• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بارسلونا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Legend
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بارسلونا

واقعا نمیدونم راجع به بازی دیشب چی میشه گفت؟
یه بازی کاملا یه طرفه . کلی موقعیت گل. 2تا تیرک دروازه. پنالتی . 2تا گل .همه اینا به همراه یه تساوی تلخ و حذف شدن بارسا
اخه این انصافه؟ همش بد شانسی تا کی؟
ایندفعه خوب بازی کردن ولی حتی نمیتونستن توپو از دفاع اونا رد کننچند سری هم که رد کردن یا خراب کردن یا زدن تیرک. یا چک گرفت یا افساید بود
حق بارسلونا نبود حذف شه :((
چند وقته فوتبال روی بد شو داره به بارسا نشون میده!

الان که ازبازی گذشته،وقتی درس نیگا میکنم میبینم اشتباه میکردم،گواردیولا باااااااید بمونه،باید این فصلو جبران کنه،هنوز تاریخ مصرف گواردیولا تموم نشده،الان یه تیم ویران رو دست گواردیولا مونده که هیچ انگیزه ای واسه بازی کردن نداره،هرکس دیگه بیاد نمیتونه اینو درسش کنه جز خودش
بارسا فصل بعد باید یه مدافع خوب ویه دروازه بان خوب بگیره(والدز اصلا جوابگو نی)ما مشکلات دفاع رو پوشش بدیم و از سیستم سه دفاعه استفاده نکنیم دیگه هیچ مشکلی نخواهیم داشت

بـچـه هـا پـیـکـه چـی شـد؟ سـالـمـه؟

تو سایت ِ بارسا که نوشته بود از بیمارستان مرخص شده پیکه :-??

اين همه بازيکن خوب مصدوم توقع بردم داشتيم من باحرف يلدا موافقم گوارديلو بايد جبران کنه به اميد باخت امشب رئال...

به نقل از یلدا-ق :
الان که ازبازی گذشته،وقتی درس نیگا میکنم میبینم اشتباه میکردم،گواردیولا باااااااید بمونه،باید این فصلو جبران کنه،هنوز تاریخ مصرف گواردیولا تموم نشده،الان یه تیم ویران رو دست گواردیولا مونده که هیچ انگیزه ای واسه بازی کردن نداره،هرکس دیگه بیاد نمیتونه اینو درسش کنه جز خودش
بارسا فصل بعد باید یه مدافع خوب ویه دروازه بان خوب بگیره(والدز اصلا جوابگو نی)ما مشکلات دفاع رو پوشش بدیم و از سیستم سه دفاعه استفاده نکنیم دیگه هیچ مشکلی نخواهیم داشت
اون قسمت والدز رو هستم ولی سه دفاعه نه!

اصل بازی بارسا 3 دفاعست! اگه سه دفاع ثابت داشته باشن و این سه دفاع جوون و سرعتی باشن عالیه! منظورم اینه پویول تو 4 دفاعه جواب میده و دیگه مث 5 سال پیش نمیتونه بدوه!
اگه یه دفاع جوون و خوب بگیره به همراه پیکه و بعضی موقعها پویول و دنی آلوز می تونه یه دفاع مطمئن درست کنه و بقیه تو حمله کمک کنند!

اگر یادتون باشه در نصف بازی ها رایکارد هم 3 دفاعه بازی میکرد!

به نقل از LEGEND :
اون قسمت والدز رو هستم ولی سه دفاعه نه!

اصل بازی بارسا 3 دفاعست! اگه سه دفاع ثابت داشته باشن و این سه دفاع جوون و سرعتی باشن عالیه! منظورم اینه پویول تو 4 دفاعه جواب میده و دیگه مث 5 سال پیش نمیتونه بدوه!
اگه یه دفاع جوون و خوب بگیره به همراه پیکه و بعضی موقعها پویول و دنی آلوز می تونه یه دفاع مطمئن درست کنه و بقیه تو حمله کمک کنند!

اگر یادتون باشه در نصف بازی ها رایکارد هم 3 دفاعه بازی میکرد!
خب ولی یادته صدرا که رایکارد هم نتیجه گیری خوبی نداشت :-<
خب چرا 4دفاعه با استفاده از پویول و پیکه و آدریانو و آلوز نمیذاره؟...اینجوری آدریانو و آلوز هم جای بازی دارن...

به نقل از یک کاغذ سفیدم دهید... :
خب ولی یادته صدرا که رایکارد هم نتیجه گیری خوبی نداشت :-<
خب چرا 4دفاعه با استفاده از پویول و پیکه و آدریانو و آلوز نمیذاره؟...اینجوری آدریانو و آلوز هم جای بازی دارن...
به خاطر اینکه پویول کل فصل رو نیمتونه و کم میاره!

آدریانو هم خیلی بازی نکرده و اگه آبیدال بود میشد!

در مورد رایکاردم بگم که رایکارد اون موقع مسی رو نداشت(البته رونالدینیهو رو داشت) ژاوی رو داشت اما ازش استفاده نمی کرد به جا بوسکتس ادمیلسون رو داشت که بوسکتس خیلی بهتره و ....! به خاطر این ها بود! اینیستا هم خیلی کم بازی می کرد! یعنی کلا در یک کلام بگم که از مهره هاش خوب استفاده نکرد و تازه خیلی خوب رو تیکی تاکا کار نمیکرد!

راستی یادم رفت بگم! پیکه رو نداشت و بجاش میلیتو سوتی رو داشت! و والدز هم همون کوفتی بود که هست! ;D

اه اه اه...تا کی قراره کاتالان از این مرتیکه والدز ضربه بخوره...دیگه در این حد شده که دفاع سعی میکنه توپ ازش رد نشه به هیچ وجه چون میدونه رد بشه گله :| X-(

Back
بالا