Spammer
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- شریف
- رشته دانشگاه
- عمران
دوست عزیز اصلا قرار نیست کسی حای کسی رو بگیره!به نقل از M.H.E :بارسایی های عزیز زیاد خوشحال نباشن چون همونطوری که مسی اومد و جای رونالدینیهو گرفت الان هم نیمار میاد و جای مسی رو میگیره.
حداقل هنوز 10 سال دیگه مونده تا مسی فوتبالش تموم شه و این خیلی عجیبه که اون 10 نفر دیگه همه فوتبالشون تموم شده و فقط مسیه که هنوز بازی میکنهبه نقل از amir h :من بارها گفتم درمورد تاریخ تاریخ باید قضاوت کنه
برای همین یه بازیکن معاصر رو تا وقتی معاصره نمیشه گفت بهترین در تاریخه و...
باید بزاریم این بازیکنا مثل مالدینی و زیدان و... به تاریخ بپیوندن و بعد از مثلا" 10 سال یا 100 سال ببینیم آیا مردم هنوزم باور دارن که اونا اسطوره بودن یا نه!
چون اگه از نظر پدیدارشناسی بخوایم به شکل گرفتن این فکر که یه بازیکن جزء بهترینای تاریخه نگاه کنیم قطعا" بازیهای اون بازیکن در زمان حال رو شکل گیری این عقیده تاثیر میزاره!
لئو یاشین بکن باوئربه نقل از ..MahSa.. :مجله ورلد ساكر پس از رأي گيري از روزنامه نگاران، سرمربيان و بازيكنان سابق فوتبال در سراسر جهان، بهترين تيم تاريخ فوتبال دنيا را انتخاب كرد.
یازده بازیکن تیم منتخب تاریخ؛
لئو ياشين - بابي مور - فرانس بكن باوئر - كافو - پائولو مالديني - زيدان - دي استفانو - يوهان كرايف - مارادونا - پله و شاه لئو
بله رادیو کاتالونیا اعلام کرده احتمالا شایعه نیستبه نقل از ..MahSa.. :گویابارسا32 میلیون یورو برای اولین پیشنهادبه سیلوا، پیشنهادداده!
خود لوئیز گفته بود بارسا قبلا من را میخواست الان نمیدانم...ینی بی تمایل نیست،بعدم میگن تو لیست فروش مورینیوهبه نقل از amir h :سیلوا اگه خودش بخواد کار راحت تر میشه
و بازم به نظرم خرید سیلوا از لوییز راحت تره
لوییز هم خودش چلسی رو دوست داره هم چلسی لوییزو دوست داره!
در کل راحت ترین گزینه هوملسه که واقعا" هم مدافع خوبیه, نمیدونم ویلانوا باهاش چه مشکلی داره!!!
ینی اگه شد که چه بهتر نشد هم مشکلی نیس،پس جوری نیس که فقط به خاطر بارسا قید پول بیشتر رو بزنه.راسل باید یه پیشنهاد بالا بده،بالای 40 تا تازه بتونه شانسی داشته باشهبه نقل از amir h :سیلوا هم گفته از شرایطم تو پی اس جی راضیم ولی بازی کردن برای بارسا یه رویاس!!!
باز احتمالا" مثل قضیه کارلتو میشه و باشگاه سعی میکنه مانع انتقال بشه
حاا این وسط باید دید راسل میتونه باشگاهشو متقاعد کنه یا نه!
به نقل از آیدا-ق :خود لوئیز گفته بود بارسا قبلا من را میخواست الان نمیدانم...ینی بی تمایل نیست،بعدم میگن تو لیست فروش مورینیوه
میگفت کنده بعدم من تو سایت هواداران دورتموند خوندم خبرشو هم اینجا گذاشتم که هوملز دو بار پیشنهاد بارسا رو رد کرده و میخواد بمونه دورتموند
"میگفتن".به نقل از Spammer :تو لیست نیست، مورینیو تو یک مصاحبه گفته بود دوست دارم با جوان هایی مثل هازارد، اسکار و لوئیز کار کنم.
به نقل از آیدا-ق :"میگفتن".
+تیاگو رو باید رفته بدونیم چون تیاگو رو از تو عکسی که تو اینستاگرام گذاشته بود سایت باشگاه،حذف کردن.