بارسلونا

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران
پاسخ : بارسلونا

نه واقعا ویا گفته من قرار داد دارم و تا آخر کنفدراسیون ها میمونم بعد تصمیم میگیرم!

اما سر پول نیمار من اشتباه کردم!

10 میلیون بارسا پیش پرداخت داده بود! سال پیش! امسالم پولشو دادن یه مقداری سال بعدم بقیه پولشو میدن!

برا همین بارسا میتونه راحت 2 تا بازیکن بخره!

داوید لوئیز هم مث که خیلی نزدیکه به بارسا و میخوان به صورت جدی بگیرنش!

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

در روزی که نزدیک به 60 هزار نفر برای استقبال از نیمار به نوکمپ رفته بودند، مورینیو بی سر و صدا راهی لندن شد تا به عنوان سرمربی جدید چلسی معرفی شود.

285627.jpg

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از LEGEND :
نه واقعا ویا گفته من قرار داد دارم و تا آخر کنفدراسیون ها میمونم بعد تصمیم میگیرم!

اما سر پول نیمار من اشتباه کردم!

10 میلیون بارسا پیش پرداخت داده بود! سال پیش! امسالم پولشو دادن یه مقداری سال بعدم بقیه پولشو میدن!

برا همین بارسا میتونه راحت 2 تا بازیکن بخره!

داوید لوئیز هم مث که خیلی نزدیکه به بارسا و میخوان به صورت جدی بگیرنش!
تونستن رو که میتونه کلا(با فروختن چن تا بازیکن)،مهم خواستنه!
خیلی خوبه...ولی من هنوزم نظرم به هوملز مثبت تره.البته من هیچ ادعایی ندارم،هر چی خودشون صلاح میدونن.

reza7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طباطبایی
شهر
Bonab
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

منم از هوملز بیشتر خوشم میاد بنظرم بهتر بتونه خودشو با بارسا هماهنگ کنه...
اما دیوید لوییزم بد نیس...از این دو تا باید یکیشونو بخرن تا خط دفاعی ترمیم بشه...

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

تیم منتخب لالیگا

30150681710772365699.jpg

• لایک
امتیازات: MePeR

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

اینا به احتمال زیاد گزینه های خرید بارسا هستم برای دفاع.
به نظرم بد نیست یه بحثی بکنیم ببینیم نسبت به قیمت کدومشون به نفع باشگاه تموم میشن.
به نظر خودم 1 و 9 بهترین گزینه هستن.

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

1تا ۳ که بازیکنان موثر تیماشون هستن و قیمتاشون بالاتر هست، اما ۴ و ۹ هم به شدت خوبن، به نظرم با این بودجه بارسا یکی از این دونفر و یکی از اون سه نفر رو طی این فصل و فصل بعد بگیرن دفاع بارسا بیمه میشه.

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

داوید لویس ، هاملز (!) و مانگالا مناسب تر هستند نسبت به بقیه !! اگه بشه ، 2 تا از اینا رو بخرن ، عالیه. 8->

داوید لویس : قیمت نسبتا خوب ( :-") - توانایی دفاعی عالی

مانگالا : جوان - قیمت عالی - توانایی دفاعی عالی /m\

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

نیمار به تیاگو سیلوا گفته پاشو بیا بارسا ;;) :D
ولی به نظرم سیلوا رو بذاریم کنار.به نظرتون بازیکنی که توی پول داره غلت میزنه حاضر میشه با دستمزد کمتر بازی کنه...؟

متیو اصلا خوب نیست.ما به یه بازیکن نیاز داریم که ستاره باشه یا در آینده ستاره باشه.درسته که ما زیاد به خرید ستاره علاقه نداریم ولی خب باید یکی دو ستاره بخریم تا بارسای شکست ناپذیر شیم و در عین حال اون بازیکنایی که لایق حضور تو بارسا نیستن رو رد کنیم و بجاشون جوونا رو پرورش بدیم.تازه 29-30سالشه و سنش زیاد حساب میشه.بارسلونا برای متیو 5 میلیون پیشنهاد داده ولی مسئولان باشگاهش گفتن 10 میلیون
یعنی پول رو بندازی توسطل آشغال ولی به این بازیکن ندیش!

دوسدارم یه بازیکنی بیاد که خیلی سنش بالا نباشه ولی تجربه و استعداد داشته باشه که به نظرم لوئیز خوبه و مارکینیوس که مارکینییوس از لوئیز6سال جوونتره.

درکل به نظرم بهترین راه اینه که یا یه سرمایه گذاری مطمئن بکنن و برن هوملس رو بگیرن یا اینکه به بازیکن های خودمون مثل بارترا اعتماد کنن.
ماوقتی ماسکرانو و بارترا رو داریم چرا باید دنبال بازیکن درجه 3 باشیم؟ :rolleyes:

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از ..MahSa.. :
درکل به نظرم بهترین راه اینه که یا یه سرمایه گذاری مطمئن بکنن و برن هوملس رو بگیرن یا اینکه به بازیکن های خودمون مثل بارترا اعتماد کنن.
ماوقتی ماسکرانو و بارترا رو داریم چرا باید دنبال بازیکن درجه 3 باشیم؟ :rolleyes:
برای اینکه اگه یکی از این دوتا مصدوم شد یا چمیدونم محروم شد مجبور نشیم آدریانو رو بذاریم وسط دفاع یکی از این گزینه های که کم سن و سال ترن و ارزون به نطرم بهترینه چونکه بارترا هم سوتی زیاد میده.

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از Breeze :
برای اینکه اگه یکی از این دوتا مصدوم شد یا چمیدونم محروم شد مجبور نشیم آدریانو رو بذاریم وسط دفاع یکی از این گزینه های که کم سن و سال ترن و ارزون به نطرم بهترینه چونکه بارترا هم سوتی زیاد میده.

البته من اینو درموردمتیوگفتم که ارزونه (و بعضیا هم خسیس!). ومرغ همسایه اصولا غازه. ^-^

من راضیم پژمان منتظری رو بیاریم ولی متیو رو نه.

ولی به نظرم بهتره بابضی خریدای بیهوده پولُ هدرندن.خریدای خیلی بهتری میشه داشت.لوئیز ومارکینیوس خریدای خیلی خوبی میتونن باشن.

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

من واقعا نمیفهمم چرا هوملز کنده؟ :rolleyes:
به نظر من 1و 2 و 9 از همه بهترن ولی خب تیاگو سیلوا خیلی گرونه. داوید لوئیز هم خوبه.از اون جایی که تیتو میگه هوملز کنده و تیاگوسیلوا هم گرونه،داوید لوئیز و مانگالا بهترن از بقیه.قیمتشون هم مناسبه.

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

آبیدال در گفتگو با روزنامه لوپاریزین با اشاره به اختلافی که میان او وسران بارسا به وجود آمده ، نیز گفته:« مشکل این است که بارسایی ها بدون آنکه بخواهند، تردیدهایی درمورد شرایط سلامت من ایجاد کردند.آنها معتقد بودند که اگر من دراین تیم بمانم، ممکن است مشکلی برایم پیش بیاید و نمی خواستند که این مسئولیت را بر دوش بگیرند. ولی من تا زمانی که پزشکان به من اجازه دهند، به فوتبال بازی کردنم ادامه خواهم داد. فکر می کنم که الان زمان خداحافظی نیست. می خواهم تلاش کنم که تا 35 سالگی فوتبالم را دنبال کنم. دوست داشتم فوتبالم را دنبال کنم و به همین خاطر به فکر خداحافظی از بارسا نبودم..ولی حالا با خاطرات خوبی بارسلونا را ترک می کنم. بارسلونا مثل خانواده دوم برای من بود. من جام شخصی ام را در آنجا کسب کردم و وقتی بعد از انجام عمل جراحی تومورم به میادین بازگشته بودم آن را کسب کردم..این سخت ترین بازی زندگی من بود.»
واقعا تاسف باره...من هیچ وقت یادم نمیره اون لحظه ای رو که آبیدال چمپیونز لیگ رو بالای سر برد. واقعا متاسفم برای راسل :| تمام چیزایی که باعث میشدن فراتر از یه باشگاه باشیم دارن تک تک از بین میرن... هعی
+
http://www.goal.com/iran/news/2163/%D8%A8%D8%B1%D8%B2%DB%8C%D9%84/2013/06/10/4037735/%DB%8C%D8%A7%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%86%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D9%86%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87-10-%D8%A8%D8%B1%D8%B2%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF?ICID=AR_TS_4
واقعا این نیمار خرید درستیه؟ :rolleyes:

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

با اینکه معتقدم بارسا در حق آبیدال کار خوبی انجام نداد که قراردادشو تمدید نکرد اما خود اریک هم از روزی که رفته همش داره مصاحبه میکنه و با حرفاش برای بارسا حاشیه درست میکنه! با اینکاراش واقعا داره جایگاه اسطوره ای خودشو از بین میبره...
این دفعه گفته مسئولان بارسا میترسیدن مشکلی برام پیش بیاد و چون نمیخواستن بار این مسئولیت رو به دوش بکشن قراردادم رو تمدید نکردن!! :|

این حرف دیگه خیلی بی انصافیه! خدایی کدوم تیم اینهمه پای بازیکن یا سرمربیش وایمیسته؟دوبار تا مرز مرگ پیش رفت و اگه بارسا کنارش نبود بدون شک الان اینجا نبود اما یکم داره قدرنشناسی میکنه. :|

بازیکنی مثل ابیدال باید شرایط بارسلونا رو درک کنه...
آبیدال سنش رفته بالا و با اون ابیدال 2007 فرق میکنه ...
بارسلونا اگه بخواد برا هر بازیکنش تا این حد ریسک کنه که کارش ساختست بخصوص الان که خیلی تحت فشاره :|

آبیدال نباید فراموش کنه که رئال سال 2008 با یه جوون فوق العاده با استعداد به نام دلارد که عضو تیم ملی اسپانیا یورو 2008 هم بود و مشکل قلبی پیدا کرد چجوری برخورد کرد و پرتش کرد بیرون. :|

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از ..MahSa.. :
آبیدال نباید فراموش کنه که رئال سال 2008 با یه جوون فوق العاده با استعداد به نام دلارد که عضو تیم ملی اسپانیا یورو 2008 هم بود و مشکل قلبی پیدا کرد چجوری برخورد کرد و پرتش کرد بیرون. :|
آيا واقعا مجبورين در مورد چيزي كه ازش اطلاعي ندارين نظر بدين؟! :|

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از ..MahSa.. :
با اینکه معتقدم بارسا در حق آبیدال کار خوبی انجام نداد که قراردادشو تمدید نکرد اما خود اریک هم از روزی که رفته همش داره مصاحبه میکنه و با حرفاش برای بارسا حاشیه درست میکنه! با اینکاراش واقعا داره جایگاه اسطوره ای خودشو از بین میبره...
این دفعه گفته مسئولان بارسا میترسیدن مشکلی برام پیش بیاد و چون نمیخواستن بار این مسئولیت رو به دوش بکشن قراردادم رو تمدید نکردن!! :|

این حرف دیگه خیلی بی انصافیه! خدایی کدوم تیم اینهمه پای بازیکن یا سرمربیش وایمیسته؟دوبار تا مرز مرگ پیش رفت و اگه بارسا کنارش نبود بدون شک الان اینجا نبود اما یکم داره قدرنشناسی میکنه. :|

بازیکنی مثل ابیدال باید شرایط بارسلونا رو درک کنه...
آبیدال سنش رفته بالا و با اون ابیدال 2007 فرق میکنه ...
بارسلونا اگه بخواد برا هر بازیکنش تا این حد ریسک کنه که کارش ساختست بخصوص الان که خیلی تحت فشاره :|

آره قبول دارم که آبیدال هم کار درستی نمیکنه ولی خب کار نادرست تر رو مسئولین بارسا کردن که وقتی آبیدال تو بدترین شرایطش بود پاش
وایستادن ولی الان که تو شرایط خوبیه حاضر نشدن قراردادش رو تمدید کنن...اینطوری باعث میشه اثر تمام کارایی که بارسا به خاطر آبیدال کرد کمرنگ بشه و در سایه این مسئله قرار بگیره.البته بهش یه پیشنهاد مدیریتی دادن که استقبال کرده ولی خودش میخواد تا 35 سالگی بازی کنه و به نظرم احساس کرده میخوان از سرخودشون بازش کنن.شایدم اصلن اینطوری نبوده و واقعا نگران سلامتیش بودن و اینکه نتونه فصل بعد هم بازی کنه :-?? البته آبیدال اگه دقت کنید مستقیما به سران باشگاه اینا رو گفته ولی در عوض از بازیکنا و کادر فنی و پزشکا و به خصوص هوادارا قدر دانی کرده(در واقع از خانواده بارسلونا قدردانی کرده)

اینطوری نبوده ها...پزشکا به دلارد توصیه کردن دیگه بازی نکنه.
روبن دلارِد، هافبک سابق رئال مادرید امروز تایید کرد که از فوتبال کناره‌گیری می‌کند و این به دلیل مشکل قلبی اوست. او همچنین گفت از رئال بی‌نهایت ممنون است که به او پیشنهاد پست مربی‌گری داد.
او در نشستی خبری در کنار خورخه والدانو، مدیر رئال درباره تصمیمش صحبت کرد و گفت: «امروز تغییری در زندگی روبن دلارد روی می‌دهد. دوران فوتبالم را به پایان رساندم و درها را به زندگی جدیدی گشودم. باشگاه به من که بسیار جوان هستم فرصت ماندن کنار فوتبال را داده و من آن را هدر نمی‌دهم.

مانند دوران بازی، این‌جا هم همه تلاش خود را خواهم کرد. من بی‌نهایت از باشگاه ممنونم که به من این فرصت را دادند، و از طرفدارانی که من را حمایت کردند و پزشکانی که من را معالجه کردند ممنونم. امیدوارم فوتبال برای دوره‌ای طولانی بخشی از زندگی من بماند.»

دلارِد همچنین درباره توصیه پزشکان گفت: «می‌خواهم از همه ورزشکارانی که مانند من رنج کشیدند حمایت کنم، آنهایی که رویاهایشان زودتر از زمانی که انتظار داشتند پایان یافت. پزشکان به من توصیه کردند که دیگر پیراهن رئال مادرید را به تن نکنم. مشکلی در قلب من مجبورم کرد خداحافظی کنم، اما قلب من همچنان برای رئال مادرید می‌تپد.»
این مال همون موقه س که بازنشسته شد.
و اینکه رئال تو اون مدت تمام هزینه های درمانیش رو پرداخت کرده بود و پرس هم گفته بود که این بازیکن تا آخر عمر حقوق دریافت میکنه.

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

اگه قرار به توصیه ی پزشکان باشه که آبیدال اصن راه رفتنم واسش معجزه بود اما تونست برگرده به زمین. :|
خب پول که همه چی نیست .یه مریض بیشتر از پول به روحیه نیاز داره
دلارد هم اگه رئال نگهش میداشت وضعش خیلی بهتر از الان بود. الان کمترکسی میشناستش.

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از ..MahSa.. :
اگه قرار به توصیه ی پزشکان باشه که آبیدال اصن راه رفتنم واسش معجزه بود اما تونست برگرده به زمین. :|
خب پول که همه چی نیست .یه مریض بیشتر از پول به روحیه نیاز داره
دلارد هم اگه رئال نگهش میداشت وضعش خیلی بهتر از الان بود. الان کمترکسی میشناستش.
خب پزشکا بعدش بهش اجازه بازی دادن و الانم بهش اجازه ی بازی دادن که میتونه بازی کنه،به دلارد اصلن اجازه بازی ندادن.
فک نمیکنم رئال هم دوس داشت از دستش بده ولی شرایطش جوری شد که مجبور شد بازنشست بشه نه اینکه رئال میخواست که بازنشست بشه.

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از آیدا-ق :
خب پزشکا بعدش بهش اجازه بازی دادن و الانم بهش اجازه ی بازی دادن که میتونه بازی کنه،به دلارد اصلن اجازه بازی ندادن.
فک نمیکنم رئال هم دوس داشت از دستش بده ولی شرایطش جوری شد که مجبور شد بازنشست بشه نه اینکه رئال میخواست که بازنشست بشه.

مگه اون موقعی که اجازه بازی نداشت باشگاه انداختش بیرون؟
البته بارساهم هیچوقت دوس نداشته که اریک روازدست بده .این راسل بوده که نذاشت بمونه. :|

بالا