• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پليس امنيت اخلاقي و گشت ارشاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Farnaz.f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پليس امنيت اخلاقي و گشت ارشاد

این کاملا فاضحه ، چرا یه سری درکش نمیکنن ، اگه به مردم گفتید این جوری لباس نپوشید ، از عمد میرم همون جوری میپوشن لج شما رو در بیارن . عملا این گشت و این کارو بد تر میکنن ، کار درستی نیست با مردم کشورتون این جوری رفتار کنید :) عملا یه توهینه.

@بالایی: تگزاس خبری نیست :) جو نده. اگر اینا نبودن ، خود مردم ، خوانواده هاشون به خودشون اجازه نمیدادن خلاف عرف جامعه لباس بپوشن ، ولی اگه عرف جامعه اون جوری شده باشه نمیشه عرف رو به زور یه ون و یه ماشین پلیس عوض کرد. پس ینی اگه اینا نبودن ، مردم همون جوری بودن که میخواستن باشن ، یه سری این جوری دوست دارن همین جوری خواهند شد ، یه سری دین ندارن ، همون جوری که دلشون بخواد خواهند شد ، تصمیم کسی نیست که دیگری چه لباسی بپوشه.

پاسخ : پاسخ : پليس امنيت اخلاقي و گشت ارشاد

به نقل از Hespride :
دوستان ببينيد، من نميخوام از گشت ارشاد و نحوه ي برخوردش دفاع كنم. اما چندتا نكته رو فق ط ميگم:
1- امر به معروف و نهي از منكر، از واجبات يه جامعه است. شما راه بهتري جز گشت داريد براي اينكار؟ مثلا مغازه دارارو بكنن مسئول تذكر؟
2- مثلا چيزي مثل بد حجابي يا روابط ناهنجار در جامعه، قطعا نياز به فرهنگ سازي داره براي اصلاحش. اما قبلا هم بحث شده كه همزمان با فرهنگ سازي، يه سري برخوردهايي هم لازمه.

3- در مورد اون جريمه ها هم كه همتون قضيشو ميدونيد! پس توضيح نميدم.
4- متاسفانه 90% برخوردهاي گشت ارشاد ،برخورد هاي خشن وزننده اي هست، كه اين يه مورد بايد اصلاح شه.

انصافا اگه نحوه ي برخورد ها مناسب باشه،چه اشكالي داره وجود يه سري افراد كه سلامت روحي و ديني جامعه رو كنترل كنن؟
دوست من این حرفمو کاملا منطقی می دونم!اگه این مانتو شال روسری کفش مورد داره از اول تمام اجناس مغازه ها رو کنترل کنن!من خودم خیلی ساده لباس می پوشم ولی بعد که میرم لباس بخرم میبینم دیگه هیچی نیس مجبورم یه مانتوی کوتاهه ساده انتخاب کنم!به نظرم اگه از اول کتنرل بشه بهتره تا اینکه تو خیابون جلو ادمو بگیرن!این نوعی توهینه! [-(

به نظر من هر جامعه ای ی سری هنجارا داره ک مردمش نباید اونارو بشکونن هرکی ام شکوند باید باهاش برخورد شه
ولی درین مورد اصلا زور و اجبار و کتک و بگیر و ببند به نظرم جواب نداده نمیده نخواهد داد حالا وضعو بدترشم میکنه
خیلی از کسایی ک شور بد حجابی رو درمیارن یا از لجشونه یا از اطلاعات کمشون درمورد خودشون
اگاهی دادن ک به زور نمیشه

یه جمله کافیه "لا اکراه فی الدین" به زور که حجاب و اسلام نمیشه

به نقل از BlackTG :
یه جمله کافیه "لا اکراه فی الدین" به زور که حجاب و اسلام نمیشه
ولی فرد میتونه دین رو تو خونه اش داشته باشه... .
هر اجتماعی قوانینی داره.... .
حتی کشور های خارجی هم یه محدودیت هایی دارن برای این مسئله... .

نمیشه یکیو به زور مسلمون کرد.
من الان اگه مقنعه یا شالمو میکشم جلو و آستینامو میکشم پایین به خاطر این نیس که از متلک انداختن و این جور چیزا بترسم. به خاطر ترسم از پلیسه.
ینی چی توی یه کشوری از پلیس مملکت باید بیشتر ترسید تا از جوونش؟ الان این امنیته که برقرار میشه؟ یا ایجاد ترسه تو آدمای عادی؟
کدوم سیاستشون موفقیت آمیز بوده که این یکی باشه؟
منو با پسرخالم سوار ماشین نگه میدارن و تا یه ساعت ولمون نمیکنن . این اوج توهینه هم به من هم به خانوادم.

خیلی هم خوبه ، اصلا خیلی کیف میده انداختن مردم تو ون ارشاد. نمیدونید که 8-^

همونطور که داشتن حجاب رو حق یه خانوم می دونن نداشتنشم همین طور باید باشه!
حجاب نباید اجباری باشه والسلام!

واقعا دیگه شدن عذاب برای من :|

از ترس اینها من با دایی یا داداشم هم نمیرم بیرون...

یه بار رفتم برای هفت پشتم بس بود

Back
بالا