- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی ۱
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی دریا
من همواره روی این اصول بودم و هستم که این احترام گذاشتن هست که احترام میاره
روی این اصل هم هستم که اولین قدم بعد دیدن یه بی احترامی میتونه دیدنش به صورت سو تقاهم باشه برای همین همواره اخطار میدم بعد عمل میکنم
هیچ وقتم نگاه مدیریتی به اینجا نداشتم؛ من خیلی خیلی ممکنه خطا کنم؛ اصلا نزدیک به صفر هم نیست و ... و حل میکنیم با هم
اما
همونقدر که اونور سکه جذاب و دوست داشتنی هست اینور سکه اصلا قشنگ نیست
این تصمیم خودتون هست که کدوم جهتی میخوای سکه بیوفته براتون؛ شانسی نیست
بخواید بی احترامی کنید به کاربرای سایت(بجز من) ؛ هیچ احترام بیشتری نسبت به حقوق اولیتون و تعارفی ندارم باهاتون
اینجا یه سایت برای همست؛ اگر به من سپرده شده بخشی از امنیتش رو برای کاربر ها تامین کنم؛ ولی کاری کنید که بدون ترس نتونن بنویسن؛ منتشر کنن؛ کسی باشه علنا تو سایت مسخرشون کنه و هر هر بخنده و بهشون بگه بدوی و عقب افتاده
متاسفم؛ با روی جذاب من قرار نیست مواجه بشید
روی این اصل هم هستم که اولین قدم بعد دیدن یه بی احترامی میتونه دیدنش به صورت سو تقاهم باشه برای همین همواره اخطار میدم بعد عمل میکنم
هیچ وقتم نگاه مدیریتی به اینجا نداشتم؛ من خیلی خیلی ممکنه خطا کنم؛ اصلا نزدیک به صفر هم نیست و ... و حل میکنیم با هم
اما
همونقدر که اونور سکه جذاب و دوست داشتنی هست اینور سکه اصلا قشنگ نیست
این تصمیم خودتون هست که کدوم جهتی میخوای سکه بیوفته براتون؛ شانسی نیست
بخواید بی احترامی کنید به کاربرای سایت(بجز من) ؛ هیچ احترام بیشتری نسبت به حقوق اولیتون و تعارفی ندارم باهاتون
اینجا یه سایت برای همست؛ اگر به من سپرده شده بخشی از امنیتش رو برای کاربر ها تامین کنم؛ ولی کاری کنید که بدون ترس نتونن بنویسن؛ منتشر کنن؛ کسی باشه علنا تو سایت مسخرشون کنه و هر هر بخنده و بهشون بگه بدوی و عقب افتاده
متاسفم؛ با روی جذاب من قرار نیست مواجه بشید