- شروع کننده موضوع
ma(-)Dye
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان(1)
- شهر
- کرج
- رشته دانشگاه
- آدم از فرداش خبر نداره که!
صحبت هایی که من می خوام بگم به ضرر من هستن و ممکنه عواقب ناگواریی برام داشته باشه
تازه من از طرف خود نیما هم به بن و حتی اتاق خصوصی در تیمارستان سایت تهدید شدم
اگر منو بن کردن خواهش میکنم منو همایت کنید
اولین مورد مربوط به دختری تازه وارد هست که با جان و دل از نیما حمایت کرده با این که چند ارسال بیشتر نداره
مورد بعدی مربوط به این نقل قول هست
این آقا یه بهتره بگم خانوم با این که اسمشون دختره خودشون رو پسر جا زدن به امید این که بتونن رد گم کنی بکنن
البته نمی دونم خبر نداشتن که اینجا لونه ی یه عالمه تیزهووشه؟ #-oباز هم نیما رسوا شد
مورد بعدی که فکر میکنم خود شم هم متوجهش شدین اینه که نیما زیاد از مهد کودک یاد می کنه و به وفور دیده شده که همش می گه
حالا اینکه چرا این خاطرات بعد از سالها دوباره اینجا براش زنده می شن رو خودتو دیکه حدس بزنید
و مورد دیگه ای هم که خودش اعتراف کرده اینه که خیــــــــــــــلی از دختر ها توی این سایت رو خودش مدیر انجمن کرده
البته یک نکته ی دیگه هم بود که بهش اعتراف کرد که من برای حفظ آبروی طرفین و جان خودم به اون مورد اشاره نمی کنم
حالا از شما دوستان غزیز میخوام که تشخیص بدین حکم این شخص چیه؟البته خودش انتظار اعدام رو داره
نکته:لازمه ذکر کنم نیما در نقل قول یک مورد به من کمک کرد(چون تاپیک قفل بود)حالا خواستارم بخاطر همکاری با پلیس حکم سبک تری براش ببرین
*اگر زنده موندم منتظر افشا سازی شخصیت مدیر های کل باشید O0
نکته:اگر به شخصی برخورد معذرت می خوام قصد توحین نداشتم
تازه من از طرف خود نیما هم به بن و حتی اتاق خصوصی در تیمارستان سایت تهدید شدم
اگر منو بن کردن خواهش میکنم منو همایت کنید
اولین مورد مربوط به دختری تازه وارد هست که با جان و دل از نیما حمایت کرده با این که چند ارسال بیشتر نداره
خود نیما میگه به ایشون استفاده از مرورگر موزیلارو پیشنهاد کرده و مشکلش رو رفع کرده ولی ماهاکه اونقدرا ساده نیستیم این حرفارو باور کنیم! [-(به نقل از سیما :وقعا از شنیدن این خبر خیلی خوشحال شدم چون واقعا حقشون بود. , و بهشون یه تبریک جانانه میگم و امیدوارم این انتخاب باعث بشه سمپادیا روز به روز بهتر و بهتر بشه مخصوصا به آقا نیما که از کمک کردن به اعضا دریغی نداشتن و خداییش هر کاری میتونستن واسه سایت کردن خیلی تبریک میگم .
مورد بعدی مربوط به این نقل قول هست
به نقل از نــيما :آقای گل بهار برای مدیریت روباتیک متقاضی هستن !
این آقا یه بهتره بگم خانوم با این که اسمشون دختره خودشون رو پسر جا زدن به امید این که بتونن رد گم کنی بکنن
البته نمی دونم خبر نداشتن که اینجا لونه ی یه عالمه تیزهووشه؟ #-oباز هم نیما رسوا شد
مورد بعدی که فکر میکنم خود شم هم متوجهش شدین اینه که نیما زیاد از مهد کودک یاد می کنه و به وفور دیده شده که همش می گه
احتمال میرفت که در مهد کودک عاشق شده باشه و البته خودش هم اعتراف کرده توی دوران مهد کودکش دختری بوده که باهم تاب بازی میکردنیاد دوران مهد کودک بخیر
حالا اینکه چرا این خاطرات بعد از سالها دوباره اینجا براش زنده می شن رو خودتو دیکه حدس بزنید
و مورد دیگه ای هم که خودش اعتراف کرده اینه که خیــــــــــــــلی از دختر ها توی این سایت رو خودش مدیر انجمن کرده
البته یک نکته ی دیگه هم بود که بهش اعتراف کرد که من برای حفظ آبروی طرفین و جان خودم به اون مورد اشاره نمی کنم
حالا از شما دوستان غزیز میخوام که تشخیص بدین حکم این شخص چیه؟البته خودش انتظار اعدام رو داره
نکته:لازمه ذکر کنم نیما در نقل قول یک مورد به من کمک کرد(چون تاپیک قفل بود)حالا خواستارم بخاطر همکاری با پلیس حکم سبک تری براش ببرین
*اگر زنده موندم منتظر افشا سازی شخصیت مدیر های کل باشید O0
نکته:اگر به شخصی برخورد معذرت می خوام قصد توحین نداشتم