• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چون گزارش زیاد زدید و این تاپیک هم دست منه
داریم یه فکر اساسی درموردش می‌کنیم و به محض اینکه به نتیجه برسه اقدام می‌کنیم.
چه برای پاکسازی،چه برای انتقال به موضوع جدید
ممنون

تعیین یک مرز و روش برخورد دقیق با پست ها کار آسونی نیست. ما هم اونقدر نتونستیم وقت بگذاریم که چنین چیزی مشخص کنیم. تازه تعیین بکنیم هم باید جاهایی که به اختلاف میخوریم بریم بحث کنیم چه کاری درسته. در عمل واسه مدیران ممکن نیست. در نتیجه طبق یک چیز عرفی حدودی جلو میریم.

بی‌ادبانه که بود حق با شماست
ولی چیزی نبود که تو ح.ب. ندیده باشم
بله ولی فحش دادن به نظرات و اعتقادات یک عده دیگر در سایت فرق داره با فحش دادن به زندگی یا مدرسه و دانشگاه و ...

ممکنه از مدیران داخلی خواهش کنم قوانین تاپیک اخبار کشور رو سختگیرانه تر اجرا کنند ، درحال حاضر بیشتر مطالبی که گذاشته میشه ابدا اخبار نیست و تحلیل افرادی نسبتا ناشناس و صرفا سوگیری افراد متصل به اینترنت ازاد هست ، اگر ممکنه یک تاپیک هم برای تحلیل ها و اتفاقات مجازی بزنید . ممنون
@Sina و @Becoming اینو شما بررسی کنید تصمیم بگیرید

تعیین یک مرز و روش برخورد دقیق با پست ها کار آسونی نیست. ما هم اونقدر نتونستیم وقت بگذاریم که چنین چیزی مشخص کنیم. تازه تعیین بکنیم هم باید جاهایی که به اختلاف میخوریم بریم بحث کنیم چه کاری درسته. در عمل واسه مدیران ممکن نیست. در نتیجه طبق یک چیز عرفی حدودی جلو میریم.

بله ولی فحش دادن به نظرات و اعتقادات یک عده دیگر در سایت فرق داره با فحش دادن به زندگی یا مدرسه و دانشگاه و ...

ممنون از توجهتون دکتر

سلام دکتر وقتتون بخیر

قرار بود دژاوو یا همون امیر با شما صحبت بکنند که اگر شد ۲ تا تاپیک کنیم یکی تحلیل یکی خبر رسمی

چون الان گاهی وسط اخبار ما تحلیل شخصی تو شکل اخبار مشاهده میکنیم

تاپیکی زده بودم به اسم چه کنیم با گذر بی حاصل دوران؟
توش در مورد اینکه چطور میشه فعالیت ها رو توی این شرایط دسته بندی کرد و برای ارتقای شخصی ازشون استفاذه کرده. تعداد مناسبی هم مشارکت داشت.

من دچار حماقت شدم پیداش نمی‌کنم یا یک مدیر پاکش کرده؟

توش در مورد اینکه چطور میشه فعالیت ها رو توی این شرایط دسته بندی کرد و برای ارتقای شخصی ازشون استفاذه کرده. تعداد مناسبی هم مشارکت داشت.

من دچار حماقت شدم پیداش نمی‌کنم یا یک مدیر دچارش شده و پاکش کرده؟
تاپیک اوکیه و هستش

من دچار حماقت شدم پیداش نمی‌کنم یا یک مدیر دچارش شده و پاکش کرده؟

پی نوشت: من دچارش شده بودم. باتشکر از مدیران.

پروفایل تون یه قسمتی داره تحت عنوان یافتن
از اونجا می‌تونید تاپیک های شروع شده توسط خودتون رو بررسی کنید
مرسی. از ایراد های پیریه، به اندازه انجمن قبلی (simple machines forums) با این انجمن جدید (xenforo) آشنایی ندارم.

منجر به اشتباه های احمقانه می‌شه (متعجبم که چطور هنوز سوتی ندادم و جای ارسال پست، یه تاپیک جدید بزنم اینجا:)) )

سلام من حرفم انتقاد از مدیران داخلی نیست ولی چون اکثرا اینجوریه که فقط اینجا چک میشه اینجا میگم. الان فقط مدیر داخلی داریم یا انجمنا هم مدیر دارن؟ کتابخوانی گروهی کتاب علمی غیر تخصصی تو مباحث علمی بزنم مشکلی نداره؟

سلام من حرفم انتقاد از مدیران داخلی نیست ولی چون اکثرا اینجوریه که فقط اینجا چک میشه اینجا میگم. الان فقط مدیر داخلی داریم یا انجمنا هم مدیر دارن؟ کتابخوانی گروهی کتاب علمی غیر تخصصی تو مباحث علمی بزنم مشکلی نداره؟
سلام
من و بیکامینگ و دکتر داخلی ایم

ولی خودمم تو این فکر بودم یدور دوباره مدیر انجمن ها رو عوض کنیم، خیلی هاشون اصلا دیگه نمیان چه برسه سر بزنن

ما دوگانگی در برخورد با کاربر ها نداریم،هرچیزی این وسط رخ میده برای همه یکسانه.
:)) :))
اینجا دیگه کسی اعتراضی به برخورد سلیقه‌ای مدیر ها نداره پسر، راحت باشید ولی به شعور کاربرا توهین نکنید:‍)

:)) :))
اینجا دیگه کسی اعتراضی به برخورد سلیقه‌ای مدیر ها نداره پسر، راحت باشید ولی به شعور کاربرا توهین نکنید:‍)
از برخورد های دوگانه ای که شده باهات و در انجمن گفت و شنود بوده مثال بزن

سلام
من و بیکامینگ و دکتر داخلی ایم

ولی خودمم تو این فکر بودم یدور دوباره مدیر انجمن ها رو عوض کنیم، خیلی هاشون اصلا دیگه نمیان چه برسه سر بزنن
لطفا من مدیر چت‌مت بشم ممنونم.

بجای اینکه انقدر انتقاد کنید، بیاید از مدیرا تشکر کنید که صبح تا شب چرت و پرتای شما رو میخونن

Back
بالا