ببین شما که خیلی تو فوتبالیت لیورپول که امسال ر ی د هبه نقل از legend :ولی اگه این فابرگاستون مصدوم شه کل هافبکتون بر فناست؟!؟!
ولی این تیمه؟!؟! فردا اگه به لیمرپول ببازید باید قید 5 رو بزنید!؟!
اصلا سومیتون قطعی نیست!؟! لیورپول معلوم نیست متحول شده باشه یا نه!؟! بعدشم سیتی امسال خیلی شاخه!؟!به نقل از سیاوش :ببین شما که خیلی تو فوتبالیت لیورپول که امسال ر ی د ه
من سیتی هم که امروز با تاتنهام 0-0 کرد
امسال ماسومی مون همین حالا قطعیه ولی من میدونم قهرمانیم.!!!
قبول کن از مهره هاش خوب استفاده کنه شما رو می خوره!؟!به نقل از سیاوش :هر قلتی بکنه بهپای آرسنال نمی رسه!
میشه ین مهری های توپشو نام ببری؟به نقل از legend :قبول کن از مهره هاش خوب استفاده کنه شما رو می خوره!؟!
بده به خودم براش ترکیب درست کنم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثه؟!؟ سیلوا؟؟! کلوتوره؟!؟ یحیا توره؟؟؟؟ توز؟؟ آده بایور و...!؟!به نقل از سیاوش :میشه ین مهری های توپشو نام ببری؟
یعنی چی توی آرسنال بودن؟!! خوب مهم اینه الآن توی من سیتی هستن و توی ترکیب خوب بازی می کنند!؟به نقل از سیاوش :3تاشون از آرسنال رفتن!
در مقابل آرسنال هیچن.
فک کنم پخشش کنه!به نقل از Settareh :ساعت دقیقش 4 به وقت اوناس، فک کنم میشه 6:30 به وقت ما.
بهت گفتم 6:30 میذاره!؟!به نقل از سیاوش :بازی شروع شد به امید برد آرسنال!
آخه کلا توی تمرینات هم تازه اومد!؟! بدبخت توی فکر بارسا بود این مسئولان عقده ای زدن توی حالش دیگه؟!!به نقل از سیاوش :بچه ها فابرگاس تو ترکیب نیست
گزارش لححظه به لحظه را از سایت گل ببین!به نقل از JUVE :این مسئولای صدا سیما از کجا اومدن؟
بازی رو چرا نشون نمیدن×!!!!