- مدیر
- نام مرکز سمپاد
- Frz
- شهر
- Sari
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
- رشته دانشگاه
- دواسازی
فیک زدن هم باعث تاسفه
اینکه یک کاربر به کاربری که مدیره توهین کنه برابر با اینکه یک کاربری که مدیره به یک کاربر عادی توهین کنه نیست؟
من از ۲۰۱۸ اینجام با این اکانت از ۲۰۲۰اینکه یک کاربر به کاربری که مدیره توهین کنه برابر با اینکه یک کاربری که مدیره به یک کاربر عادی توهین کنه نیست؟
پ.ن: تو رو هم که مرضیه مدیر کرد =))
همچنین.من از ۲۰۱۸ اینجام با این اکانت از ۲۰۲۰
از یک ماه بعد تاسیس این اکانت هم تا به امروز مدیر بودم
توی سه تا مدیر گزینی هم رای اوردم و ۴ یا ۵ تا انجمن رو مدیریت کردم
فلذا توصیه من به شما آب هویج جهت تقویت چشم هاتون و کندر جهت تقویت ذهنتون هست.
چون خطابت من نیستم،یاد ندارم که به کسی هم توهین کرده باشم،کسی هم از عملکردم انتقاد نکرده و از طرز حرف زدن ام هم ابراز ناراحتی نکرده، سطح دسترسی امم در حدی نیست که پاسخ حرف شما رو بدم پس متاسفانه نمیتونم پاسخگو جمله اول باشم.همچنین.
جمله اول رو هم بخونید خوبه آقای امیرحسین.
و همین کار برای دارکلایت و لفت هم انجام شده؟بعدا نوشت
اگر منظورت مرضیه است یا سایر مدیران یا کاربران،چه زمانی که مدیرداخلی بود چه نبود و چه امروز، هر قانونی که بوده و اجراش به من ربط داشته رو یکسان اعمال کردم. من جمله حذف پست و اخراج از موضوع.
برای حذف پست باید دلیل مشخص باشه تا بشه طبق قوانین عمل کرد.از روز عضویت من اینجا تقریبا ۱۰ ۱۱ حرف بزن فکر میکنم آرشیو شده که منظم ترین و راحت ترین برای کاربران و حرف زدن آرشیو هایی بودن که قوانین توش کامل اجرا شده.و همین کار برای دارکلایت و لفت هم انجام شده؟
البته این آمار رو موظف نیستم به شما بدم فکر هم نمیکنم مجاز باشم ولی در این دو روز بالغ بر ۳۰ پست حذف شده از کابران مختلف(در حرف بزن) به علت توهین اسپم راه اندازی گفت و گو و انگلیسی بودن کل محتوای پست. و ۲ کاربر از حرف بزن به مدت سه روز اخراج شدن.و همین کار برای دارکلایت و لفت هم انجام شده؟
ببین اگر روی صحبتت به منه، که فکر میکنم چون چند بار ریپلای کردی من باشم،مدیر فحش بشنوه و متقابلا فحش بده، جریمه بشه ولی کاربری که فحش میده همون جریمه رو نشه؟
هر دفعه سمت کاربرها باشیم که کاربر از سایت فرار نکنه؟ =))
مدیر قبل از اینکه مدیر باشه کاربر نیست؟
دارم با مطهری حرف میزنم، مشکل تو نیستی.ببین اگر روی صحبتت به منه، که فکر میکنم چون چند بار ریپلای کردی من باشم،
مجازات مدیر یا کاربر وظیفه من نیست مگر در حیطه خودم، به صورت کلی مدیرکل و داخلی میتونن به همه تذکر بدن.
مدیر داخلی سابقی که شما باشی بخاطر رفتار" سو استفاده از اکسس و دسترسی مدیریتون "که داشتین جریمه شدین....مدیر فحش بشنوه و متقابلا فحش بده، جریمه بشه ولی کاربری که فحش میده همون جریمه رو نشه؟
هر دفعه سمت کاربرها باشیم که کاربر از سایت فرار نکنه؟ =))
مدیر قبل از اینکه مدیر باشه کاربر نیست؟
فکر کنیم یک کاربر با یک کاربر دیگه دعوا میکنه یعنی هر دو کاربر رو سه روز از تاپیک بن نمیکنی؟ تذکر بهشون داده نمیشه؟ اینطوری یکیشون رو بن کنید و تذکر بدید کافیه برای هردوشون؟
من مدیر(مرضیه) نیستم.مدیر داخلی سابقی که شما باشی بخاطر رفتار" سو استفاده از اکسس و دسترسی مدیریتون "که داشتین جریمه شدین....
وگرنه در زمینه دعوا که همین هفته پیش هم سر صندلی داغ شما حاشیه ساخته بودی ولی مدیر بالا سریتون پشت شما بود و حمایت ضمنی کردن از شما.
در هر صورت این چند رفتار شما در شأن و تراز مدیریت این سایت نبود
چون راستشو بخواید این سایت در طول این سالیان مدیران زیاد داشته ولی هیچکدوم در همون هفته اول مدیریتشون دو بار دعوا و حاشیه با چندین کاربر درست نکردند و همچنین سو استفاده از اکسس مدیریتی که شما مرتکبش شدی هم که واقعا اصلاا نبوده تا جایی که من یادمه ( به صورتی که مدیر بره اسم کاربر رو ویرایش کنه و توهین کنه )
پیشنهادم به محمد اینه که طبق روال چند سال پیش مدیران داخلی جدید چند روزی بصورت ازمایشی باشن
علاوه بر این من صحبتم این نیست. این سو استفاده رو هم توهین در مقابل توهین میبینم. حتی با اینکه اکسس مدیر گرفته شده هم مشکل ندارم تصمیم خودشون بوده.مدیر داخلی سابقی که شما باشی بخاطر رفتار" سو استفاده از اکسس و دسترسی مدیریتون "که داشتین جریمه شدین....
وگرنه در زمینه دعوا که همین هفته پیش هم سر صندلی داغ شما حاشیه ساخته بودی ولی مدیر بالا سریتون پشت شما بود و حمایت ضمنی کردن از شما.
در هر صورت این چند رفتار شما در شأن و تراز مدیریت این سایت نبود
چون راستشو بخواید این سایت در طول این سالیان مدیران زیاد داشته ولی هیچکدوم در همون هفته اول مدیریتشون دو بار دعوا و حاشیه با چندین کاربر درست نکردند و همچنین سو استفاده از اکسس مدیریتی که شما مرتکبش شدی هم که واقعا اصلاا نبوده تا جایی که من یادمه ( به صورتی که مدیر بره اسم کاربر رو ویرایش کنه و توهین کنه )
پیشنهادم به محمد اینه که طبق روال چند سال پیش مدیران داخلی جدید چند روزی بصورت ازمایشی باشن
معمولا کیسی که میاد اینجا انتقاد میکنه رو بن نمیکنیم تا جوابشو بدیم.مگه بن کردن اکانت های فیک رو از قوانین سایت برداشتین؟ بابا این قانونا رو ویرایش میکنید یه خبری بدید ما متوجه بشیم