• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بارسلونا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Legend
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بارسلونا

54055316563563485544.jpg

+دلم گرفته،دلم عجیب گرفته است...
+اینو بخونین حتما http://www.blaugrana.ir/index/modules/news/article.php?storyid=8537

بارسایی ها لطفا دیگه با reza9 بحث نکنید! بحث با یه طرفدارِ (از نوع بادی) اتلتیک توهین به تاریخ بارساست !‌ :‌)

ببینم تو کی هستی ک بخوای امرو نهی کنی ک بحث کنن یا نکنن اگه جایی غیر اینجا بود. الفاظ دیگه ای به کار میبردم برات اما فعلا در همین حد میگم ک بزرگترو بیشتر از حد و اندازت حرف نزن به تو هیچ ربطی نداره ک من بحث کنم یا نکنم .... شو بتمرگ سر جات.
همین اتلتیک بود ک لهتون کرد بعد میگین اهانت ب تاریخ...چ تاریخی؟!
تاریخ تو کتاباس مهم آیندس ک دست اتلتیکه...
هوادار بادی ام ک سکوت کنم بهتره چون ی بار ج دادم ب این قضیه...
فقط اشکای بیدال رو یاداوری میکنم...

ای باو...
بابا اینا چین آخه شما میگین؟
دوستی و صلح مانترای بارسلونا و کاتالونیاس...
ما هم که بارسایی هستیم و طرفدار دوستی...
لطفا سعی نکنیم تو تاپیک فراتر از یک بااشگاه دشمنی باشه...
ویوا بارسا...
ویوا...

به نقل از reza9 :
ببینم تو کی هستی ک بخوای امرو نهی کنی ک بحث کنن یا نکنن اگه جایی غیر اینجا بود. الفاظ دیگه ای به کار میبردم برات اما فعلا در همین حد میگم ک بزرگترو بیشتر از حد و اندازت حرف نزن به تو هیچ ربطی نداره ک من بحث کنم یا نکنم .... شو بتمرگ سر جات.
همین اتلتیک بود ک لهتون کرد بعد میگین اهانت ب تاریخ...چ تاریخی؟!
تاریخ تو کتاباس مهم آیندس ک دست اتلتیکه...
هوادار بادی ام ک سکوت کنم بهتره چون ی بار ج دادم ب این قضیه...
فقط اشکای بیدال رو یاداوری میکنم...
:)

عشق است بارسلونا … بارسایی به دنیا آمدم و بارسایی از این دنیا خواهم رفت …
خون آبی و اناری در رگهای من جاری است …
به رئالی هایی که تا این وقت شب نشسته بودن تا باخت بارسلون رو ببینند تسلیت میگم …
این برد تقدیم به تیتو ویلانوای عزیز …

حمايت نيلسون از دني آلوز

در جريان ديدار تيمهاي بارسلونا و ويارئال، هواداران تيم ميزبان در حرکتي نژادپرستانه با پرتاب موز به سمت دني آلوز، مدافع برزيلي کاتالان‌ها به او اهانت کردند.

نيلسون کوريا جونيور در حمايت از هموطنش و محکوم کردن نژادپرستي در صفحه اجتماعي‌اش عکس منتشر کرده و در کنار آن نوشته است:

" اين(موز) براي احمق هاست؛ به نژادپرستي بگو نه! "

00957133.jpg

× پ.ن :
پرتاب کننده موز دستگیر شد

پلیس اسپانیا اعلام کرد، تماشاگری را که در جریان دیدار تیم های بارسلونا و ویارئال به سمت دنی آلوز موز پرتاب کرده بود، دستگیر کرده است.

به گزارش فوتبال اسپانا، در این مسابقه که یکشنبه شب برگزار شد، هنگامی که آلوز مدافع برزیلی تیم بارسلونا آماده ضربه کرنر بود، یکی از تماشاگران موزی را به سمت او پرتاب کرد.

با وجود این آلوز در واکنش به این حرکت، موز را برداشت، پوست کند و خورد.

حرکت او اندکی بعد به تیتر نخست بسیاری از رسانه ها تبدیل شد و حمایت های جهانی بسیاری را برانگیخت به طوری که برخی از ستارگان فوتبال دنیا و افراد سرشناس با انتشار تصاویری از خود که در حال خوردن موز هستند در رسانه های اجتماعی، به حمایت از وی پرداختند.

حتی دیلما روسف رییس جمهوری برزیل و سپ بلاتر رییس فیفا نیز این حرکت نژادپرستانه را محکوم کردند و به جمع حامیان آلوز پیوستند.

اکنون سخنگوی پلیس اسپانیا اعلام کرده که فرد خاطی را دستگیر کرده است. مردی 30 ساله از هواداران تیم ویارئال.

باشگاه ویارئال پیش از دستگیری این فرد اعلام کرده بود که او را شناسایی کرده و علاوه بر لغو عضویتش در کانون هواداران باشگاه، وی را تا آخر عمر از حضور در ورزشگاه محروم کرده است.

81145299-5662738.jpg

ﺭﺋﺎﻝ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻗﻬﺮﻣﺎﻧﻰ ﻟﻴﮓ ﻗﻬﺮﻣﺎﻧﺎﻥ ﺍﺭﻭﭘﺎ
ﺑﻌﺪ ١٢ ﺳﺎﻝ !.
ﺍﺗﻠﺘﻴﻜﻮ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻗﻬﺮﻣﺎﻧﻰ ﻻﻟﻴﮕﺎ ﺑﻌﺪ ٢٠
ﺳﺎﻝ !.
و اما...
ﺑﺎﺭﺳﻠﻮﻧﺎ ﺩﻭﺭ ﺍﺳﺖ ﺍﺯ ﻗﻬﺮﻣﺎﻥ ﺷﺪﻥ ﺑﻌﺪ از ۶سال

خب حرفی باقی می مونه آیا

ساکرنت اسامي 10 تيم برتر باشگاهي جهان را اعلام کرد:
1-رئال مادرید
2-اتلتیکو مادرید
3-بایرن مونیخ
4-لیورپول
5-چلسی
.
.
.
نامی از بارسا تو این لیست نیست...
این یعنی نشانه دیگر از دسته دومی شدن بارسا... :)

به نقل از reza9 :
ساکرنت اسامي 10 تيم برتر باشگاهي جهان را اعلام کرد:
1-رئال مادرید
2-اتلتیکو مادرید
3-بایرن مونیخ
4-لیورپول
5-چلسی
.
.
.
نامی از بارسا تو این لیست نیست...
این یعنی نشانه دیگر از دسته دومی شدن بارسا... :)

:))
مبنا عملکرد یک هفته اخیر تیمای اروپایی بوده دیگه؟ :))
تو این مدت افراد و نهاد های زیادی حرفای اضافی زدن و جوک های اضافی گفتن که حتی جواب دادن بهشون هم مسخره س.فقط نشون میده تو این 6 سال چی کشیدن که تو این فرصت کوتاهی که براشون پیش اومده دارن عقده گشایی میکنن...عقده گشایی کنید! دیگه از این فرصتا گیرتون نمیاد.

+صاحب پست بالایی،هنوز پست هاشون در طرفداری از بارسا تو این تاپیک و تاپیکای دیگه هست...فایده ی باختای بارسا همینه،افرادی که "توهمِ" بارسایی بودن دارن تصمیم میگیرن بارسا رو ول کنن و برن طرفدار امثال سیتی،پی اس جی و اتلتیکو بشن.

Back
بالا