوبه منچسترنزدیکتره! تیاگو که قیمتش فک کنم 18 میلیون یوروئه به همراه 12 میلیون یورو دیگه رو بدیم به منچستر و رونی رو بگیریم. فک کنم قیمتش 30 تاباشه
رونی رو بگیریم کجا بازی کنه اونوخ؟ :-?

به نقل از آیدا-ق :
رونی رو بگیریم کجا بازی کنه اونوخ؟ :-?

من فک میکنم ما یه مهاجم وسط تمام کننده نداریم
مسی هم که داره مهاجم وسط بازی میکنه پست اصلیش تمام کنندگی نیست و وینگر و بازی ساز هست
میتونیم با اوردن رونی مسی رو به پست اصلیش برگردونیم و رونی روهم به عنوان مهاجم وسط بذاریم
اینجوری دیگه یه مهره سوخته به نام پدرو هم نداریم!

اتفاقا من چند بارم گفتم!

بازیکنی مث رونی ، فالکاوو و ... برا بارسا عالین! رونی وسط بازی میکنه خصوصیت تدافعی هم داره و مسی و نیمار در گوشه بازی میکنن و عقبتر که آزاد تر هم باشن برا بازی کردن!

به نظرم ویا رو بدن و یه چیزی هم روش بدن و رونی رو بگیرن کاملا تصمیم عاقلانه ای هست!

چون رونی هم انگیزه داره که به اوج برگرده!

اونوخ از توانایی گلزنی مسی کم میشه :-? و واقعا هیچ کس چارچوب شناس تر از مسی نیس،درسته که پست اصلیش نیست ولی احساس میکنم اگه بره گوشه از توانایی گلزنی ش کم میشه و به نظرم رونی نمیتونه اون رو جبران کنه :-??
بعدم من درک نمیکنم چرا رونی انقد ممکنه خوب باشه...رونی اصلا نتونس با فن پرسی رقابت کنه

بارسايي‌ها براي بردن روني به کاتالونيا، داويد ويا و تياگو آلکانتارا به علاه چهار ميليون يورو به يونايتدها پيشنهاد کرده‌اند.

یه دفعه مسی رو بدن دیگ :|

جدی این 2تا رو میخوان بدن؟ اشتباه میکنی! دیگه چیزی روش نباید بدن! :))

این رونی الآن رو فرم نیست! آلکانترا هم که میخواد منچستر به صورت جدی برا ترمیم هافبکش!

بلآخره به جا رونی هم یه مهاجم میخواد و کی بهتره ویا! پس در نتیجه از خداشونم باید باشه! اون 4 میلیونش دیگه چیه؟؟؟

قضیه چیه! میگن بارسا سر ویا با اتلتیکو به توافق رسیدن اونم سر 5.1 میلیون اونم اقساطی! :)) اگه بارسا بده اینو واقعا حماقت کرده! واقعا بز خریه! :-w البته اگه بفروشنش به یک تیم دیگه نصف قراردادش به بارسا میرسه!

باو فعلا یه دفاع شیش دنگ بخره! واقعا خیلی راحت میشیم!

آره بارسا ویا رو فروخت به پنج میلیون یورو که اونم قسطیه ;)) دو میلیون واسه فصل اول ;))

Back
بالا