پاسخ : انتقاد از مديران داخلی
ایسعی کردم تا جایی که میشه خلاصه باشه. پس اگر در جریان داستان مدیر گزینی نیستید این بخش های قبل از اون دوتا خط رو بخونید.
حرفای من و اعتراضم از اونجایی شروع شد که تیم مدیر داخلی نسبتا جدید، تصمیم گرفتن
مدیر گزینی میان دوره ای بذارن. سپس همونطور که به صورت مشروح توی پست های قبلم گفتم، ابتدا انجمن عکاسی توی لیست مدیرگزینی نبود و سپس اضافه شد و یه سری هم اومدن درخواست دادن. از جمله خودم. سپس به درست یا غلط یه مدیر انتخاب شد برای اون انجمن. که من ازونجایی که به قول پوریا اعتماد به نفسم بالا بود، اعتراض کردم.
دلیل اصلی اعتراضم هم این بود که به صورت صددرصد مطمئن بودم حتی اگر من انتخاب نشم هیچکدوم دیگه از کسایی که درخواست میدن هم انتخاب نمیشن چون سابقه ای که بیان کرده بودن برای مدیریت یک انجمن گفتگو در مورد یه موضوع تخصصی کافی نبود. به خصوص فردی که انتخاب شد متاسفانه، که به نظرم
صرف داشتن یه دوربین گرون و رفتن به چهارتا کلاس اسم خودشون رو گذاشتن عکاس. و خب تبریک هم گفتم که انتخاب شدن.
فقط من دیدم نسبت به انتخاب مدیریت این بود که در شرایط برابر برگزار خواهد شد و واقعا تمامی افراد صادق هستن و پای حرف هاشون میمونن:
به نقل از The Sustainables :
تفاوت ِ اینسری با دفعاتِ قبل اینه که عملکرد مدیران انجمن ها ثبت میشه و مدیران مُلزم به ارائه گزارش فعالیّت هستن و در نهایت براساس فعالیّتی که در دوره معینی دارن به صورت سوابق مدیریتی ثبت خواهد شد.
به نقل از Farz :
دوستانی ک درخواست میدن همینجوری چندتا انجمن رو میگن امیدوارم متوجه باشن مدیر انجمن شدن صرفا حذف اسپم و قفل کردن تاپیک نیست، مرتب کردن انجمن، حذف /انتقال تاپیک های بیمورد، بالا آوردن و یا ایجاد تاپیک های جدید و جذاب، در صورت امکان زدن مسابقه و… جزو وظایف ی مدیر انجمن ه.
بعد الان هرچی نگاه میکنم، هرچی فکر میکنم، هرچی سعی میکنم درک کنم حکمت کار مدیران رو، نمیتونم. چون
انجمن عکاسی واقعا، حقیقتا، خداوکیلی با قبلش هیچ فرقی نکرده. هیچی. هیچی. هیچی
![Pensive :( :(](/forum/data/assets/smilies/mini_pensive-face.png)
این کارشون خب انصاف نبود. بعدش من در روند اعتراضاتم یه سری اتفاقا افتاد که Farz رفت و پستای حذف شده منو گشت و اومد گفت که تو اینطوری بودی و فلان و بهمان. نمیشه مدیر باشی. توی پست های خودش گشتم و مثال آوردم براش که خودشم گذشته ـش همچین باحال نبوده و از مدیر فعلی عکاسی هم مثال آوردم. بعد ایشون رفت مدیر بعدی اومد. آقای پوریا. دوست 3 ساله من توی دبیرستان. بعدش منو نشناخت! این خیلی به من ضربه زد واقعا. چرا؟ چون ایشون اومداز کارش دفاع کنه. که منو انتخاب نکرده چون کفایت اونجا رو نداشتم. درحالی که اگر ایشون روی یکی از لینک هایی که داده بودم توی
متن درخواست برای مدیر گزینی مطمئنا اسم منو میدید. چون یکیش سایتم بود و اون یکی اینستاگرام که توی هردوتاش اسمم بود. پس ایشون (و احتمالا بقیه مدیرای داخلی عزیزمون) حتی روی اون لینک ها کلیک نکردن. من به خودم حق میدم که این تصور برام پیش بیاد که لابی گری یا به قول دوستان باند بازیه
![Big Grin :دی :دی](/forum/styles/yahmas/smiles/big_grin.gif)
(هرچند واسه مدیر گزینی یه سایت باند بازی معنی نمیده خود کلمه ـش) یا مثن اون خانوم عزیز دردونه چند تا از دوستاش توی تیم مدیریت هست و انتخاب میشه و من نمیشم.
بعد از این ماجرا و طی روند اعتراض من، خیلی اتفاقی برام 10 درصد هشدار اومد که چرا سال فارغ التحصیلی نداری
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
خیلی اتفاقی! ینی اگر الان نیم ساعت توی سایت بگردما، خاضرم قسم بخورم بیست تا مورد پیدا میکنم که میشه بهشون تذکر داد. (مثلا توی قوانین سایز عکسو مشخص کرده اما عکس یکی از کاربرای خاک انجمن خورده سایت، بزرگتر از اون حده و میشه تذکر داد. اما چون خب شناخته شده ست و دوست خیلیاس، بهش تذکر داده نمیشه.) این جریانات توی این پستم کامل صحبت کردم راجبش:
این و
این.
به شخصه اگر ذره ای جربزه توی وجود شخص فعلی مدیر انجمن ببینم از بجث خارج میشم. اما نمیبینم. بعد به من گفتن که:
به نقل از پـــوریـــــا . ک :
بحث اینه که تو فکر میکنی که حق با تو هستش ، بعد ما که میگیم نه ، بخاطر اینه که اشتباه خودمونو قبول نمیکنیم ! اعتماد به نفست بالائه عزیز من ، وگرنه چجوری همچین حرفی میزنی ؟ چون گفتیم مدیر نشدی ، یعنی اینکه اشتباه کردیم ، بعد اینکه ، وقتی اعتراض کردی و بازم گفتیم نه ، یعنی نمیخوایم اشتباهمونو قبول کنیم ؟ کی گفته ؟ چی شده که همچین فکر کردی با خودت عزیز من ؟
من اعتماد به نفسم بالا نیست عزیزم. خیلی هم اولش تاکید کردم که مبتدی هستم و جا داره کار عکاسی رو یاد بگیرم (که البته مشت کردین همین حرفو زدینش تو دهنم) اما در مجموع من این فکرو با خودم کردم، چون زمانی که
مدیریت این گروه عکاسی با 1500 نفر عضو، در اینستاگرام با من بود [nb]https://instagram.com/p/s706GLl1ss/?modal=true[/nb] (که الان به خاطر مشغله دادمش به یکی از دوستانم) وقتی مسابقه برگزار میکردیم 2-3 هزار تا عکس میومد. (توی هشتگ #فوتوشوتینگ توی اینستاگرام میتونین چک کنین!) از کاربرای عضو و غیر عضو. و ما از بین اونا انتخاب میکردیم. اعتماد به نفس داشتم چون توی کیش سه روز رفتیم مسافرت و من عکس گرفتم و توی نمایشگاهشون همون روز چاپ کردن. اعتماد به نفس داشتم چون توی مسابقه عکاسی یه دانشگاه بین گروه های خبرنگاری و عکاسی اون دانشگاه که اونجا تحصیل میکردن من به عنوان شرکت کننده آزاد نفر اول شدم. یا گرافیک که درخواست دادم و خب راجب اون حرفی نیست چون اعتراضی هم ندارم.
بهتون توصیه میکنم این مطلبی که نوشتم رو بخونین حتما! همه شو خودم و از روی چند منبع نوشتم. زحمت کشیدم براش
به نقل از آقافریبرز :
مدیریت چیست؟
یکی از مهم ترین فعالیت ها در زندگی اجتماعی بشر امروز، مدیریت است. اصطلاح مدیریت به معنی فرآیند انجام کارها به طور اثربخش و کارا، به وسیله دیگران است. برای رسیدن به چنین اهدافی، مدیران فرآیندی را دنبال میکنند که شامل اجزایی چون تصمیم گیری، برنامه ریزی، سازماندهی، هدایت، نظارت و کنترل است. این ها، چهار وظیفه اصلی یک مدیر هستند. [nb]الوانی، سید مهدی. مدیریت عمومی. سال 77[/nb] (الوانی، 1377، ص17)
گربه چشار (Cheshire Cat) در بخشی از داستان آلیس در سرزمین عجایب میگوید که:
اگر اهمیت ندهید به کجا میخواهید بروید، مهم نیست از کدام مسیر خواهید رفت.
حرف نیرمان که گفت من تدبیر و قدرت بحث درست اینا ندارم اصن درست. خب؟ فکر میکنی اگر منو مدیر انجمن میکردید، رفتارم همین میبود؟ این همه دردسر پیش میومد؟ یا اگر واقعا مثل همون قسمت متن که قرمز کردم شما سعی در پیش رفتن خوب کارها داشتین منو مدیر اونجا میذاشتین الان یه انجمن گرم عکاسی داشتیم؟ ها؟ یا اون قسمت نقل قول که میگه گربه چشایر توی آلیس گفته فلان. تو و دیگر مدیران سایت، واقعا براتون پیشرفت سایت مهمه یا قدرت نمایی؟ ها؟
همونطور که امیررسا کاتب (یکی از بچه های تیم عکاسی اینستاگرام که گفتم) رو مجاب کردم اونجا با من کار کنه، میتونستم بکشونمش اینجا، افراد علاقه مند رو آموزش بدیم، باهاشون صحبت کنیم و سوالاشونو جواب بدیم، برای گرفتن عکسای بهتر نقدشون کنیم، مسابقه بذاریم (حتی با جایزه نقدی -کارگاه عکس نگاه تهران که گفتم از آشناهاس میتونست تقبل کنه ساپورت مالی رو-) و و و ... ؟ بهتر نبود؟ هوم؟ تو که امیررسا رو میشناسی دیدی عکسایی که میگیره! حتی همین چند وقت پیش یکی از عکساشو دزدیدن توی روزنامه برای تبلیغ به کار بردن!
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
شرایطی که گفتم خوب بود یا الان که مگس نمیپره توی انجمن عکاسی؟ ها؟ این روش کارتون انصافه؟ درسته؟ کلاهتو قاضی کن! خدای وکیلی حق با کیه؟ من از این آدمی که الان مدیر اونجاس هیچ شناختی نداشتم. خب؟ حتی پروفایلشم ندیده بودم اما به خاطر این رویه ای که شما پیش رفتین الان حتی انقدر بدم میاد حرف بزنم باهاش که حاضر نیستم عیب کاراشو براش پ.خ کنم یا پیشنهاد بدم بهش برای بهتر شدن انجمنش! مثل اینه که یه فرد سرمایه گذار، پولشو جایی سرمایه گذاری کنه که یه آدمی که هیچی بلد نیست بشه رییس پروژه ـش! حالا اون آدم نه میتونه بیخیال سرمایه ـش بشه نه حاضره بره و زیر دست اون کسی که هیچی بلد نیست و باهاش صحبت کنه (حتی برای بهتر شدن پروژه خودش).
چیزی که واضحه اینه که من دلم خیلی پره. اما گوش شنوا که هیچ. اصلا گوشی وجود نداره. بلافاصله بعد از دیدن اسم من کنار یه پاسخ تاپیک، تنها چیزی که به ذهنتون میرسه اینه که (اگر مطلبی که نوشتمو بخونین) یه ایرادی ازم بگیرین و بزنینش توی سرم. پس واقعا دیگه دلم نمیخواد ادامه بدم این بحث مزخرفو. اگر قرار باشه اتفاقی بیفته، میفته.
در پناه حق باشید!
در جواب میعاد: من معذرت میخوام که از شما نام بردم. مدیر انجمن عکاسی هم اگر حرف های من براش مهم بود اعتراض میکرد یا نهایتا استعفا میداد.