• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بارسلونا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Legend
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بارسلونا

به نقل از reza9 :
شما قضاوت کنین...
گروه بارسا سخت تره یا رئال؟که الکی به گروه بارسا میگن گروه مرگ!
رئال با یوونتوس و گالاتاسرای گروه مرگن یا بارسا با میلان،آژاکس و سلتیک؟
چشما بگین...
نه آخه این چ وضعشه...!!
کی به گروه بارسا میگه گروه مرگ؟ گروه مرگ گروه آرسناله. دلیلشم واضحه، حضور دورتموند و ناپولی. چون 3 تا مدعی صعود داره که آرسنال و ناپولی تقریبا هم سطحن. و هر دو هم تیمای بزرگین.
گروه رئال یکی از گروه های سخت تره. گالاتاسرای در حد سلتیک میتونه باشه. ولی کپنهاگن و آژاکس اصلا قابل مقایسه نیستن. از اونور، یووه از میلان قوی تره. ولی بازم در مجموع به نظرم گروه بارسا برای خودش سخت تره.(برا بارسا سلتیک از گالا بدتره.)

ال موندو نوشته بارسا دنبال اسکار کاردوزو مهاجم نوک بنفیکاست !

به نقل از ..MahSa.. :
ال موندو نوشته بارسا دنبال اسکار کاردوزو مهاجم نوک بنفیکاست !
مهلت نقل و انتقلات اروپا تا کیه؟
بعد ینی واقعا مهاجم نوک بنفیکا رو بارسا میخواد چیکار این وسط؟ 8-|

به نقل از آیدا-ق :
مهلت نقل و انتقلات اروپا تا کیه؟
بعد ینی واقعا مهاجم نوک بنفیکا رو بارسا میخواد چیکار این وسط؟ 8-|

فک نکنم همچین اتفاقی بیفته :|

دونگو تو بازی های پیش فصل فوق العاده کار کردوبه نظرم میشه رواون هم حساب کرد!

بارسا باید مدافع بخره نه مهاجم!
مهاجم که هزار ماشالله دارن...اینو میخوان چیکار؟!
پاک قاطی کرده راسل!

به نقل از ..MahSa.. :
فک نکنم همچین اتفاقی بیفته :|

دونگو تو بازی های پیش فصل فوق العاده کار کردوبه نظرم میشه رواون هم حساب کرد!
آره به نظر شایعه میاد.

دونگو عالی بود. منو یاد اتوئو مینداخت 8-^ خدا کنه بیاد تیم اصلی. باید اعتماد بشه بهشون، به دونگو، بارترا مونتویا.
مالاگا، والنسیا، سویا. این سه تا بازی خیلی خیلی سخت افتادن پشت هم اول لیگ. ینی اگه بارسا تو اون دو تای دیگه هم امتیاز از دس نده بعدا بازیا آسون تر میشن و مارتینو میتونه به جوونا بیشتر بازی بده.
به نقل از reza9 :
بارسا باید مدافع بخره نه مهاجم!
مهاجم که هزار ماشالله دارن...اینو میخوان چیکار؟!
پاک قاطی کرده راسل!
دیگه اینو واقعا هر کسی میدونه 8-|
راسل همیشه قاطی بوده، کلا من تصمیمات عاقلانه زیادی ازش ندیدم که این دفه پاک قاطی کرده باشه 8-|
+ وای داوید لوئیز تو سوپرکاپ فوق العاده بود... کاملا معلوم شد چرا مورینیو نمیفروختش. تکل زن، سر زن، سرعتی. :-<

شما هرچی بگین بازم بارسا بهترینه(به نظر من ) اصلا تیم ما ازهمه بد تر ولی ما اونقدر مرام داریم که اگه بارسا رده آخری هم باشه باز اونو رها نکنیم تا وقی مسی ژاوی و اینیستا و بقیه تو تیم هستن همیشه ما بهتریم حالا اگه گواردیولا هم میموند بهتر بود . ولی الانم که رفته به نظر من تاثیر زیادی نداشته

بازی دیشب با والنسیا واقعا خیلی خوب بود. 20 دیقه اول بازی واقعا عالی بود، گل نیمار هم آفساید نبود، گل مسی هم خیلی قشنگ بود، پاسای فابرگاس هم واقعا عالی بودن(خیلی تصمیم درستی گرفت موند) واقعا دارم بهش امیدوار میشم که بتونه جانشین لایقی برا ژاوی بشه در آینده(از اواخر فصل پیش عملکردش درخشان بوده واقعا) تا قبل از گل اول والنسیا بازی کاملا دست بارسا بود، فقط 3 دیقه غفلت کرد بارسا، به لطف دفاع 2 تا گل خوردیم :| به نظر من هر طوری شده باید تو ژانویه مدافع بخرن.
نیمه دوم هم که مسی به تنهایی 3 تا گل مسلم رو خراب کرد. دروزاه بان والنسیا هم واقعا فوق العاده عمل کرد. پدرو و نیمار هم موقعیت خراب کردن. والنسیا هم 2 تا موقعیت خیلی خطرناک داشت. در کل بازی خیلی هیجان انگیزی بود که واقعا نتیجه ش عادلانه نبود، حداقل باید 5-3 میبردیم.
+ هماهنگی خوبی بین مسی و نیمار بود واقعا. به مرور زمان به نظر بهتر هم میشه. در ضمن مثلث اینیستا،فابرگاس، بوسکتس واقعا عالیه، امیدوارم مصدومیت بوسکتس جدی نباشه چون واقعا تو بازی که الان بارسا داره ارائه میده خیلی کلیدیه.

آلبا برا اسپانیا جلو فنلاند گل زد. پاس گلش رو هم فابرگاس داد. فابرگاس واقعا داره عالی عمل میکنه.
الکسیس هم تو ترکیب شیلی بود تو بازیشون با ونزوئلا که شیلی برد ولی سانچز گل نزد.

روز جمعه، روز آزمایش بر روی ریه‌ ها به طور رایگان در فروشگاه پلازا دلا یونیورسیداد بارسلونا بود در حالی که باشگاه بارسا نیز آن را کنترل می کرد. جوردی مونس، سرپرست مسئول خدمات پزشکی‌ باشگاه از اهمیت جلوگیری از بیماری‌های ریوی تاکید کرد. جمعه گذشته همزمان با کنگره سالانه انجمن سیستم تنفسی اروپا در پلازا دلا یونیورسیداد هر کس که تمایل داشت می‌توانست به طور رایگان تحت آزمایشات ریه قرار بگیرد. به جز آن اطلاعاتی درباره چگونگی پیوستن به کمپین «ترک سیگار با بارسا» نیز در اختیار مراجعه کنند گان قرار می‌گرفت.جوردی مونس در افتتاحیه این برنامه که تا روز شنبه ادامه داشت شرکت کرد. فرانسسکو بلسی، رئیس انجمن دستگاه تنفسی اروپا، مونیکا فلچر، رئیس موسسه ریه، کریستینا بلانکو اینیستا، نماینده سلامت و رئیس آژانس سلامت عمومی بارسلونا و خواکین ژئو رئیس این کنگره از حاضران در این برنامه بودند.
فراتر از یک باشگاه.

مصاحبه های جدید آبیدال خیلی جالبه
گفته حتی باشگاه در هفته هایی که نمیتونستم بازی کنم به من حقوق هم نمیداد...

معنی فراتر از باشگاه رو هم فهمیدیم...

Back
بالا