• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من همواره روی این اصول بودم و هستم که این احترام گذاشتن هست که احترام میاره

روی این اصل هم هستم که اولین قدم بعد دیدن یه بی احترامی میتونه دیدنش به صورت سو تقاهم باشه برای همین همواره اخطار میدم بعد عمل میکنم

هیچ وقتم نگاه مدیریتی به اینجا نداشتم؛ من خیلی خیلی ممکنه خطا کنم؛ اصلا نزدیک به صفر هم نیست و ... و حل میکنیم با هم

اما

همونقدر که اونور سکه جذاب و دوست داشتنی هست اینور سکه اصلا قشنگ نیست

این تصمیم خودتون هست که کدوم جهتی میخوای سکه بیوفته براتون؛ شانسی نیست

بخواید بی احترامی کنید به کاربرای سایت(بجز من) ؛ هیچ احترام بیشتری نسبت به حقوق اولیتون و تعارفی ندارم باهاتون

اینجا یه سایت برای همست؛ اگر به من سپرده شده بخشی از امنیتش رو برای کاربر ها تامین کنم؛ ولی کاری کنید که بدون ترس نتونن بنویسن؛ منتشر کنن؛ کسی باشه علنا تو سایت مسخرشون کنه و هر هر بخنده و بهشون بگه بدوی و عقب افتاده

متاسفم؛ با روی جذاب من قرار نیست مواجه بشید

من با بن کوتاهش موافقم. نه چون اعتقاد دارم رفتارش آسیب زننده تر از یه عده ی دیگه تو سایته. ولی چون یک حرفایی میزنه شاید به مذاق عده ی زیادی خوش نیاد و برای خودش بهتره یاد بگیره جای هر حرفی کجاست.

ی چیز دیگه هم اینکه انتقاد نیست دلخوریه؛ کاش با کاربرایی هم که حریم کاربرای دیگه رو نقض میکنند و فرت و فرت در موردشون ح ب میذارن برخوردی میکردید تا اونا هم عادتای غلطشون رو کم کم کنار بذارن.

جدی حالتون خوب نیست
هر وقت بویی از جنگ میشه میاید این تاپیک یه انتقادی هم از ما بکنید
زحمت بکشید استرس و اضطرابتون رو جای دیگه‌ای خالی کنید

جدی حالتون خوب نیست
هر وقت بویی از جنگ میشه میاید این تاپیک یه انتقادی هم از ما بکنید
زحمت بکشید استرس و اضطرابتون رو جای دیگه‌ای خالی کنید
من اتفاقا صادقانه با تنها تاپیکی که حال میکنم و تو سایت و عشق میکنم میاد بالا همینه😀

فرهنگ انتقاد کردن و جوابگو بودن حال میده خدایی

ولی بعضی انتقاد هارو میبینم میفهمم ۵۷ چجوری رخ داد

کی من رو از ح ب بن کرده دوباره؟

میخواید از فردا بس بشینم ح ب های کاربرا رو بشمرم هرکی بالای چهار ح ب گذاشت رو اسکرین بگیرم بذارم تو سایت؟

توضیح بدید لطفا. چون همین دیروز کسی رو گزارش زدم ( اون هم نه چون ح ب گذاشتنش اذیتم کرده باشه) صرفا چون خواستم ازتون بپرسم اگر ح ب اضافی گذاشتن من فقط خار داره بگید در جریان باشم.

دو روز هم که بن شدم سرش. الان انتظار دارم مثل بقیه باهام رفتار بشه و با بقیه هم مثل من.

خودتون گفتید تا اخر همون روز بن میشم، بعد الان دسترسیمو برای روز بعدی هم گرفتید؟

یکی دیگه فحش داد توهین کرد من فقط ج‌وابشو دادم ولی باز هم من گفتم چشم من رو هر چند مدت صلاح میدونید از چت مت بن کنید.

اینطوری نمیشه. اون کاربری که صد بار حریم من رو نقض کرده و در مورد من ح ب گذاشته هیچ کاری بهش ندارید. من رو بخاطر بانگم با دوستام بن میکنید؟ بانگ ایشون چی شد؟ پاک شد؟ ح ب اش چی شد پاک شد؟

بسه دیگه آدم هی هیچی نمیگه یک سری اصول رو هی میذاره رو حساب اینکه خودتون رعایت میکنید.

پسره اومده بی تربیتی کرده تو چت مت بن نمیشه. من ولی اگر حرف اون رو تکرار کنم تو دختر‌نه که دخترا بدونید و آگاه باشید همچین آدمهای بی وجودی اینجا هستن تذکر میگیرم که اینطوری کنم بن میشم؟

بگید داستان چیه. رک و پوست کنده. خوشتون نمیاد اینجا باشم؟ مشکلی نیست ولی به شعور آدم توهین نکنید.

خیلی خواستم رو نگه دارم. خیلی خواستم اون گوه رو هم نزنم. ولی اون کاربری که برای من کارزار بن دائم راه انداخته بودی هیچ بهشون گفتی اومدی تو چتروم به من گفتی پا منقلی حرومزاده وقتی هیچ کاری بهت نداشتم؟

هیچ بهشون گفتی بعدش که معلوم شد من معرف دارم و‌ اومدی بانگ دادی به من و به اصطلاح عذرخواهی کردی و در عین حال طلبکار شدی که من چرا جواب فحشت رو با فحش دادم؟

هیچ اینا رو گفتی به کسایی که نمیدونستن؟ یا چند تا بچه رو شیر کردی بیفتن جلو و ازت دفاع کنن بدون اینکه بدونن داستان چیه؟

وود بن میشه چون یه پست گذاشته گفته روستایی ها پلیدن. ولی آزارگر جنسی که تو ح ب هم دست از هرسمنت برنمیداره هیچی به هیچی. تازه میان به من میگن چرا جوابشو دادی؟ چرا بهش توهین کردی؟

من بعد هرکی توهین کنه رو با توهین جوابشو میدم تو ح ب باشه یا هرجای دیگه.
سر این هم میخوای بنم کنی بکن هرکی که هستی.

قوانین رو نمیشه دلبخواهی اجرا کرد. نمیشه برای دوست و رفیق زیر سیبیلی رد کرد برای بقیه چماق گذاشت بالاسرشون همیشه.

ما هم بلانسبت خر نبودیم و نیستیم. خواستیم مراعات کنیم. خواستیم همکاری کنیم ولی از یجایی به بعد حمل بر خریت و حماقتمون شد.

آخرین ویرایش:
کی من رو از ح ب بن کرده دوباره؟
سلام
من بودم
میخواید از فردا بس بشینم ح ب های کاربرا رو بشمرم هرکی بالای چهار ح ب گذاشت رو اسکرین بگیرم بذارم تو سایت؟
پنل گزارش برای همین هست، قانون هم برای همه یکیه، سخت گیری رو فرد خاصی نیست

توضیح بدید لطفا. چون همین دیروز کسی رو گزارش زدم ( اون هم نه چون ح ب گذاشتنش اذیتم کرده باشه) صرفا چون خواستم ازتون بپرسم اگر ح ب اضافی گذاشتن من فقط خار داره بگید در جریان باشم.

چون خودتون گفتید گزارش زدید عرض میکنم ها، حق با شما بود و همون لحظه آخرین ح ب اش پاک شد، بررسی نکردید احتمالا

خودتون گفتید تا اخر همون روز بن میشم، بعد الان دسترسیمو برای روز بعدی هم گرفتید؟
فروم سایت دو تا مشکل داره اولینش این هست که تایم سرور جهانیه نه ایران دوم اینکه پیمانه ساعتی داره

محدودیت شمام تا ۱۲ و خرده ای بود نه کل امروز، پ خ هم دادید برداشتم

اینطوری نمیشه. اون کاربری که صد بار حریم من رو نقض کرده و در مورد من ح ب گذاشته هیچ کاری بهش ندارید. من رو بخاطر بانگم با دوستام بن میکنید؟ بانگ ایشون چی شد؟ پاک شد؟ ح ب اش چی شد پاک شد؟
نقض حریم خصوصی شما یعنی شما باید بگی این پست درباره من هست

توی روز زیاد گزارش میاد از این تایپ، ما پاک میکنیم و اطلاع میدیم به نویسنده، شما گزارش نمیدی عموما خودتون برخورد میکنید

خیلی خواستم رو نگه دارم. خیلی خواستم اون گوه رو هم نزنم. ولی اون کاربری که برای من کارزار بن دائم راه انداخته بودی هیچ بهشون گفتی اومدی تو چتروم به من گفتی پا منقلی حرومزاده وقتی هیچ کاری بهت نداشتم؟

هیچ بهشون گفتی بعدش که معلوم شد من معرف دارم و‌ اومدی بانگ دادی به من و به اصطلاح عذرخواهی کردی و در عین حال طلبکار شدی که من چرا جواب فحشت رو با فحش دادم؟

هیچ اینا رو گفتی به کسایی که نمیدونستن؟ یا چند تا بچه رو شیر کردی بیفتن جلو و ازت دفاع کنن بدون اینکه بدونن داستان چیه؟

وود بن میشه چون یه پست گذاشته گفته روستایی ها پلیدن. ولی آزارگر جنسی که تو ح ب هم دست از هرسمنت برنمیداره هیچی به هیچی. تازه میان به من میگن چرا جوابشو دادی؟ چرا بهش توهین کردی؟

من بعد هرکی توهین کنه رو با توهین جوابشو میدم تو ح ب باشه یا هرجای دیگه.
سر این هم میخوای بنم کنی بکن هرکی که هستی.

قوانین رو نمیشه دلبخواهی اجرا کرد. نمیشه برای دوست و رفیق زیر سیبیلی رد کرد برای بقیه چماق گذاشت بالاسرشون همیشه.

ما هم بلانسبت خر نبودیم و نیستیم. خواستیم مراعات کنیم. خواستیم همکاری کنیم ولی از یجایی به بعد حمل بر خریت و حماقتمون شد.

من متوجه نمیشم

بن ۲ روزه شما اصلا ربطی به اون بن اولیتون نداشت ۲ مسئله جدا از هم بودن، شاید من چون پسرم خبر ندارم ارتباط بینش رو

ولی تعارف با هیچ کسی نداریم ما

من متوجه نمیشم

بن ۲ روزه شما اصلا ربطی به اون بن اولیتون نداشت ۲ مسئله جدا از هم بودن، شاید من چون پسرم خبر ندارم ارتباط بینش رو

ولی تعارف با هیچ کسی نداریم ما
سلام بن دو روزه اول شون از ح ب من انجام دادم و‌خودشون‌ هم در جریان علتش هستن.این یکی هم که شما بودی

البته برای آی‌کیوی شما زشته من توضیح بدما ولی پایین هر ارسال سمت راست دکمه گزارش هست؛ می‌زنید علت هم توضیح می‌دین و پیگیری می‌شه. نیازی به دراماکویین بازی نداره.
آهان، قانون ح ب 1، 2 ، 3 تاست! از 12 امشب تا فردا شب. 1، 2 ، 3!

آخرین ویرایش:
البته برای آی‌کیوی شما زشته من توضیح بدما ولی پایین هر ارسال سمت راست دکمه گزارش هست؛ می‌زنید علت هم توضیح می‌دین و پیگیری می‌شه. نیازی به دراماکویین بازی نداره.
آهان، قانون ح ب 1، 2 ، 3 تاست! از 12 امشب تا فردا شب. 1، 2 ، 3!

(عه چرا رنگی شد؟ اگه هنوز بود فردا ادیتش می‌کنم خوابم می‌آد الان)
این قانونه باگ زیاد داره

من با آقای ایکس حال نمیکنم
دست بر قضا بیکار هم هستم میرم قوانین سایت رو حفظ میکنم
و دونه دونه ی اکتای اون فرد رو گزارش میزنم بلاخره یکیش با قوانین سایت در تضاده...

مثلا من کاربر میشناسم تو ح ب توهین میکرد عملا نه تنها بن نمیشد (چون رابطش با بقیه خوب بود کسی گزارشش نمیزد) بلکه ح ب ش هم میموند تا مدت خوبی ولی مثلا آقای ایکس تا بگه شهرستانی بن میشه...

آخرین ویرایش:
سلام
من بودم

پنل گزارش برای همین هست، قانون هم برای همه یکیه، سخت گیری رو فرد خاصی نیست

چون خودتون گفتید گزارش زدید عرض میکنم ها، حق با شما بود و همون لحظه آخرین ح ب اش پاک شد، بررسی نکردید احتمالا

فروم سایت دو تا مشکل داره اولینش این هست که تایم سرور جهانیه نه ایران دوم اینکه پیمانه ساعتی داره

محدودیت شمام تا ۱۲ و خرده ای بود نه کل امروز، پ خ هم دادید برداشتم

نقض حریم خصوصی شما یعنی شما باید بگی این پست درباره من هست

توی روز زیاد گزارش میاد از این تایپ، ما پاک میکنیم و اطلاع میدیم به نویسنده، شما گزارش نمیدی عموما خودتون برخورد میکنید
خب زودتر میگفتی مشکل از فرومه. انگشتام درد گرفت انقدر تایپ کردم.

اون پست و بانگ رو همون روز گزارش زدم و برخوردی نشد. تا همین روزی که بن بودم هم پاک نشده بود با اینکه مال یک هفته پیش بود. خودت بهم گفتی ایگنور کن برگشتی. من ایگنور میکنم برای اعصاب خودم و اینکه این آدم معلوم الحال نشون داده نمیفهمه NO MEANS NO.

بگذریم. اعصاب خودم و شما رو نمیخوام سر این اذیت کنم بیش از این.

پفیلا رو هم ببرید باهاش فرندز ببینید دعوا چیه عادت کردید دوست دارید بیاید تماشا ☹️

خب زودتر میگفتی مشکل از فرومه. انگشتام درد گرفت انقدر تایپ کردم.
اخه پریروز هم سر بن شدنتون همین مشکل شد گفتم ساعت سرور سایت جهانیه:)

ما به بالا ها وصلیما!

همچنان توصیم اینه ایگنور، ایگنور، ایگنور

بی توجهی بهترین راهه

این قانونه باگ زیاد داره

من با آقای ایکس حال نمیکنم
دست بر قضا بیکار هم هستم میرم قوانین سایت رو حفظ میکنم
و دونه دونه ی اکتای اون فرد رو گزارش میزنم بلاخره یکیش با قوانین سایت در تضاده...

مثلا من کاربر میشناسم تو ح ب توهین میکرد عملا (موضوع برای قدیمه) نه تنها بن نمیشد چون رابطش با بقیه خوب بود بلکه ح ب ش هم میموند تا مدت خوبی ولی مثلا آقای ایکس تا بگه شهرستانی بن میشه...
اینکه باگ داره یا نه، بسته به تصمیم مطهریه نه من و شما.
من قریب به 10 ساله اینجام. دراما داشته اما قوانین ح‌ب به‌جز مدت محدود توی سالِ گذشته ندیدم اینجوری، انقدر واضح و مداوم نادیده گرفته بشه!
و مدیران فعلی هم، تا جایی‌که من دیدم، محترمانه و درست با هرچیزی برخورد می‌کنن.
شما هم ایرادی دیدین گزارش بدین.

ح ب زدن محدودیت داره

وگرنه تا صبح مشکل بود ریپ بزنید

اخه پریروز هم سر بن شدنتون همین مشکل شد گفتم ساعت سرور سایت جهانیه:)

ما به بالا ها وصلیما!

همچنان توصیم اینه ایگنور، ایگنور، ایگنور

بی توجهی بهترین راهه
من مخلص شما هم هستم سینا! همیشه گفتم آدم منطقی ایی هستی و به تصمیمات احترام میذارم.
ولی امشب یهو امپرم پرید باز :(

قصد خودمم همین ایگنوره واقعا. همین الانشم ایگنورن :)
درسته ح ب کردن که آسمون هم فقط یک ستاره نداره ولی سایت فعلا یک ستاره داره که ایشون دست بردارش نبوده تا الان :))

• دابل‌لایک
امتیازات: Sina
من مخلص شما هم هستم سینا! همیشه گفتم آدم منطقی ایی هستی و به تصمیمات احترام میذارم.
ولی امشب یهو امپرم پرید باز :(

قصد خودمم همین ایگنوره واقعا. همین الانشم ایگنورن :)
درسته ح ب کردن که آسمون هم فقط یک ستاره نداره ولی سایت فعلا یک ستاره داره که ایشون دست بردارش نبوده تا الان :))
بله امشب یکم دیگه ادامه میدادید بعد شارژر طنین که برق استانشون رو پروند برق تهران میپرید🙏😃

بله امشب یکم دیگه ادامه میدادید بعد شارژر طنین که برق استانشون رو پروند برق تهران میپرید🙏😃
شرمنده سینا جان. با هرکی اینجا یکی به دوم بشه با شما دوست ندارم بشه🙁

Back
بالا