• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بارسلونا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Legend
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بارسلونا

اگه تیورو بعد اینکه موقعیت گلو خراب کرد تعویض میکرد روحیشو از دس میداد دیگه...

+احتمالا(قطعا!)امشب چلسی بدتر از بازی رفت دفاع میکنه،از حرفای چک معلوم بود کاملا

بچه با دو دو فعلا که باختيم به چلسي واي!

باو من که از برد خوشحالم!

حال این گوآردیولا گرفته شد! باو گند زده با این تعویضاش! اه!

من نمیفهمم! اعتماد به بازیکن جوان آره نه در این حدکه توی کل فصل 9 تا بازی هم نکرده بعد پدرو رو نمیاره این یارو رو میاره! :-w

این داوید ویا کدوم قبرستونیه؟
اگه اون بود!چی میشد!

دوستان پپ چرا قراردادش رو تمدید نکرده؟

به نقل از LEGEND :
باو من که از برد خوشحالم!

حال این گوآردیولا گرفته شد! باو گند زده با این تعویضاش! اه!

من نمیفهمم! اعتماد به بازیکن جوان آره نه در این حدکه توی کل فصل 9 تا بازی هم نکرده بعد پدرو رو نمیاره این یارو رو میاره! :-w
چرا آخه؟بارسا حقش نبود،ال کلاسیکو رو باختیم گفتم حقمون بود،چشممون کور باید میباختیم،ولی این بازی لیاقتمون خیلی بیشتراز اینا بود
تعویضای پپ افتضاح بودن،کوئنکا میموند تو زمین که بهتر بود،مثلا کیتا بهتر از فابرگاس بود؟
+دیگه مطمئن شدم گواردیولا میره،بایدم بره،دیگه تاریخ انقضای گواردیولا تموم شده

به نقل از یلدا-ق :
چرا آخه؟بارسا حقش نبود،ال کلاسیکو رو باختیم گفتم حقمون بود،چشممون کور باید میباختیم،ولی این بازی لیاقتمون خیلی بیشتراز اینا بود
تعویضای پپ افتضاح بودن،کوئنکا میموند تو زمین که بهتر بود،مثلا کیتا بهتر از فابرگاس بود؟
میدونی این چند وقته روان پیش شده! ;D

نیمفهمم چرا تعویضاش انقدر بد شده!

راستی دوست عزیز ویا 6 ماه مصدومه و میگن تا یورو میرسه! ;)

به نقل از یلدا-ق :
من قبول ندارم هر مربی ِ دیگه ای جای گواردیولا بیاد گَند میزنه.
من نمی دونم چرا ما طرفدارای بارسا تحمل دو تا باختُ نداریم؟ پس رئالیا با این همه باخت تو ال کلاسیکو چی بگن؟
تحمل کنین این فصل فصل بارسا نبود اگه پپ فصل دیگه بمونه مطمئن باشین بارسا دوباره به روزای اوجِش برمیگرده.

من باحرف يه کاسه شير موافقم هرکي ديگه بياد گند ميزنه به بارسا اين فصل شانس با بارسايار نبود ولي بازم ما از بارسا سرتريم اگه ويا بود ميترکونديم الان وقت مصدوم شدن بود؟؟؟

Back
بالا