یک دعوایی شد و به تشخیص مدیرا اکانت های درگیر دعوا چند روز بن شدند و تموم شد رفت. اینکه بن کم بود یا زیاد بود نظرتو گفتی ما هم نظرمون اینه که کافی بوده مدت بن. اون ماجرا پروندش بسته شد. الانم به خاطر اون دعوا نه بیشتر بن می کنیم نه بیشتر بحث می کنیم. دفعه اول نیست از این اتفاقا میافته و به هرحال در حد اینکه اینجا فضاش مدیریت بشه اقدام میشه. ما نه دادگاه هستیم نه مسئول اندازه گیری میزان جرائم و ... دنبال بگیر ببند نیستیم اگر بودیم همین الان اکانت خودتو به خاطر اون مولتی اکانت هایی که ساختی بن میکردم برای همیشه. قبلی ها رو بن کردیم الان دوباره دیروز یکی دیگه ساختی. بهتره این ماجرا رو تموم کنی و اینقدر انرژی از ما و سایت نگیری. علاف که نیستیم بشینیم وسط کل کل و دعواهایی که میکنید. اون دونیشن امروز رو هم برمیگردونم به کارتت. از این بازی ها با ما نکن.
به شما دونیت نکردم. به سایت دونیت کردم.
من با شما حرفی ندارم راستش. بعد از یک هفته بن صبح اومدم پ خ اتون که صحبت کنیم ولی به من گفتید وقت ندارید برای این حرفا.
سر مولتی اکانت هم هر سری اکانت من سلیقه ای و از روی غرض ورزی شخصی بن میشد که برگشتم. به گفته ی خود ثابتی فرد تو همین تاپیک هیچوقت مولتی نبودم. همواره یک اکانتم فعال بود. این سری هم همینطور بوده.
وقتی کاربر
@زار ی پست بی ربطی گذاشت که توش فحش ناموسی استفاده شده بود اون هم نه به شخص خاص بلکه همینطوری پنج روز بن شد.
اقایون صفری و فونیکس که من حتی بهشون کاری نداشتم به من گفتن attention whore و جندگی مد شده که تو اینجا جولون میدی دو روز و نیم بن شدن.
ماجرای بن کاربر زار قبل اینها بود. اون موقع ترازوی عدالتتون تصمیم گرفت ایشون رو پنج روز بن کنه بعد سر اقایون شد دو و نیم روز؟
این بحث من تنش درست میکنم و اینها رو هم ببرید جای دیگه ادمهای عاقل خریدارش نیستن. خوبه دو بار که من به دلایل دیگه ای بن بودم تو چت مت دعوا شد و بستینش.
همون کارزار بن دائم من که کاربر ۱۰۱ راه انداخته بود و ادعا کرد من بهش فحش دادم کسی که شروع به توهین کرد در حالیکه من هیچ کاری به ایشون نداشتم خودش بود. به من گفت حرومزاده ی پا منقلی. بعد هم اومد تو بانگم ازم عذرخواهی کرد و در عین حال طلبکار که من جواب توهینش رو با توهین دادم.
من میخوام سرم به کار خودم باشه و کاری به کار کسی نداشته باشم. به ثابتی فرد هم گفتم فقط با اون یک نفر مشکل دارم و تضمین بدید با من فاصله اشو حفظ میکنه و در مورد من ح ب و توهین نمیذاره من همه چیو فراموش میکنم.
که امروز هم وقاحت رو کنار نذاشته و اومده تو ح ب به من میگه خوک ایرانی.