• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بارسلونا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Legend
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بارسلونا

دوستان من هم مثل شما طرفدار بارسلونا هستم فقط ی مسئله خیلی جالبه برام.تو این تاپیک بعضی از پست ها جوریه انگار راسل میاد میخوندشون و از این راهکارها استفاده ی کافی رو میبره و همه چیز درست میشه و.. 8-^ ;Dرفقا این تاپیک رو راسل نمیخونه مگر اینک با احتمال اندکی کسی بش معرفی کنه از بچه های سایت :))پس انقدر جوش نزنین ک آقا فکر نکن من نقطه نظرم در باب این مسئله این بود بلکه نظرم..
ی مقدار بیشتر بحث فوتبالی کردن تا مدیریتی برای راسل هم جذابتره حتی :-"

تیتو دقیقا تا کی قرارداد داره؟بعد آیا سرطانش ب طور کامل خوب شد؟ (:|
کلا فکری ب حال دفاع تیم نشد؟! :|

به نقل از ..MahSa.. :
دقیقاایناموقعیت هایی بودن که پپ خودش براخودش وتیمش ساخت...بافکرخودش!

والبته من هنوزهم این مشکلُ باپپ دارم که چرانموندوبه پوست اندازی بارساکمک نکرد...؟این بخشی ازتیم که بایدتواین بخش هم سهیم میشد... :|

اتفاقامن خیلی بااینامشکل دارم...همیناهستن که بااومدنشون که البته راسل باعث همه ی ایناس دارن نابودمیکنن "فراترازباشگاه"رو...
پپ و تمام مربیان باشگاه با تز ها و حرف های کرایف چرخانده میشه!

پپ خودش گفته بیشتر این موفقیت و روح تیکی تاکا مدیون حرفای کرایف و ... است!

بعد تیکی تاکا نیاز به یه روحیه و شادابی خاص داره! شما دقت کنید پپ کلا بقل زمین معلوم بود که انگار خودش تو زمینه و داره پاس سالم میده یا خراب میکنه! همین حرکات و مهم بودن و لذت بردن با بزی به تیکی تاکای تیم کمک میکنه!

تیتو اون روحیه و خلقیات رو نداره! مث دلبوسکه میمونه! هر اتفاقی بیوفته چهرش یه جوره! هیچ هیجانی به تیم منتقل نمیکنه! و این کاملا رو نرو و اعصاب منه چه برسه رو اعصاب بازیکنان! :-w

گوآردیولا رفت به خاطر اینکه نیمخواست تو این 4 فصلی که کلی موفقیت کسب کرد رو از دست بده! میدونست این دوره اشباح شده و بعضی از بازیکنانش دارن رو به زوال میرن برا همین خودش رفت و ترجیح داد این موفقیتی که آنی و ناگهانی بدست آورد رو خراب نکنه! خودش میدونست دیگه با این بازیکنان اشباح شده و این مدیریت نمیشه کاری کرد و باید وایستاد تا خوده تیم بازیکن های جدید رو پرورش بده و یه نسل دیگه بیاد!

+ یه چیزی رو مخمه! لامصبا دلوفو رو بازی نمیدن بهش مث آدم بازی هاشو ببینیم! به نظرم این بازی هایی که به تیو دادن به این میدادن یه شاهکار دیگه بدست میومد! واقعا استایلش خوبه! روش کار شه خوب مهاجمی از آب در میاد!

به نقل از پوریا عابدی :
دوستان من هم مثل شما طرفدار بارسلونا هستم فقط ی مسئله خیلی جالبه برام.تو این تاپیک بعضی از پست ها جوریه انگار راسل میاد میخوندشون و از این راهکارها استفاده ی کافی رو میبره و همه چیز درست میشه و.. 8-^ ;Dرفقا این تاپیک رو راسل نمیخونه مگر اینک با احتمال اندکی کسی بش معرفی کنه از بچه های سایت :))پس انقدر جوش نزنین ک آقا فکر نکن من نقطه نظرم در باب این مسئله این بود بلکه نظرم..
ی مقدار بیشتر بحث فوتبالی کردن تا مدیریتی برای راسل هم جذابتره حتی :-"

تیتو دقیقا تا کی قرارداد داره؟بعد آیا سرطانش ب طور کامل خوب شد؟ (:|
کلا فکری ب حال دفاع تیم نشد؟! :|
خب دقیقا قرارم نیس این کارو بکنه چون اگه این کارو میکرد نه ما الان اینجا بودیم نه اون الان اونجا بود! ;D
بحث فوتبالی هم میکنیم خب،نمیکنیم؟ به هر حال الان راسل چهره شاخصی شده! قابل بحثه!

دو ساله تا 2014. خب سرطانه دیگه...فعلا که خوبه
راسل( 8-| ) گفته میشه
به نقل از LEGEND :
پپ و تمام مربیان باشگاه با تز ها و حرف های کرایف چرخانده میشه!

پپ خودش گفته بیشتر این موفقیت و روح تیکی تاکا مدیون حرفای کرایف و ... است!

بعد تیکی تاکا نیاز به یه روحیه و شادابی خاص داره! شما دقت کنید پپ کلا بقل زمین معلوم بود که انگار خودش تو زمینه و داره پاس سالم میده یا خراب میکنه! همین حرکات و مهم بودن و لذت بردن با بزی به تیکی تاکای تیم کمک میکنه!

تیتو اون روحیه و خلقیات رو نداره! مث دلبوسکه میمونه! هر اتفاقی بیوفته چهرش یه جوره! هیچ هیجانی به تیم منتقل نمیکنه! و این کاملا رو نرو و اعصاب منه چه برسه رو اعصاب بازیکنان! :-w

گوآردیولا رفت به خاطر اینکه نیمخواست تو این 4 فصلی که کلی موفقیت کسب کرد رو از دست بده! میدونست این دوره اشباح شده و بعضی از بازیکنانش دارن رو به زوال میرن برا همین خودش رفت و ترجیح داد این موفقیتی که آنی و ناگهانی بدست آورد رو خراب نکنه! خودش میدونست دیگه با این بازیکنان اشباح شده و این مدیریت نمیشه کاری کرد و باید وایستاد تا خوده تیم بازیکن های جدید رو پرورش بده و یه نسل دیگه بیاد!

+ یه چیزی رو مخمه! لامصبا دلوفو رو بازی نمیدن بهش مث آدم بازی هاشو ببینیم! به نظرم این بازی هایی که به تیو دادن به این میدادن یه شاهکار دیگه بدست میومد! واقعا استایلش خوبه! روش کار شه خوب مهاجمی از آب در میاد!
بایدم اینطور باشه،اگه به خاطر راسل نبود الان کرایف کنار تیمش بود.تیمی که میراث کرایف رو داره
آره... بارسا اون روح رو از دست داده این فصل.خب تیتو زیادی خونسرد به نظر میرسه بعضی وقتا،یعنی سعی میکنه استرسشو منتقل نکنه ولی خب چیز جالبی نمیشه در نهایت!
اشباع شده البته! بله،پپ یه انقلاب کرد و خب جواب داد،برا همینم سال اولش بهترین سالش بود چون تمام تیما میخواستن بدونن این تیم دیگه چیه! ولی خب به مرور فهمیدن و راه های شکست دادنش رو هم پیدا کردن. واقعا هم پپ دیگه چیزی نداشت به بارسا اضافه کنه،داشت؟
+آره خیلی بده...خیلی کم بهش بازی میدن ولی خب ستاره ایه تو بارسا ب. الانم دعوت شده به تیم ملی زیر 21 سال اسپانیا(بارسا 5 تا بازیکن داره البته تو تیم ملی)

دوستانی که با راسل در ارتباط اَند ، بگن یه تذکری بابت مدل مو های نیمار بهش بده ! این چه وضیه ؟! #پیام بازرگانی

به نقل از Dant3 :
دوستانی که با راسل در ارتباط اَند ، بگن یه تذکری بابت مدل مو های نیمار بهش بده ! این چه وضیه ؟! #پیام بازرگانی
باو تفلک درس کرد دیگه
گناه داره بزار دلش خوش باشه
شما هم چیزی به راسل نگو

سلااااام...شما میدونین بالاخره به این نیماره بیچاره چه شماره ای میدن؟

شایعه پراکنی موقوف... X-(

به نقل از Dant3 :

مدل موهاش بهترشده البته.

92743671226428016830.jpg

البته احتمال زیاد مسولا قبلا بهش تذکر دادن. همونجور که سانگ مدل موهاشُ تغییر داد!

خیلی بازیکن ضعیفیه اگه کسی مث پپه تو پاش بد تکل بره پاش میشکنه!

+ اگه ویا بره7 میپوشه یا اگه تیاگو به نیمار11رو بده که شماره مورد علاقه نیماره, فک نکنم ولی همچین کاری بکنه!

معارفه نیماردیشب انجام شددرحالیکه بیش از60هزارنفراومده بودن نیوکمپ!
فقط یه ترسی دارم از این که نکنه نیمار هم بشه یکی مثل روبینیو. :| امیدوارم خوب باشه و برای بارسا بدرخشه. :x

285581hp2.jpg

آره ! موهاش باز خیلی بهتر از قبل شده !! من این عکسُ که دیدم یه حسِ بدی بهم دست داد .

00940083.jpg

+ با تشکر از اون دوستی که پیامم رو به راسل رسوند :-"

احساس میکنم یکم اینجا داره اسپما زیاد میشه.خواهشا کنترل کنین و دعوای بین نیمار ُراسل ُسر موهای نیمار انقدر اینجا تشریح نکنین. ممنون :)

.

Back
بالا